Kszaharat Napisano 12 Sierpnia 2013 Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Czego używacie do połowu kleni na spławik i z gruntu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hades123 Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Polecam wiśnie/czereśnie ale teraz już ciężko je kupić. Warto spóbować na wątróbkę, chleb, małe kiełbiki czy kukurydze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziutek Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 Wiśnia z kompotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 Teraz tylko i wyłącznie wiśnia. Poza tym ja preferuje pijawkę i "zborza". A przy braku aktywności rybek ostatnią deską ratunku jest powierzchniowy połów na pieczywo. Połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 Wiśnia z kompotu nie daje takiego efektu jak normalna. Najlepiej tak jak pisali poprzednicy ale dodam też, że znajomy opowiadał, że łowił kiedyś na te czarne ślimaki. Dobra przynętą są jeszcze świerszcze/koniki polne i groch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravqq Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 Dzisiaj na Kaczawie byłem ze znajomym, ja sie uczyłem na sucharki, on na smużakami rzucał, a że z zacięciem miał problemy to założył pióro za spławik i kawałek chleba ze skórka, a później ugniecionego ciasta z chleba, złapał 6-8 kleni z przedziału 20-45cm rzucając im pod nos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi