hubal Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Tondrom, Kurde, myślałem, że tylko ja taki głupi. 10 felinów w stajni. Co to masz za koniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Fela, wierna towarzyszka wypraw wędkarskich . Specjalność: kopanie dołów, warczenie na łabędzie i kaczki, wszelkiego rodzaju sposoby płoszenia ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 To łaciate co wygląda jak krowa to roczna suczka, która śpi z "nowym" sierściuchem - kotem, a raczej kotką Ja się tylko zastanawiam dlaczego im się tak dobrze śpi? Z pewnością nie chodzi tu o mebel, który bezczelnie zajęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 madi, trochę to przypomina pewną pozycję którą można znaleźć w kamasutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eM_Si Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Od razu pozycja... Dla mnie to jest na przykład jak jing-jang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Tu słodko śpi, ale w chwili obecnej lata popapraniec w drugim pokoju nawet po ścianach bawiąc się papierkiem po cukierku. Mówi się, że jeśli ktoś po cichu chodzi to chodzi jak kot. To niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego jak ta mała kicia biega to mam wrażenie jakby to był koń No tłucze się jak Marek po piekle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Jak poluje to się skrada. Jak broi to złośliwie tak głośno się zachowuje. Moja na schodach tłucze tak samo głośno jak zbiegająca córka. Ten typ tak ma i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Skąd ja wiedziałam, że się tu kocur zjawi Jak poluje to się skrada. Jak broi to złośliwie tak głośno się zachowuje. Dokładnie. Tylko to małe "g" raczej cały czas broi. Dziś w trakcie parzenia kawy franca tak mi skoczyła, że musiałam ją z siebie ściągać. Dosłownie. Wbiła mi się pazurami w udo i tak została, ałłłaaaa Powód? Sznurek w spodenkach, który chciała złapać... Kocur z racji, iż fachowiec jesteś jeżeli chodzi o koty, to powiedz mi kiedy to dorasta? Bardziej chodzi mi kiedy poważnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 5 Lipca 2010 Share Napisano 5 Lipca 2010 Skąd ja wiedziałam, że się tu kocur zjawi Skoro piszesz o moim ludzie to jako naczelny muszę reagować Te mendy nie poważnieją nigdy Moja jest z 2003 roku i do tej pory chwile powagi ma jak śpi albo poluje na ptactwo i gryzonie. Nie da się jej nauczyć C&R. Polowanie na sznurki, owady i wszystko co się rusza to norma. Poważna jeszcze jest jak obce samce szlajają się po ogrodzie. Wtedy atakuje i przegania bo to jej terytorium. Można dużo o takim zwierzaku opowiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Lipca 2010 Share Napisano 5 Lipca 2010 Te mendy nie poważnieją nigdy O masz! A ja myślałam, że w rodzinie to chociaż kot będzie normalny Polowanie na sznurki, owady i wszystko co się rusza to norma. Czyli spokoju nigdy nie zaznam... Można dużo o takim zwierzaku opowiadać. Domyślam się. Od zawsze w domu był jakiś pies, a raczej suka Na temat psów wiem prawie wszystko, wszystkiego się nie da. Natomiast koty to stworzenia, z którymi nie miałam dotychczas nic wspólnego oprócz "wspólnej piwnicy" Można by rzec - uczę się kota. kocur jakieś ciekawostki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 5 Lipca 2010 Share Napisano 5 Lipca 2010 madi, jak to się mówi: pies ma pana, kot służącego a fretki niezły ubaw Przerabiałem temat psa przez 22 lata bo tyle mieliśmy psa w domu i jakoś nie spieszy mi się do następnego. Kocica jest znajdą i mamy ją od samego początku. Jak każdy przedstawiciel swojego rodu chodzi własnymi ścieżkami. Poluje i co jakiś czas dumna jak paw przynosi na taras pod drzwi wróble, myszy i wszystko co zdoła upolować W domu lubi czochrać fryzury domownikom wisząc na oparciu fotela albo wskakuje na stół i kombinuje jak tu poleżeć na laptopie kiedy ktoś go użytkuje. Wszędzie włazi i wskakuje. Sprawdza wszystkie kąty. Owady nie mają szans na przeżycie kiedy taki zwierzak jest w domu. Mam jeszcze w domu 2 fretki które uwielbiają wkurzać kotkę. Cyrk i komedia jest jak się spotkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 5 Lipca 2010 Share Napisano 5 Lipca 2010 Ja mam od niedawna Leminga. Fajna, przyjazna inteligętna myszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 5 Lipca 2010 Share Napisano 5 Lipca 2010 Na suma w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 kocur poza kotem jest pies, z którym robią jeden wielki dym. Do tego jeszcze akwarium, 2 rozdarte papużki i moje dwie białe myszki. Komedia jest jak kot próbuje dostać się do "żarcia" Co dziwnego suczka w kwietniu skończyła rok, nie gryzie już butów..... za to kot potrafi opędzlować wszystkie sznurówki. Bardzo fajna zabawa to rozwalenie po całej chacie świeżo ściągniętego prania, razem z psem potrafią dobrze wszystko zdeptać, wylać wodę z miski i wysypać psie chrupki.... Aż boję się pomyśleć co to będzie jak moja córcia zacznie pełzać na czworo Ciekawostka: wczoraj się okazało, że nasza kotka ma penisa czy jak to tam u kotów się nazywa Masakra jakaś, teraz trzeba będzie kotu zrobić u weterynarza kuku Zwariować można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 madi, dasz radę z takim cyrkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 madi, dasz radę z takim cyrkiem No pewnie, że tak Kocur po wizycie, waży 2100g, wygląda zdrowo, szacunkowo ma ok. 5 miesięcy. Za miesiąc zaplanowane "kuku" Jeste jeszcze jeden problem: kota trzeba przechrzcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 A to mój kocur kajtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 Jeste jeszcze jeden problem: kota trzeba przechrzcić :lol: A po co Przecież i tak ma w d... to jak się na niego woła bo przyjdzie jak będzie chciał Bezinteresownie z woli pańci na 100% nie ruszy kity Moja na swoje imię reaguje podniesieniem jednego oka i nic więcej. Za to otwieraną puszkę lub saszetkę z jej żarciem zaszczyca głośnym miauczeniem i bardzo szybkim truchtem do miski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 A po co Przecież i tak ma w d... to jak się na niego woła bo przyjdzie jak będzie chciał Ja wiem, że ma w d... ale dla zasady. kocur a Ty byś chciał być wykastrowany i w dodatku nazywać się np. Zosia albo Krysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Ani jedno, ani drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Pojawił się dosłownie przed chwilą... mały batman Wleciał skubany przez uchylone okno co se człowiek otworzył na noc dla ochłody Narobił szumu i hałasu, że się w szoku obudziłem i schował się za szafą jak go chciałem "wynieść" za okno No to cóż, idę spać do drugiego pokoju, może po ciemku do rana sam czmychnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxrek Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 moja "batmanka" Miłka ze schroniska,na ryby nie jeździ,boi się wędek oraz mój kompan wędkarskich wypraw Kenzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 tomik, jak zakończyła się sprawa z nietoperzem? Jestem strasznie ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
variegata Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 a ja hoduje węże i ptaszniki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krasnopiorek Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Ja mam sumika karlowatego w akwarium;pfutruja go na wigilia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi