Ciernik Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 Łowi ktoś na tej małej rzece? Woda jest strasznie przekłusowana, ale trafiają się podobno jeszcze sporadyczne Pstrągi i Klenie. Po zeszłotygodniowym wypadzie i jednym zerwanym sporym jak na te warunki kleniu powiedziałem że tak szybko nie odpuszczę wybierania się na nią. Martwi mnie jedynie że w jednym miejscu do rzeki wpływa śmierdząca i zielona woda, o ile to można nazwać wodą.... myślicie że jak przy następnym wypadzie dalej taka sytuacja będzie miała miejsce to lepiej to zgłosić? Czy dać sobie spokój bo i tak gówno zrobią? Pomimo paru jak dotąd pustych wypadach, myślę że poznałem już ją w paru ciekawych miejscach. Jeżeli ktoś na niej łowi, niech wypowiada się w tym temacie, ale lepiej nie zdradza swoich miejscówek:) Cytuj
DAWID Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 Martwi mnie jedynie że w jednym miejscu do rzeki wpływa śmierdząca i zielona woda, o ile to można nazwać wodą.... myślicie że jak przy następnym wypadzie dalej taka sytuacja będzie miała miejsce to lepiej to zgłosić? Czy dać sobie spokój bo i tak gówno zrobią? Powinieneś to zgłosić Cytuj
bercikz Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 Na jakiej wysokości ten spust nieczystości . Dwa sezony do tyłu sporo łowiłem na Dramie... Wyniki średnio zadowalające . Kleń w dramie , raz złowiłem małego klonka na wpływie do jeziora... Opiekunem tego łowiska jest :PZW Koło Nr 13 w Gliwicach ul. Jagielońska 16 44-100 Gliwice Biuro czynne : od 01 stycznia do 30 kwietnia w każdy wtorek i piątek w godz. 13:00-17:00 32 238 82 79 Najlepiej jak byś porobił zdjęcia lub nagrał to miejsce. Zgłoś to do koła na pewno się zainteresują. PZW będzie miało większą przebitkę niż jak ty to zgłosisz na policje lub sm. Cytuj
Ciernik Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Napisano 7 Kwietnia 2013 Dzisiaj rano potokowiec 34 cm:) Chciałem to zgłosić, ale dziś już nie zastałem tego syfu... męczy mnie jeszcze jedno. Ogródki nad wodą otoczone płotem który jest pociągnięty do samej wody tak że nie da się przejść... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi