Gość Anonymous Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Witam Mam nadzieję że ktoś z forum jest posiadaczem owej wędki i pomoże mi w pewnej kwestii dotyczącej dolnika tej wędki. Otóż chciałbym się dowiedzieć czy dolnik w kiju o długości 260 jest krótszy od tego 275 wiem że powinno być to oczywiste ale chciałbym się upewnić. Jeśli ktoś będzie tak uprzejmy i napiszę długość obu dolników zaczynając od zakończenia dolnika kończac na końcu korka umieszczonego nad mocowaniem kołowrotka. Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Dawid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiertom Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Mam Luckiego 260 i podaje ci wymiar od stopki kołowrotka do końca dolnika - 33,5 cm (według mnie bardziej istotny jeśli chodzi o dolnik). Wymiar który cię interesuje to 45,5 cm. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 2 Kwietnia 2013 Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Lucky 2,75 ma dokładnie 49 cm (wymiar który Cię interesuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 2 Kwietnia 2013 Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Dzięki wielkie Panowie za fatygę i za pomoc Myślę że wezmę tego 260 skoro ma krótszy dolnik, nie lubię gdy wystaje mi za łokieć i czasem zaczepia o ubranie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi