pawciobra Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 Tak jak w temacie pochwalcie się co znaleźliście pod swoją choinką. Ja jako pierwszy się pochwalę Sztyca wyczynowa do podbieraka trabucco precision 4.0 oraz baza-podstawka do 4 pojemników na przynęty Jak nie trafiłem z działem, to można przenieść Cytuj
Robal Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 A ja dostałem nóż wędkarski z możliwością przywieszenia do paska, jak na nocnego kowboja przystało, do tego czołówkę ładowaną na prąd Jaxon i 2 żyłki. Cytuj
maryaChi Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 Fotel elektrostatyk F5R ST/P (mocowany stoliczek i podpórka) z podnóżkiem. Oprócz tego, że mi się do fiata punto nie mieści do bagażnika to klasa Cytuj
Gofer Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 U mnie Gwiazdka stwierdzila, ze wedkarsko jestem uzbrojowy kompletnie. Wiec walczac z wedkarska choroba postanowila zainteresowac mnie ksiazka i perfumami Na szczescie sam tez sprawilem sobie Gwiazdke Cytuj
wernicjusz Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 A u mnie widok dzieci moich otwierających paczki z prezentami ... . Bezcenny. Nic tak szczęścia nie da jak widok dziecka co pełne werwy otwiera paczki od swiętego "mikołaja". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi