Skocz do zawartości
tokarex pontony

Jesteś spławikowcem ??? Wyczynowcem ??? Zapraszam!!!!

Justyna:)

Czy brałeś/łaś udział w zawodach wędkarskich spławikowych ???  

88 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy brałeś/łaś udział w zawodach wędkarskich spławikowych ???

• Tak brałem/łam, ale tylko jeden raz
      16
    • Kilka razy, ale już nie biorę w nich udziału
      19
    • Stratuję na zawodach o wyższym szczeblu np. okręgowych czy też Polski...
      23
    • Jeszcze nigdy nie byłem/łam na takich zawodach, ale chcę zacząć startować w zawodach spławikowych...
      38

Rekomendowane odpowiedzi

Gość wobler129
Napisano

Justyna:) witaj :) Ja zacząłem łowić wyczynowo. Byłem na paru zawodach, ale tylko na dwóch z pięciu punktowanych do Grand Prix i po dwóch zawodach - 2x I miejsce - znajdowałem sie w pierwszej dziesiątce :wink: Po za tym było wiele zawodów nie punktowanych do Grand Prix. Parę wygranych było :) Zawsze znajdowałem się w czołówce :mrgreen:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 129
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość wobler129
Napisano
hehehe :) nO początek masz świetny :D Oby w przyszłym roku jeszcze lepiej Ci poszło :) Życzę Ci tego z całego serducha :D

Dziękuję :wink:

Napisano
Widzę, że rzadko odwiedzacie temacik założony przeze mnie

Ale jest nowa kategoria tematyczna "wyczyn" gdzie za pewne napiszesz coś ciekawego :wink:

Napisano
jest nowa kategoria tematyczna "wyczyn"

......i ponad 5000! wyświetleń szkoda, że tylko gości :wink:, bo nie tylko dla nich to pisałem :lol:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.