Gość Anonymous Napisano 9 Października 2005 Napisano 9 Października 2005 Serdecznie zapraszam na stronę Wojskowo-Gminnego Koła PZW Siemirowice. http://www.pzwsiemirowice.v24.pl Pozdrawiam Administrator PZW Siemirowice
Tomaszek Napisano 9 Października 2005 Napisano 9 Października 2005 Hej - no fajnie, fajnie ale stronka wygląda jak z ubiegłej epoki Popracujcie trochę nad tą stroną, bo moim zdaniem przynosi Wam tylko wstyd. Sorry - ale uważam że strona jest badziewnie zrobiona...
ESSOX Napisano 10 Października 2005 Napisano 10 Października 2005 Tomaszek ty chyba nie widziałeś jeszcze "badziewnych" stron. Ja myślę że strona jest całkiem niezła . To tak jak w motoryzacji , nie każdy jezdzi MERCEDESEM
Tomaszek Napisano 10 Października 2005 Napisano 10 Października 2005 Oj widziałem, widziałem. I ta jest jedną z nich. No cóż takie czasy - że od witryn, zwłaszcza reprezentujących jakieś organizacje wymaga się już nieco więcej. Ta strona wygląda na wprawkę nowicjusza, który stawia swoje pierwsze kroki w budowaniu witryn. Każdy może mieć swoje zdanie, ale jestem przekonany że nie jestem odosobniony w swoich odczuciach.
Gość bogdan39 Napisano 20 Października 2005 Napisano 20 Października 2005 troche poniej polatałem gratuluje pomysłu i niejest tak żle
Gość Anonymous Napisano 1 Stycznia 2006 Napisano 1 Stycznia 2006 Zobaczcie jak wygląda teraz www.pzwsiemirowice.v24.pl
Tomaszek Napisano 2 Stycznia 2006 Napisano 2 Stycznia 2006 No właśnie - jednak można Teraz wygląda znacznie lepiej - tak trzymać
Gość Anonymous Napisano 2 Stycznia 2006 Napisano 2 Stycznia 2006 Poprzednia wersja i tak i tak zyskiwała sobie coraz więcej zwolenników. Fakt nie była profesionalna, ale liczył się bardziej wkład teoretyczny niż wygląd. Jednak nie przewidziałem takich istotnych rzeczy jak rozdzielczości, które przecież mogły być różne i inne u każdego. Była poprostu mało zaawansowana. Nie zostaje mi nic innego jak ponownie zaprosić do częstych odwiedzin naszej strony. http://www.pzwsiemirowice.v24.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.