niktważny Napisano 13 Lipca 2013 Share Napisano 13 Lipca 2013 Czy wie, gdzie można oddać kołowrotek Penn Sargus na pogwarancyjny serwis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek42 Napisano 13 Lipca 2013 Share Napisano 13 Lipca 2013 Użytkownik z alle.. pennserwis napewno pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 16 Lipca 2013 Share Napisano 16 Lipca 2013 Czy wie, gdzie można oddać kołowrotek Penn Sargus na pogwarancyjny serwis ? Jaki masz model ? Made in China? Możesz napisać o swoich doświadczeniach,kupiłbyś ponownie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 17 Lipca 2013 Autor Share Napisano 17 Lipca 2013 robert7791, nie wiem czy made in china czy nie. Ja katuje ten kołowrotek przez 4 sezony od pstrąga po przez wiślane klenie, jazie, bolenie skończywszy na jeziorowych szczupakach i nie mam żadnych zastrzeżeń. Przez 4 lata nie smarowałem go dopiero teraz postanowiłem zrobić mi przegląd. Jedyną usterką jaką teraz w serwisie mi wykryli to pęknięta sprężyna w kabłąku. Tak, że polecam ten kołowrotek i jak bym miał kupować to kupił bym taki sam. Przy okazji śmiało mogę polecić tego Pana z alle... o nazwie pennserwis tel. 794 342 788, zna się koleś na rzeczy Sprzedaje używane kołowrotki Penn Forum bez wiedzy jego właściciela nie jest miejscem działalności gospodarczej, komercyjnej i reklamowej. Zabronione jest zakładanie nowych tematów i pisanie postów w formie reklamującej, polecającej lub będącej zaproszeniem do innych serwisów i stron internetowych [...] Tak przy okazji... czuj się ostrzeżony Unises Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi