Paco Napisano 28 Października 2008 Napisano 28 Października 2008 kocur, ogladnij sobie olympusa o ktorym pisalem....moze warto porownac?
kocur Napisano 28 Października 2008 Napisano 28 Października 2008 Paco, już go oglądałem i nawet bawiłem się nim na tyle na ile kumpel pozwolił i moim zdaniem w tym przedziale finansowym jest to jedna z lepszych ofert.
maniek Napisano 4 Listopada 2008 Napisano 4 Listopada 2008 Edward mamy taki dział jak ogłoszenia wędkarskie ,tam możesz śmiało pisać .
Krzyś xD Napisano 22 Listopada 2008 Napisano 22 Listopada 2008 Witam, dawno sie nie udzielałem na forum ale studia itp. Stała sie smutna rzecz a mianowicie aparat Cannon PowerShot A590IS sie zepsuł, a raczej pękł wyświetlacz w nieznanych mi okolicznościach ( aparat robił i robi wypasione szczegółowe foty ) Cały czas przebywał w ,,plecaku wędkarskim'', i oczywiście w pokrowcu aż do dziś kiedy to mama mi kazała sprawdzic jak baterie bo chciała wziąśc na urodziny bla bla, nie bede was zanudzał. Może tylko dopisze, iż plecak nie był rzucany kopany lub nie doświadczał innych smutnych wydarzeń, z wiadomych względów: aparat oraz sprzęt wędkarski Miał ktoś kiedyś z was pęknięty wyświetlacz, jak z uznaniem gwarancji, ew. jaki koszt by był wymiany tego wyświetlacza ( na allegro taki wyświetlacz 145zł ) . Jeśli ktos sie orientuje to prosze o zabranie głosu. Pozdrawiam Krzyś
Damianxtx Napisano 11 Grudnia 2008 Napisano 11 Grudnia 2008 Może ktoś doradzić mi coś w doborze jakiegoś aparatu za niewielką ceną a żeby jakoś przyzwoicie chodził. Czasu nie wiele bo muszę zakupić do świąt a kompletnie się nie znam na aparatach. Chodzi mi o coś w miarę taniego, poprostu żeby nie zakupić szajsu...
sinus Napisano 11 Grudnia 2008 Napisano 11 Grudnia 2008 coś w miarę taniego wyraź się w złotówkach będzie łatwiej doradzić
Damianxtx Napisano 11 Grudnia 2008 Napisano 11 Grudnia 2008 Coś tak w granicach 300zł, wiem że nic dobrego się nie kupi ale na chwile obecną większej gotówki nie posiadam. Chodzi mi o to żeby po prostu jakoś działał i żeby nie trafić na jakiś szajs
artech Napisano 11 Grudnia 2008 Napisano 11 Grudnia 2008 Śmiało mogę polecić aparaty Samsunga. Do tej pory na ryby zabieram Samsung Digimax S500 http://www.allegro.pl/item505390490_samsung_digimax_s500.html Jakie robi zdjęcia możesz zobaczyć na forum. Aparat nie do zajechania, raz już nawet pływał w pstrągowej rzeczce a po wysuszeniu nadal działa
wedkarzyk Napisano 11 Grudnia 2008 Napisano 11 Grudnia 2008 Ja mam Soniaczka DSC-W 120 i jestem zadowolony,nie sa to tanie aparaty ale za okolo 300 zl tez sie cos znajdzie
kocur Napisano 12 Grudnia 2008 Napisano 12 Grudnia 2008 po html wystarczy wykasować kropkę i link robi W sumie niezłe pieniądze za taką używkę jako alternatywa na ryby jest całkiem OK
rav91 Napisano 12 Grudnia 2008 Napisano 12 Grudnia 2008 wedkarzyk, ostatno tez sobie kupiłem tego soniaka jako prezent na swieta myśle ze dobrze zrobiłem ze go wziąłem
wedkarzyk Napisano 12 Grudnia 2008 Napisano 12 Grudnia 2008 wedkarzyk, ostatno tez sobie kupiłem tego soniaka jako prezent na swieta myśle ze dobrze zrobiłem ze go wziąłem No to fajny prezent sobie zrobiłes :lol:Sony fajne filmiki kręci,mam nadzieje,że będę mógł kiedyś wstawić taki na forum
patbaj Napisano 12 Grudnia 2008 Napisano 12 Grudnia 2008 Coś tak w granicach 300zł, jeśli masz dostęp do sieci Electro World to pytaj o aparat Advent, nto no name ale na optyce Pentaxa - więc bardzo dobrej, za ok 260-300 zł kupisz aparat w aluminiowej obudowie(bardzo trwałej i solidnej), który robi przyzwoit fotki i kręci filmiki z dźwiękiem, a w razie awarii do 2 lat od zakupu wymiana na nowy lub zwrot gotówki na podstawie paragonu!
wedkarzyk Napisano 12 Grudnia 2008 Napisano 12 Grudnia 2008 a w razie awarii do 2 lat od zakupu wymiana na nowy lub zwrot gotówki na podstawie paragonu! to mówi wiele,wiedzą ile to jest warte.Znam ludzi którzy kupili takie cacka i już dawno zmienili firme:wink:
Damianxtx Napisano 12 Grudnia 2008 Napisano 12 Grudnia 2008 Ponawiam swój post bo wcześniejszy został usunięty. Nie będę podawał linków do allegro by chyba o to został usunięty. Chodzi mi ci będzie lepsze Samsung S860 czy tez SONY S730. Nie wiem czy będę kupował w sklepie czy na allegro.patbaj, niestety nie mam dostępu do tej sieci
Krzysztof1 Napisano 13 Grudnia 2008 Napisano 13 Grudnia 2008 Witam pare dni temu miałem taki sam problem z wyborem jak ty a na koniec zdecydowałem sie na Canona PowerShot A470 i jak narazie jestem z tego wyboru bardzo zadowolony.
patbaj Napisano 13 Grudnia 2008 Napisano 13 Grudnia 2008 to mówi wiele,wiedzą ile to jest warte to mowi tylko tyle, ze firma (najczęsciej bardzo znana firma o dobrej opinii) produkująca jakies towary pod marka jakiejś sieci handlowej, bierze na siebie wszystkie koszty zwiazane z awariami i reklamacjami danej grupy towarowej, nie podpisuje umów na autoryzację serwisową, gdyż "wrzuca sobie w koszty ewentualne wymiany, czy zwroty gotówki". Aby uniknąć zaszufladkowania jako producent taniego sprzetu - w domyśle ludzi czytaj o niskiej jakości nie sygnuje swoją marką pewnej grupy cenowej, tylko umieszcza logo i nazwe marki nie znanej. Np. Advent o którym mowa sygnuje LAPOTPY - produkuje je nikt inny jak Philips, na tych samych podzespołach, i komputerek, który kosztuje pod marką Philipsa 3000 zł pod marką Adventa kosztuje 2000, a składa się w większości, albo w całości z podzespołów Philipsa. Oczywiście nie zawsze jest tak kolorowa, gdyż wielu producentów towary sygnowane swoją oryginalną, flagową marką produkuje w krajach o wysokiej kulturze pracy i wysokopoziomowych normach jakościowych (choć teraz coraz rzadziej), a no name produkowane są w Chinach, Wietnamach itp. wynalazkach, co oczywiście nie pozostaje bez znaczenia. Ale pamietaj, że można kupić mercedesa za kilkaset tyś zł. i też może się psuć jak cholera, wieć to nie jest regułą!
maniek Napisano 14 Grudnia 2008 Napisano 14 Grudnia 2008 A co powiecie na aparaty olympusa??E tam ,ja wolę to http://www.e-cyfrowe.pl/nikon-coolpix-p80-czarny-p-7996.html
Damianxtx Napisano 14 Grudnia 2008 Napisano 14 Grudnia 2008 Damianxtx napisał/a: A co powiecie na aparaty olympusa?? E tam ,ja wolę to http://www.e-cyfrowe.pl/n...rny-p-7996.html No ale ja potrzebuje coś z niżej półki. A czy aparaty nikona te z niżej półki są dobre?Jeżeli ma ktoś jakieś sprawdzone modele niech napisze. Jak mówiłem zamierzam wydać na niego około 300zł i tak poszukuje na allegro bo dziś chce kupić tylko jakoś na nic nie mogę się zdecydować. Poważnie zastanawiałem się SAMSUNGiem S860 ale nie posiada polskiego menu
wedkarzyk Napisano 14 Grudnia 2008 Napisano 14 Grudnia 2008 Np. AdventZnam tą firmę z autopsji i stąd moje nastawienie do tego wynalazku ale każdy ma prawo mieć swoje zdanie
sinus Napisano 14 Grudnia 2008 Napisano 14 Grudnia 2008 Damianxtx, zobacz w ofercie fujifilm, ja posiadam finepixa S5800. przed zakupem rozmawiałem ze sprzedawcami w różnych sklepach i fuji cieszy się dobrą opinią.
kolat66 Napisano 15 Grudnia 2008 Napisano 15 Grudnia 2008 Aparaty fuij sa naparawde dobre,sam mam S9600,jest tylko jeden problem.Jedyny serwis jest w Warszawie.Czekam juz okolo miesiaca na aparat ktury wyslalem do naprawy.Uszkodzony z mojej winy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.