Maxiu Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Cześć. Od lipca woda jest ogólnodostępna. Warto się tam wybrać w tym roku na ryby czy wycięte już w pień jesienią wszystko czym polarowcy zarybiali tą wode pare lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Myślę,że coś jeszcze pływa,choć na pewno nie ma tylu ryb co za czasów "polarowców". Miejscowi nie przepuszczą żadnej rybie,więc będzie tylko gorzej niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech1612 Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Witam! Czy warto jechać do Szczodrego na ryby, czy już została tam tylko drobnica pływa? Chodzi mi o staw "POLAR". Dzięki za info...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 17 Stycznia 2014 Share Napisano 17 Stycznia 2014 Z informacji jakie uzyskałem,koło Polar znowu będzie dzierżawić wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxiu Napisano 5 Października 2016 Autor Share Napisano 5 Października 2016 Czesc, jak sytuacja aktualnie na tej wodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi