Skocz do zawartości
Dragon

Konkursy-Zgadywanki-Rebusy

maniek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

sorry że się wtrącę :grin:

idąc ścieżką Esoxa oczywiście poza regulaminem :grin:

co to jest :?:

cztery tyki

dwa patyki

jeden omylacz :?:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 505
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
ESSOX, Zapytaj pana obsługującego karuzelę czy możesz już zejść. :cool: przyznam sie szczerze ze oszukiwałem :lol::lol:

Roland odpowiedź właściwa . Ale za oszustwa rzucam na Ciebie klątwę i w tym roku ryby juz nie złowisz ! :mrgreen:

Napisano
Roland odpowiedź właściwa . Ale za oszustwa rzucam na Ciebie klątwę i w tym roku ryby juz nie złowisz !
Esox wypluj te słowa :!: Co ja Ci zrobilem :cry::cry::cry::cry: Poza tym tak wlasciwie to nie bylo oszustwo, ja tylko zobaczylem odpowiedz na innej stronie :mrgreen:

A tak na powarznie to odwolaj te slowa bo kto wyciagnie karpia w wigilie z wanny jak nie ja :?: A na wedke to moze sie zgodze bo juz niestety nie mam gdzie na rybki pojechac. Ehh szkoda, wpdne chyba w depresje...

Napisano

jeżeli andi64 sie wstrzymuje to może jakas podpowiedż :lol: bo kotwiczek ani haka nie widze ,czy to robi za przynęte bo zastanawiające są te namalowane łuski na tych jakby skrzydełkach :roll:

Gość wobler129
Napisano

keri były takie cudzeńka kiedyś na allegro :cool: Tylko nazwy nie pamiętam. :oops: Ale poszperam trochę może akurat :cool:

Keri mogę powiedzieć Papinosowi jaki to jest rodzaj przynęty tj. jaką spełnia rolę?

Napisano

Papinos nie rozdwoję się :grin:

jeśli keri pozwala

to mała podpowiedż

prowadząc ją zachowuje się tak jak można by rzec obrotówka

a skrzydełka są wykonane z plastiku lub skaji,

Gość wobler129
Napisano
Papinos nie rozdwoję się :grin:

jeśli keri pozwala

to mała podpowiedż

prowadząc ją zachowuje się tak jak można by rzec obrotówka

a skrzydełka są wykonane z plastiku lub skaji,

andi64 to samo chciałem napisać, ale nie wiem, czy to niejst już podpowiec :oops:

Napisano

dzięki bardzo ale to troche zamało bo nawed nie wiadomo jak szukac tejnazwy i firmy po samym zdjęciu :roll::mrgreen: ale zaraz cos wymysle :idea:

Napisano
ale to troche zamało bo nawed nie wiadomo jak szukac tejnazwy i firmy po samym zdjęciu
Masz jeszcze na dodatek zdjęcie w kolorze więc nie nażekaj.

Dzisiaj podpowiedzi nie będzie ale i tak na pewno dacie rady bo przynęta często pojawia się w .............. :wink:

Napisano
dzięki bardzo ale to troche zamało bo nawed nie wiadomo jak szukac tejnazwy i firmy po samym zdjęciu

he, ale jaja :grin:

Napisano
Masz jeszcze na dodatek zdjęcie w kolorze więc nie nażekaj.

dziękuje bardzo że w kolorze ,naprawde gdyby było czarno białe to bym sie załamał i wogle zrezygował :mrgreen:

Gość Anonymous
Napisano

Nazwa przynęty spin-n-glow producentów wielu , kiedyś sam to robiłem.

John

Napisano
Nazwa przynęty spin-n-glow
John masz rację, zgadłeś o przepraszam wiedziałeś :grin:

Tym razem się nie wyłamiesz, masz zadać zagadkę a co do nagrody to ustalimy na pw.

Pozdrawiam i dzięki że dałeś odp.

kiedyś sam to robiłem.
I z jakim skutkiem, chodzi mi o skuteczność?
takie fajne zagadki znalazłem.
No to masz szansę je zadać tylko odpowiedz na zagadkę jaką zada John :wink:
Gość Anonymous
Napisano

To niech może @ maniek najpierw zada a ja w między czasie cię wymyślę.

John

Ps. Skuteczność zerowa.

Napisano
To niech może @ maniek najpierw zada
Ok .zagadka z typu co to za ryba,dodam że to jest łatwe zadanie i nagrody się NIE przewiduje ,ale....

Jak brzmi nazwa ryby ,której odmiana brzmi guolsdorfski?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.