Skocz do zawartości
tokarex pontony

PZW SIEMIROWICE

Gość Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Hej - no fajnie, fajnie ale stronka wygląda jak z ubiegłej epoki :?

Popracujcie trochę nad tą stroną, bo moim zdaniem przynosi Wam tylko wstyd.

Sorry - ale uważam że strona jest badziewnie zrobiona...

:oops:

Napisano

Tomaszek ty chyba nie widziałeś jeszcze "badziewnych" stron. Ja myślę że strona jest całkiem niezła . To tak jak w motoryzacji , nie każdy jezdzi MERCEDESEM :wink:

Napisano

Oj widziałem, widziałem. I ta jest jedną z nich. No cóż takie czasy - że od witryn, zwłaszcza reprezentujących jakieś organizacje wymaga się już nieco więcej. Ta strona wygląda na wprawkę nowicjusza, który stawia swoje pierwsze kroki w budowaniu witryn. Każdy może mieć swoje zdanie, ale jestem przekonany że nie jestem odosobniony w swoich odczuciach.

• 2 weeks later...
Napisano

troche poniej polatałem gratuluje pomysłu i niejest tak żle :wink:

• 1 month later...
  • 1 month later...
Gość Anonymous
Napisano

Zobaczcie jak wygląda teraz

www.pzwsiemirowice.v24.pl

Gość Anonymous
Napisano

Poprzednia wersja i tak i tak zyskiwała sobie coraz więcej zwolenników. Fakt nie była profesionalna, ale liczył się bardziej wkład teoretyczny niż wygląd. Jednak nie przewidziałem takich istotnych rzeczy jak rozdzielczości, które przecież mogły być różne i inne u każdego. Była poprostu mało zaawansowana.

Nie zostaje mi nic innego jak ponownie zaprosić do częstych odwiedzin naszej strony.

http://www.pzwsiemirowice.v24.pl

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.