panjarek Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 pozatym mnostwo ukleji ploci krasnopiory 0.5k tarlowej, sandalki okunie szczuaczki nawet sie trafil na przplyewance pstrag potokowy i mietus na gumke takze do wyboru do koloru a luzi faktucznie bylem w sobote to masakra nawet tacy kozacy co a4 pod ionowa sciane chcieli wjechac na ostatnim najstarszym stawie jak zwykle zielono i pelno zab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 Pilczyk gdzie wjechałeś obok taśmy ? Byłem tam dwa dni temu i nie ma jak wjechać bo każdy wjazd zasypany piachem i żwirem na 10 metrów do góry. Od betonówki nie ma gdzie wjechać .... Jak Ci się udało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 Salmiak, no nie wjechałem aż tak blisko, samochód zostawiłem zaraz przy drodze na prowizorycznym parkingu i cały sprzęt przenosiłem na plecach przez wał i taśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Co slychac na pilcach ciekawego zlapal ktos cos ciekawego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 marne to już chyba łowiska skoro od prawie 3 tygodni nie ma wpisu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder2010 Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Co tu pisac,że na 3 wyjazdy wracam bez ryby?Nie wiem co mam o tym sądzic,najpierw nocka potem kilka dniówek i nic,dupa.Gruba zaneta a i tak wchodzi tylko drobnica.Mysla że kłusole górą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 27 Maja 2012 Share Napisano 27 Maja 2012 pewnie siedza juz 3 tyg i ryby nie zlowili ale scynke wodki wypili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 ja wczoraj 3 malutkie szczupaczki max 25cm ;/ chyba tylko takie zostały;/ wszystkie w idealnem stanie wrocily do wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario35 Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 Witam wszystkich.Co ostatnio tak tu cicho i spokojnie?Czy nikt w wedkarskiej braci nie jezdzi na Pilce?Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Witam. Jak tam Koledzy łowicie coś bo cisz na forum ostatnio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 i jeszcze karpik z nocnej zasiadki. 3 kg 52cm. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Bardzo ładne. Pewnie konkretnie podnęcone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Salmiak, gratki - widzę ze nauka nie poszła w las. Ja na pilcach byłem chwilę za kleniami, widziałem parę ładnych sztuk - jednakże nie chciały współpracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Podnęcone zdrowo !!! Rybki na otarcie łez, gdyż największa weszła w korzenie i tyle. Szacuje na około 6-8 kg. Prócz tego jeszcze jeden karasek 36 cm. Jak na jedną noc, nie było źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 12 Czerwca 2012 Share Napisano 12 Czerwca 2012 Wszędzie guzik bierze, ja ostatnio przez 3 dni wsypałem 15 kg przetartej zanęty i nawet nie miałem żadnego brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 12 Czerwca 2012 Share Napisano 12 Czerwca 2012 Pilczyk pamiętaj, że przetartą drobną zanętę zawsze szybko wyżre drobiazg. Nęć grubo, drobiazg nie wyje, a zbawi i zatrzyma większego zwierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobekfooto Napisano 12 Czerwca 2012 Share Napisano 12 Czerwca 2012 drobiazg nie wyje, a zbawi... Alleluja Święte słowa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 Heheh Dekebfooto miało być ZWABI ! hehe literówka. Przepraszam. Alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Salmiak, dobekfooto, mam wrażenie, że macie rację, bo kiedyś nie przesiewałem zanęty przez sito i łowiłem ładne leszcze, no ale zasugerowałem się kiedyś pewnym artykułem i zacząłem przesiewać. Może to zbieżność. Ostatnio na innym portalu gość wytykał błędy wędkarzy, że nie przesiewają zanęty. No cóż, z tego wynika, że na każdym zbiorniku trzeba wypracować swoją zanętę, nie ma idealnej recepty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiełb Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 bierze cos?????????????? taka cisza ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder2010 Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Jak cisza to znak że bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RETROPER Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Byłem wczoraj na "plaży". Intensywnie żerował okoń w rozmiarach ok 15cm, którego można było łapać do bólu. Po 4 godzinach zabawy stwierdziłem, że łowienie nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 a miasteczka namiotowe sa czy nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Pewnie, że są. Ja byłem w sobote camping na campingu, namiot na namiocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 yhym czyli nie ma po co jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi