tom79 Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 witam dziś nawet ładnie za oknem i postanowiłem pojechać na rybki. na zwiady pojechalem ok 10rano w czasie pracy presja wędkarzy dojś duża na obu zbiornikach. ale bez bran postanowiłem jade 14 nad wodą presja jeszcze większa.siedziałem do 19 ludzi sie systematycznie wykruszali ale totalna studnia zero brania zielsko takie na dnie że raczej bez pływających przynęt to lipa.planuje wyskok jeszcze w sobote ale nie mam pojecia gdzie może ktoś coś podpowie.pozdrawiam. ale czas spędzony nad wodą bezcenny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Witam,jutro otwierają Madejski po zarybieniu,ale pojade gdzie indziej,bo to sensu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2013 dokladnie jak znam życie to już siedzą od dziś wieczora i pilnują miejsca ja chyba podjade tam w poniedziałek rano bo mam wolne. dzis siedzialem na 733 od 7/30 do 17 dwa brania w gradzie zanim wyleciałem z auta to po wszystkim paskudna pogoda dziś była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 hey tom , jestem z mikul i łowię również gdzie jeszcze wędkujesz? bocianie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2013 czesc nie na bocianim nigdy nie byłem raczej pławki dzierżno czechowice słup kiedyś chechło do chechła chciałbym wrócić lubię tą wode ale poje.....li coś i trzeba opłatę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 a siewierz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 15 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2013 siewierz nie kozłowa góra jak najbardziej tak i z brzegu i łodzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercikz Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Byłem wczoraj na słupie, kilka godz wędkowania i jedno branie. W mojej okolicy 5 wędkarzy i wyniki zerowe. Pierwszy wypad na ryby w tym roku i pierwsza kontrola. Ja rozumiem że trzeba sprzątać tylko czemu mam po kimś kipy zbierać... Jeden prosty sposób wdeptywać je w podłoże... Dzień przed otwarciem sypali granulatem z łodzi na te zielsko co rośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciernik Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Ja już Mikule sobie powoli odpuszczam... coraz bardziej się tam czuje jak na jakimś prywatnym łowisku z porobionymi brzegami itd... 100x bardziej na bliski wypad wolę Brandkę w Bytomiu, jest większa szansa złapania sporej ryby, a czasem nawet zaskakuje nas to co mamy na kiju, np często jaź, ukleje po 30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 a gdzie ta brandka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosza26 Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 WITAM. Może ktoś wie czy coś się ruszyło na stawach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciernik Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Łowisko nr 824 w Bytomiu, całkiem spore a w wykazie jest 2 razy mniejsze od mikulczyc a to bzdura;) oba razem sa mniejsze od Brandki. Właśnie dzisiaj tam byłem na 2 godz wieczorem i jeden leszcz 42cm i kilka drobnic w tym 3 mniejsze klenie. Ryba różnych gatunków się wyciera blisko brzegu i efektownie wyskakuje do wody;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 chętnie sięz kims umowie tam by pojehać bo nie wiem gdzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi