fx Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 Witam! Podzielcie się proszę swoimi planami dot. otwarcia sezonu szczupakowego w naszym województwie (jezioro, rzeka - odcinek, etc.). ja osobiście wybieram się na parę dni nad nieśmiertelne jeziorko Kiełbicze Cytuj
Sharkoo Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 Ja będę czesał Odrę w rejonie Siadła Dolnego Cytuj
baju Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 witaj fx, również rozważam wyjazd na Kiełbicze, jeziorko jest często zarybiane i wiem że sporo tam szczupłego tylko najczęściej niezbyt wielkiego, powiedz czy zamierzasz łowić z brzegu czy z pontonu /lub łodzi/ ? Cytuj
kasko43 Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 Będę tam gdzie w zeszłym roku na otwarciu. Jezioro Czarnowo i spinning/casting. Poprzednio się opłaciło. Cytuj
fx Napisano 27 Kwietnia 2013 Autor Napisano 27 Kwietnia 2013 Tylko z lodzi mozna polowic skutecznie. Temat jeziora kielbicze jest zalozony. W zasadzie na temat tego lowiska powiedziano niz chyba wszystko. Zobaczymy jak bedzie w tym sezonie Cytuj
jarosek Napisano 29 Kwietnia 2013 Napisano 29 Kwietnia 2013 Pierwszego maja zdecydowanie Świnoujście z łodzi i na rzece Świnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi