A7x Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Witam, na sprzedaż mam kołowrotek Cormoran Elbas 6Pi 40 Kołowrotek z sygnalizatorem brań, łączy w sobie system wolnego biegu szpuli ze zintegrowanym elektronicznym sygnalizatorem brań. Jest to kołowrotek karpiowy z wyższej półki. Oprócz rozwiązań technicznych na najwyższym poziomie, oferuje niezwykle atrakcyjny design. Najważniejsze parametry: przełożenie: 5.1 : 1 pojemność szpuli: 0.35/240mm/m waga:450 g numer katalogowy: 19-647 5 łożysk kulkowych bezpoślizgowa blokada obrotów wstecznych regulowany hamulec wolnego biegu elektroniczny sygnalizator brań precyzyjny hamulec frezowana aluminiowa korbka aluminiowa szpula sprężyna kabłąka o wydłużonej żywotności Kołowrotek jest używany. Stan techniczny wzorowy, stan wizualny dobry+(posiada normalne ślady używania). Na kołowrotku jest nawinięta żyłka 0,3 mm, cała szpula. Możliwy odbiór osobisty w okolicy Kalisza, mogę wystawić na allegro na życzenie (wtedy dochodzi prowizja). Zdjęcia dla osób zainteresowanych na maila. W razie pytań kontakt: tomekr199@gmail.com Cena: 170,00 zł z wliczoną wysyłką PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lin42 Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Witam czy jest możliwość wysyłki za pobraniem tego kołowrotka,jak i paru zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 5 godzin temu, Lin42 napisał: Witam czy jest możliwość wysyłki za pobraniem tego kołowrotka,jak i paru zdjęć Jaja sobie robisz prawda ? Pytasz o ogłoszenie z przed 6 lat . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Dobre , nieźle się uśmiałem 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 😁 🤣😁 no , naprawdę dobre , no ale co najlepszym się zdaeza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi