Arecki889 Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Witam mam pytanie kto jezdzi na te jezioro ??bierze juz cos tam ,jak ktos jest chetny to moge z nim pojechac mam 2 tygodnie urlopu a slyszalem ze plywaja jeszcze tam okazy,pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arecki889 Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2013 Witam byłem wczoraj na nocce i około 22.40 branie na płoteczke sandacz 60 cm ważył 1,75 kg,reszta sama drobnica ,pozdrawiam wszystkich powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baju Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 czy możesz coś więcej napisać o samym jeziorze i jaką dokładnie metodą łowiłeś (żywiec, trupek, czy filet z płotki, spławik czy żywiec z gruntu, jeśli spławik to na jakiej głębokości ustawiałeś żywca, łowiłeś blisko brzegu czy raczej dalej...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Zapomniałeś dodać, że jeden się wypiął w trakcie holu. Ja bez brania. A złowiony na żywą płotkę czy tam krasnopiórę 150cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 15 Czerwca 2013 Share Napisano 15 Czerwca 2013 siemka kosko43, łapaliscie z plazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 15 Czerwca 2013 Share Napisano 15 Czerwca 2013 Nie. Od strony nowego osiedla domków jednorodzinnych, zjazd przy wyjeździe na Łęczycę. Na jeziorze (tej najszerszej części) zostały już praktycznie tylko plaża, kładka na której byliśmy i parę metrów obok mała plaża 10m szeroka. Można jeszcze polem dojechać od Koloni Grabowo ale tam jest tylko miejsce żeby się ewentualnie zwodować. Ta kładka co byliśmy, mimo że solidna (dojście ze 2 metry przy brzegu jest zatopione) to jednak nie ma tam za bardzo miejsca na 4 wędki dla 2 osób. Na lewo-prost rośnie skupisko trzciny, a prawo skos znowu grążele. Tam przy tym nowym budownictwie jest też przystań, było tam z 6-8 łódek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arecki889 Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2013 Wczoraj na nocce byłem z kasko 43 godz.20 sum 4,8 kg. 64 cm,godz. 1 w nocy sum 2 kg 46cm,kasko złowił szczupaka około 85 cm,nocka udana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Niewymiarowy sum i prawie 5 kilo? Coś mi nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arecki889 Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2013 Niewymiarowy sum i prawie 5 kilo? Coś mi nie pasuje Sorki wkradł sie błąd 74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 wrzuc jakies fotki tego suma, ja byłem na cegielince ostatnio to szczeniaka 40cm złapałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arecki889 Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2013 sumik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arecki889 Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2013 sandaczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperator30 Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Witam.panowie mam pytanko czy mowa jest o tym jeziorku pod Stargardem na wysokości miejscowości Kicko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 24 Czerwca 2013 Share Napisano 24 Czerwca 2013 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 25 Czerwca 2013 Share Napisano 25 Czerwca 2013 jak mozecie jeszcze tylko zdradzic, jakich uzywacie ciezarków tam i czy daleko rzucacie. moze jutro bym sie tam przejechal zobaczyc bo na cegielince tylko jednego szczeniaka trafiłem i uciag straczny po 150g zakladalem i klops. moze wiecie gdzie jeszcze mozna wybrac sie w poszukiwaniu suma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arecki889 Napisano 25 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2013 kumpel był pontonem ja z brzegu ciężarek 20 g.wystarczy rzut 30 metrow dalej nie trzeba ,teraz w piątek sie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arecki889 Napisano 3 Lipca 2013 Autor Share Napisano 3 Lipca 2013 Witam ktos chętny na wyjazd??883 569 295 piszcie mam 2 tyg.urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 a połapałes cos ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arecki889 Napisano 5 Lipca 2013 Autor Share Napisano 5 Lipca 2013 dzis jade ktos chętny z autem?? piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacior Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 Dziś byłem od od 5:30, pływaliśmy we 2 osoby przez ponad 3 godzinki, i nic, wracając z 2 części jeziora na pierwszą do której można dojechać od Kicka i w dół to rzuciłem w przesmyku, branie na prawdę genialnie ale po chwili się to coś spięło, ale coś większego bo wędka mocno się wygięła, a po wyciągnięciu przynęty z wody - gumy dragon Chucky, ogonek był zaczepiony za haczyk, a na prawdę sama z siebie nigdy się nie zaczepi ani od chwastów czy wodorostów. Zapalony wędkarz, który mówi, że jest codziennie (łowił na grunt) mówił, że nic nie złowił od 2 tygodni, a ryby nie biorą gdy wiatr jest z północy na południe, gdy jest odwrotnie niby najlepiej jest, w sumie chyba się sprawdza bo jeden gość na łódce złapał małego pistoleta a tak nikt nic nie złowił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arecki889 Napisano 8 Lipca 2013 Autor Share Napisano 8 Lipca 2013 Ryba tam jest i dość ładne sztuki pływają ,ostatnio miałem na kotwicy suma lub sandacza ,żyłka 0,30 nie wytrzymała ,w tym tygodniu tez sie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arecki889 Napisano 8 Lipca 2013 Autor Share Napisano 8 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arecki889 Napisano 13 Lipca 2013 Autor Share Napisano 13 Lipca 2013 Ostatnio byłem na nocce około 23 branie dwa rzy mocno szarpneło i sie spieła ryba a tak to żadnego brania do 4 rano byłem niedługo sie wybieram ktoś chętny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arecki889 Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2013 W poniedziałek zacząłem łowic na zywca od 4.30 rano o 6 swist i szczupak 60 cm.nie miałem aparatu wiec lipa ze zdjeciem,przynęta płotka 12 c.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi