pawciobra Napisano 25 Grudnia 2013 Share Napisano 25 Grudnia 2013 Tak jak w temacie pochwalcie się co znaleźliście pod swoją choinką. Ja jako pierwszy się pochwalę Sztyca wyczynowa do podbieraka trabucco precision 4.0 oraz baza-podstawka do 4 pojemników na przynęty Jak nie trafiłem z działem, to można przenieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 25 Grudnia 2013 Share Napisano 25 Grudnia 2013 A ja dostałem nóż wędkarski z możliwością przywieszenia do paska, jak na nocnego kowboja przystało, do tego czołówkę ładowaną na prąd Jaxon i 2 żyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 25 Grudnia 2013 Share Napisano 25 Grudnia 2013 Fotel elektrostatyk F5R ST/P (mocowany stoliczek i podpórka) z podnóżkiem. Oprócz tego, że mi się do fiata punto nie mieści do bagażnika to klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 25 Grudnia 2013 Share Napisano 25 Grudnia 2013 U mnie Gwiazdka stwierdzila, ze wedkarsko jestem uzbrojowy kompletnie. Wiec walczac z wedkarska choroba postanowila zainteresowac mnie ksiazka i perfumami Na szczescie sam tez sprawilem sobie Gwiazdke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 25 Grudnia 2013 Share Napisano 25 Grudnia 2013 A u mnie widok dzieci moich otwierających paczki z prezentami ... . Bezcenny. Nic tak szczęścia nie da jak widok dziecka co pełne werwy otwiera paczki od swiętego "mikołaja". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 25 Grudnia 2013 Share Napisano 25 Grudnia 2013 Tradycyjnie,skarpeciochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi