pewniak Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 Jadąc wschodnią obwodnicą wrocławia z siechnic do łanów, po lewej stronie widać spory staw. Kto zna to łowisko? Co w nim można złowić i do kogo należy?? Cytuj
wasyl1968 Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 ten staw to nazywa się " nowa szwecja" i jest dzierżawiony przez koło Krokodyl , wejdź na stronę Krokodyla jest tam pełen opis łowiska Cytuj
pewniak Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Napisano 19 Kwietnia 2013 dzięki za odpowiedź. W sumie to się i cieszę i nie cieszę. Z jednej strony trochę szkoda, bo nie należę do tego koła i nie specjalnie kalkuluje mi się płacić ekstra 240 zł, z drugiej jednak, jeśli rzeczywiście byłoby tam dużo ryby, łowisko byłoby pilnowane i zarybiane, to byłby to wyjątek od innych wód i może się skuszę, bo mam niedaleko. Cytuj
pewniak Napisano 21 Kwietnia 2013 Autor Napisano 21 Kwietnia 2013 w drodze powrotnej z Oławki zajrzałem dziś na małą szwecję. Po ciekawych opisach w necie miałem w głowie nakreślony obraz pięknego i przede wszystkim rybnego łowiska. Tymczasem na kilkunastu łowiących praktycznie nikt nie miał brań! Rozmawiałem z kilkoma wędkarzami i skarżyli się na całkowitą studnię, nawet puknięcia. Oczywiście jeden dzień bez brań nie dyskredytuje tego łowiska, niemniej, mając na uwadze iż na pozostałych zbiornikach już coś się dzieje, a tu nic, to nie wygląda dobrze. Będę obserwował ten zbiornik dalej, zobaczymy, może z czasem będzie lepiej. Cytuj
Marcin26Wro Napisano 21 Kwietnia 2013 Napisano 21 Kwietnia 2013 Chyba temat już jest http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=246432&sid=c53a8b0844ae14aba8f4abf0baa6f07a#246432 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi