niktważny Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Czy wie, gdzie można oddać kołowrotek Penn Sargus na pogwarancyjny serwis ? Cytuj
waldek42 Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Użytkownik z alle.. pennserwis napewno pomoże. Cytuj
robert7791 Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Czy wie, gdzie można oddać kołowrotek Penn Sargus na pogwarancyjny serwis ? Jaki masz model ? Made in China? Możesz napisać o swoich doświadczeniach,kupiłbyś ponownie ? Cytuj
niktważny Napisano 17 Lipca 2013 Autor Napisano 17 Lipca 2013 robert7791, nie wiem czy made in china czy nie. Ja katuje ten kołowrotek przez 4 sezony od pstrąga po przez wiślane klenie, jazie, bolenie skończywszy na jeziorowych szczupakach i nie mam żadnych zastrzeżeń. Przez 4 lata nie smarowałem go dopiero teraz postanowiłem zrobić mi przegląd. Jedyną usterką jaką teraz w serwisie mi wykryli to pęknięta sprężyna w kabłąku. Tak, że polecam ten kołowrotek i jak bym miał kupować to kupił bym taki sam. Przy okazji śmiało mogę polecić tego Pana z alle... o nazwie pennserwis tel. 794 342 788, zna się koleś na rzeczy Sprzedaje używane kołowrotki Penn Forum bez wiedzy jego właściciela nie jest miejscem działalności gospodarczej, komercyjnej i reklamowej. Zabronione jest zakładanie nowych tematów i pisanie postów w formie reklamującej, polecającej lub będącej zaproszeniem do innych serwisów i stron internetowych [...] Tak przy okazji... czuj się ostrzeżony Unises Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi