szczypior Napisano 2 Marca 2013 Share Napisano 2 Marca 2013 Może ma ktoś taką wędkę w szafie i mu się wala. Miałem taką ale na przyłowie szczupaka 75cm pękła mi część szczytowa przy podbieraniu. Chętnie kupię za rozsądne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cudak Napisano 31 Marca 2013 Share Napisano 31 Marca 2013 Skontaktuj się z serwisem Kongera. Miałem podobny przypadek tylko, że z wędką DRAGONA, w serwisie dokupiłem część szczytową. I wędka nadal służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 31 Marca 2013 Autor Share Napisano 31 Marca 2013 Już tak robiłem poprzednim razem , gdy blaszka z zaczepu wystrzeliła prosto w szczytówkę łamiąc ją. Koszt części szczytowej był 60 zł z tym ze sam nie możesz sobie zamówić , a wyłącznie przez jakiś sklep. Problem w tym , że troszkę dorzucasz i masz nową wędkę podobnej jakości z gwarancją. Tutaj niestety masz tylko wędkę którą lubisz. Zapytałem jedynie czy się komuś taka wędka nie wala. Kiedyś kupiłem przez Haczyk takiego właśnie patyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cudak Napisano 3 Kwietnia 2013 Share Napisano 3 Kwietnia 2013 Rozumiem. No cóż, albo wóz albo przewóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi