ondrey2 Napisano 10 Kwietnia 2013 Napisano 10 Kwietnia 2013 Witam,wybieram się na urlop nad jezioro Trzesiecko a dokładnie do Trzesieki.Chcę prosić kolegów którzy tam łowią lub łowili o trochę wiadomości na temat jeziora ,miejscówek tajnych przynęt i innych wiadomości żebym na starcie miał jakieś rozeznanie,z góry dziękuję za pomoc. Cytuj
ondrey2 Napisano 17 Maja 2013 Autor Napisano 17 Maja 2013 Co jest koledzy?Proszę o pomoc a tu kicha!Nikt nie zna jeziora Trzesiecko czy jest tajne?Proszę pomóżcie!! Cytuj
fix-bud Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 Witaj.Ja tam pływałem żaglówką z towarzystwem w 2006 roku jezioro piękne,jedyne co tam złowiłem to zimna wóda i fajna kolezankę . Słyszałem że jest fajny okoń i szczupak. Próbuj może na innych forach. Pozdrawiam Cytuj
ondrey2 Napisano 18 Maja 2013 Autor Napisano 18 Maja 2013 Dzięki za podpowiedź,zimnej wódy spróbuję za koleżankę mógłbym zostać przerobiony na zanętę.Pozdrawiam. Cytuj
pit79 Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 Polecam obejrzeć 94 odcinek Taaakiej ryby (dostępny na ipla) Cytuj
ondrey2 Napisano 28 Maja 2013 Autor Napisano 28 Maja 2013 Dziękuję za podpowiedź,ale już widziałem,jednak wolę usłyszeć wiadomości od kolegów po kiju,filmy kręci się długo i wybiera najlepsze kawalki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi