MattZ Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Witam Chciałbym po raz drugi zaangażować społeczność Haczyka w badanie. Poprzednim razem duże grono użytkowników wykazało się inicjatywą, za co serdecznie dziękuję Badanie, które prowadzę teraz, dotyczy rynku produktów facmaceutycznych i jest niezbędne do pisanej przezemnie pracy dyplomowej na ten właśnie temat. Dlatego też zwracam się z gorącą prośbą o wypełnienie ankiety z linka poniżej: http://moje-ankiety.pl/respond-38733.html Tam też więcej informacji. Ankietę, jak poprzednim razem, zamieszczam za zgodą Kolegi Administratora. Z góry dziękuję za poświęcony czas. Pozdrawiam, połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Chetnie wypelnie ale nie spelniam jednego z podstawowych warunkow, nie mieszkam w Polsce. Korzystam z angielskich aptek. Nadaje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MattZ Napisano 24 Lutego 2013 Autor Share Napisano 24 Lutego 2013 Badanie dotyczy w głównej mierze zachowań nabywców, także spokojnie możesz wypełnić. Odpowiedzi na niektóre pytania możesz przenieść na grunt realiów panujących w Zjednoczonym Królestwie Miejsce zamieszkania nie jest tutaj jakimś niezbędnym warunkiem, można przymknąć oko Pozdrawiam i dziękuję za szybki odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Wypełniłem, jako, że moja praca jest trochę z takim tematem związana, czy byłaby szansa na zobaczenia wyników i podsumowania ankiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MattZ Napisano 24 Lutego 2013 Autor Share Napisano 24 Lutego 2013 Co do jawności wyników będę musiał zasięgnąć opinii promotorki, ale myślę że nie będzie problemu. Interesuje Cię całe badanie czy poszczególne fragmenty? I tak jak wcześniej, dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Gotowe. Realia zdecydowanie sie roznia ale co tam Podstawowa roznica ze leki na recepte kosztuja zawsze tyle samo, placi sie za recepte bez znaczenia na co jest wypisana. Zdarza sie taniej mozna kupic bez recepty. Dla chorob przewleklych leki sa darmowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Co do jawności wyników będę musiał zasięgnąć opinii promotorki, ale myślę że nie będzie problemu. Interesuje Cię całe badanie czy poszczególne fragmenty? ogólnie cały wynik ankiety byłby dla mnie ciekawa informacją, zwłaszcza przyczyny rezygnacji z wykupienia leków oraz profil wiekowy pacjenta - a grupa produktów po które udaje się po apteki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Bardzo ciekawa ankieta! Oczywiście wypełniona do czego również zachęcam pozostałych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MattZ Napisano 12 Marca 2013 Autor Share Napisano 12 Marca 2013 Dzięki za wypełnienie ankiety Zachęcam pozostałych haczykowców do wypełniania i wpisywania się tutaj - wszyscy zostaną nagrodzeni :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_st Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Wypełniona, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EsoxHunter Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Wypełnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz789 Napisano 20 Marca 2013 Share Napisano 20 Marca 2013 I ja wypełniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon-zawodowiec Napisano 20 Marca 2013 Share Napisano 20 Marca 2013 Wypełniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel332 Napisano 20 Marca 2013 Share Napisano 20 Marca 2013 Z racji stanu tj stałego bywalca aptek wypełniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 21 Marca 2013 Share Napisano 21 Marca 2013 No i poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi