tomek1 Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Zaprosiłem kilku wyróżniających się na youtube młodych twórców filmów do współpracy w redagowaniu tego działu. Mam nadzieję, że wkrótce zaczną się dzielić linkami do swoich filmików znad wody. Mam nadzieję, że filmy te będą punktem wyjścia do ciekawych dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 4 Marca 2014 Share Napisano 4 Marca 2014 Witamy. Nasz kanał na yt jest już około 2 latach.Jesteśmy młodymi wędkarzmi jeszcze dużo przed nami,ale wpadliśy na to żeby zrobić kanał na YouTube i dzielić się pasją oraz wiedzą z innymi. Na naszym kanle znajdziecie wypady prawie z każdej metody połowu. Najaktualniejszy film jest z wyprawy na muchę boardzo mało doecniania metoda w polsce,ale naprawdę to jest coś pięknego oto link : https://www.youtube.com/watch?v=uDr9w1rwxgU Film możę bez ryby , ale czasmi tak bywa:) Jeżeli wam podobają się nasze filmy to zapraszamy do subksrybowania kanłu oraz do komentowania i oceniania filmików , bardzo dla nas to ważne i daje nam to dużom motywację do robienia filmikó z wypraw. Pozdrawiamy:) Ryba Na Haczyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Marca 2014 Autor Share Napisano 4 Marca 2014 Witam na forum i zapraszam do aktywności. Mam nadzieję, że wkrótce pojawią się kolejni młodzi twórcy filmików, których zaprosiłem do udziału w życiu haczyk.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Piszczerk Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Dzięki za zaproszenie na to forum , zapraszam na swój kanał : https://www.youtube.com/user/MrSzczupaczki?feature=guide Pozdrawiam Filip Piszczerk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Marca 2014 Autor Share Napisano 5 Marca 2014 Filip Piszczerk, witam i zapraszam do aktywności na forum, prezentowania filmów i dyskusji na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Tomek1, chyba stworzy się tutaj niezła baza filmów i wiedzy dla młodych i nie tylko wędkarzy. Coś mi się wydaje, że ja tu będę często zaglądał. Już mam trochę dość zapyziałych wyjadaczy, którzy myślą, że ich metoda jest jedyna i słuszna. Idzie świeżość panowie! Jest sporo filmów i będzie co oglądać. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 No miło mi młodzież powitać Fajnie chłopaki że będziecie z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hołek27 Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 O, bardzo fajny temat, jak dla mnie świeżego wręcz bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 Cześć Filip Zapraszam do aktywności na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid7123 Napisano 19 Marca 2016 Share Napisano 19 Marca 2016 My będziemy może z filmami działać w tym sezonie w składzie 4 osobowym. Oczywiście nie na każdym filmie będzie cała ekipa. Każdy z nas jest w innej metodzie lepszy. Ja osobiście kładę kolegów na deski jeżeli chodzi o spinning. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Marca 2016 Autor Share Napisano 19 Marca 2016 19 minut temu, dawid7123 napisał: My będziemy może z filmami działać w tym sezonie w składzie 4 osobowym. Oczywiście nie na każdym filmie będzie cała ekipa. Każdy z nas jest w innej metodzie lepszy. Ja osobiście kładę kolegów na deski jeżeli chodzi o spinning. W takim razie czekamy na Wasze produkcje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi