przemekCLI Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Koledzy,w jednej z gazet poświęconych naszemu hobby(WW),natknąłem się na reklamę oraz wręcz promocyjną cenę,dość szerokiej gamy spinningów,od szczupakowych po kleniowo-okoniowo-pstrągowe,cena dośc atrakcyjna bo 65zł.Jedyne co nie zachwyca to długości owych kijków.I tu Moje pytanie,czy przerabiał już ktoś owe kije i co myślicie na temat ich wykonania oraz jakosci,nie ukrywam iż kroje się na zakup kijka(okoniowy) ale wczesniej chcę poznać wasze sugestie i ewentualne spostrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draco-terra Napisano 29 Marca 2013 Share Napisano 29 Marca 2013 Też się zastanawiałem. Jednak dołożyłem i kupiłem wklejankę Mikado Lexus Sapphire 260/13g za 145 PLN. Ale jestem ciekaw opinie co to tej promocji. Problem był z dostępnością. W Poznaniu brak... Czekam na opinie bo może dokupię inny kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deejaybialy Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Koledzy sa to wedki szklane nie weglowki wiec i cena nie duza pozatym pianka co do przelotek to nic nie wiem pewnie tez szalu nie ma. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 deejaybialy - wedki Cormorana szklane? Nie spotkalem się z takowymi, wiec nie zgodzę się z tą opinią- wedki z nieco wyzszej polki cenowej Cormoran ma świetne i bardzo ładnie wykonane (mówie o tych w cenie od 130-150zł w góre) dużo zawodników używa właśnie tej firmy, są bardzo lekkie i mają użyte dobre komponenty sprawdzaja sie zarowno przy okoniach, czy sandaczach, kleniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupaczek20 Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Mam ten spinning dokładnie 3-28g 205 cm i powiem że jest wyśmienity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi