LeChifre Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Byłem połapałem i fajne łowisko 15karpi w przedziale 30-55cm kilka karasi do 30cm i ku mojemu zaskoczeniu złapałem Jesiotra 102 cm Piękna Bestyjka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haczykforum Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 wpuszczono tylko 20 sztuk jesiotra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreg Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 A spinnigował ktoś ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klausik Napisano 29 Maja 2015 Share Napisano 29 Maja 2015 Witam, Jak sytuacja wygląda na stawie? Kilka razy przejeżdżałem Obwodnicą i zawsze wielu wędkarzy. Jest co połapać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 25 Września 2015 Share Napisano 25 Września 2015 Klausik Byłem 2 razy w tym roku i za każdym razem kilkanaście rybek godnych uwagi ostatni raz pod koniec sierpnia z najwiekszych okazów to 2 karpie po 7-10kg i 5 jesiotrów 3 spięte a 2 na brzegu aby zrobić sb zdjęcia a mianowicie jeden 126cm a drugi 115 kazdy pierwszy 11kg a drugi 8 bardzo pieknie walczą lecz nie można ani na sekunde popuścić bo zwieją ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi