Mosteque Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 Cześć wszystkim. Zakupiłem sprzęt jak w temacie. Wykonanie bajka. Kijek filigranowy, waży tyle co powietrze, wszystko super - polecam. Ale... oczywiście na drugim wypadzie złamałem najcieńszą szczytówkę. W sumie nic dziwnego, jest ona jak włos. Dzwonię do sklepu, a tu zonk, bo w katalogu nie ma i nie wiedzą, czy ja to gdzieś dokupię. Co to ma być? Nie po to kupowałem dobrą wędkę, żeby szczytówki do niej dokupywać uniwersalne po 12 zł (które i tak nie do końca pasują). Czy macie podobne doświadczenia? Wiecie, gdzie mam z tym problemem uderzyć? Nie wierzę, żeby nie można było dostać szczytówek. Przecież nie będę nowej wędki kupował za każdym razem, gdy się drgająca szczytówka złamie. A złamie się jeszcze nie raz... Cytuj
macekyes Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 Napisz maila bezpośrednio do firmy Dragon. Powinni mieć coś na magazynie. http://www.firmadragon.pl/index.php/serwis Cytuj
Mosteque Napisano 10 Maja 2013 Autor Napisano 10 Maja 2013 W serwisie mi powiedziano, że w każdym sklepie mogę zamówić oryginalne szczytówki. Cena około 15 zł. A więc generalnie polecam wędeczkę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi