qazqq2 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 najlepszym stawem na sumy jest wisła, nie trafiłem jeszcze komerchy gdzie można by było tak połowić wąsacze, często trafiam jakieś kijany biegając za sandaczem w tym roku zaliczyłem 13stkę z żerańskiego, ale zazdroszczę Ci Tomek1 ładnych okazów i zapewne sprawdzonej miejscówki gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATCH 2000 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Witam wszystkich.Środa 31.lipca.Złowiłem 26szt.płotek.Wielkość standardowa jak na łowiska ,w których ja łowię 20-23cm.Woda w moich łowiskach wygląda jak zielona farba.Widoczne są stada dużych ryb pływających na boku.Dodam ze łowiska,na których łowię to są zbiorniki zaporowe. U ploaded with ImageShack.us Może ktoś kto łowi na naturalnych jeziorach napisze jak tam woda wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz789 Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 27 lipca pierwszy raz w tym roku na łodzi , trochę pechowo bo przynęt narwaliśmy co niemiara. Parę niewymiarowych sandaczy , ale ogólnie kicha .Inni lepiej połowili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi