Skocz do zawartości
tokarex pontony

Wasze zwierzaki

Gość wobler129

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 196
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 8 months later...
Napisano

Niechce juz zakładac nowego topicu. Mam do oddania za free 4 pieski dzis urodzone. Jesli szybko nie znajde właścicieli to zostaną one utopione przez moją babke w rzece :evil: Prosze bardzo o pomoc !!!!

Napisano

Dodam że są to kundelki ale naprawdę ładne. Nie wysokie do 50 cm max ale raczej mniejsze. Czarne.

Napisano

A to moje zwierze (spaniel) 11 letni, jak widać na zdjęciu jest nie do podrobienia :-D. Najlepsza rasa psów domowych jaką można sobie wyobrazić. Pozdrawiam właścicieli spanieli ;p

plutoed0.jpg

• 1 month later...
Napisano

A ja mam w domu 2 fretki i czarną kotkę, kiedy ich drogi schodzą się kotka robi takie dziwne dzikie oczy :shock:

• 3 weeks later...
Napisano

Ja kiedyś miałem 2 chomiki ale tata wystawił je raz na balkon żeby były troche na świeżym powietrzu i wtedy był upał i zdechły :cry: a chciałbym mieć psa labradora tylko że mieszkam w bloku i warunki niezbyt na to pozwalają ale by się go zmieściło bo to nie jest wcale takie małe mieszkanie :cool: ok 90m2 a pieska chce mieć dlatego bo mój kuzyn właśnie kupił z rok temu szczeniaczka labradorka przyjeżdżam pierwszyraz bo mieszka w Słubicach mały szczeniaczek przyjeżdżam pół roku póżniej ogromny piesol :lol:

Gość Holik
Napisano

Ja chyba jeszcze nie pisałem: Mam 3 psy , Tofik Leda Aza , 2 koty Czarek Burek , Rybki w akwa , Gekona Lamparciego , ... i to chyba tyle :wink:

• 1 month later...
  • 1 month later...
Napisano

a ja mam nhandu niestety mój drugi ptasznik Gienek odszedł odemnie do krainy wiecznych łowów był samcem więc taki los musiał go spotkać :sad:

• 11 months later...
Napisano

Widze ,że macie w domach istne ZOO

Ja od dziecka znosiłem najróżniejsze zwerzaki.

Miałem papugi , kanarki, gryzonie ,rybki itp.

Zawsze w domu był pies , był nie rasowe i rasowe , miałem bardzo charakternego foxteriera i german shepard (Wabiła się saba).

Niestety zachorowała na raka , od tej pory nie miałem już psa , nie chce więcej patrzyć jak ukochany przyjaciel zdycha mi na rekach.

Zawsze moim marzeniem było posiadanie owczarka kaukazkiego ale jest to raczej nie realne bo mieszkam w bloku.

Na dzień dzisiejszy zajmuje sie terrarystyką

-[/Avicularia versicolor

-Acanthoscuria geniculata

-Brachypelma smithi

-Lasiodora parahybana

-Pterinohilus murinus

-Pterinohilus usambara

-Nhandu chromatus

-Chilobrachys fimbriatus

i]Myśle jeszcze o zakupie jakiejś gadziny (pyton skalny) ale jeszcze się zastanawiam.

Ogulnie zawsze coś po domu łaziło i głupio się czuje jak jest pusto , a że lubie zwierzęta to staram sie nimi otaczać w miarę możliwości.

Napisano

A to mój Foxer (chociaż do lisa mu daleko :razz: ) - Westhigland White Terrier

f493d395a8.jpeg

Jak ładny, tak i wredny ale przynajmniej jest magnesem na kobiety :lol:

Napisano

Bomba psinka DEUUU

A jaki fotogeniczny .

Psy tych ras są zawsze charakterne, no i te kobitki i ich głodny wzrok:)

Ja z moimi pająkami to raczej odstraszam płeć piękną

Ale nadrabiam torsem gladiatora i krokiem Trawolty he ! he!

Napisano
A to mój Foxer

Słodki :wink:

Ja z moimi pająkami to raczej odstraszam płeć piękną

No widzisz, a mnie byś miał szansę na Ptasznika wyrwać, uwielbiam pająki. Kiedyś, kiedyś chciałam mieć choć jednego, niestety moja mama wybiła mi to z głowy i to na moje nieszczęście dość skutecznie :???:

Ale nadrabiam torsem gladiatora i krokiem Trawolty he ! he!

Dobre :mrgreen:

Napisano

No madi , Tak mi pisz :)

Od razu jestem wyższy o pare centymetrów ,a pająkom włoski dęba stanęły.

A co do pająków to bardzo polecam , jak nabędziesz to daj znać , odpowiem na wszelkie pytania .

Pozdrawiam

Napisano
Od razu jestem wyższy o pare centymetrów ,a pająkom włoski dęba stanęły.

No i bardzo dobrze :mrgreen:

W sumie jakbyś tak mógł to jakieś fotki by się przydały.....

A co do pająków to bardzo polecam , jak nabędziesz to daj znać , odpowiem na wszelkie pytania

Niestety nic nie nabywam, wystarczy mi 6-miesięczna lafirynda (psiak znaczy się), rybki w akwa i dzieciak robiacy za całą drużynę... No ale może kiedyś :wink: