andi64 Napisano 26 Listopada 2006 Napisano 26 Listopada 2006 sorry że się wtrącę idąc ścieżką Esoxa oczywiście poza regulaminem co to jest cztery tyki dwa patyki jeden omylacz
ESSOX Napisano 26 Listopada 2006 Napisano 26 Listopada 2006 ESSOX, Zapytaj pana obsługującego karuzelę czy możesz już zejść. przyznam sie szczerze ze oszukiwałem Roland odpowiedź właściwa . Ale za oszustwa rzucam na Ciebie klątwę i w tym roku ryby juz nie złowisz !
keri Napisano 26 Listopada 2006 Napisano 26 Listopada 2006 Twoja kolej na zagadkę tylko pliz zadnych dziwnych ryb.Nie ma sprawy. Ryb nie będzie.
Roland Napisano 26 Listopada 2006 Napisano 26 Listopada 2006 Roland odpowiedź właściwa . Ale za oszustwa rzucam na Ciebie klątwę i w tym roku ryby juz nie złowisz ! Esox wypluj te słowa Co ja Ci zrobilem Poza tym tak wlasciwie to nie bylo oszustwo, ja tylko zobaczylem odpowiedz na innej stronie A tak na powarznie to odwolaj te slowa bo kto wyciagnie karpia w wigilie z wanny jak nie ja A na wedke to moze sie zgodze bo juz niestety nie mam gdzie na rybki pojechac. Ehh szkoda, wpdne chyba w depresje...
andi64 Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 posłuchajcie tych zagadek http://www.wrzuta.pl/film/snzo70xXh7/ptakass_-_rozmowa_z_bedomnymi
keri Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Zagadeczka U mnie tradycyjnie: podaj nazwę i producenta tego czegoś Nagroda jakaś będzie.
keri Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 ale cicho sza Wal śmiało jestem ciekaw twojej zagadki
Papinos Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 jeżeli andi64 sie wstrzymuje to może jakas podpowiedż bo kotwiczek ani haka nie widze ,czy to robi za przynęte bo zastanawiające są te namalowane łuski na tych jakby skrzydełkach
Gość wobler129 Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 keri były takie cudzeńka kiedyś na allegro Tylko nazwy nie pamiętam. Ale poszperam trochę może akurat Keri mogę powiedzieć Papinosowi jaki to jest rodzaj przynęty tj. jaką spełnia rolę?
andi64 Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Papinos nie rozdwoję się jeśli keri pozwala to mała podpowiedż prowadząc ją zachowuje się tak jak można by rzec obrotówka a skrzydełka są wykonane z plastiku lub skaji,
Gość wobler129 Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Papinos nie rozdwoję się jeśli keri pozwala to mała podpowiedż prowadząc ją zachowuje się tak jak można by rzec obrotówka a skrzydełka są wykonane z plastiku lub skaji, andi64 to samo chciałem napisać, ale nie wiem, czy to niejst już podpowiec
Papinos Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 dzięki bardzo ale to troche zamało bo nawed nie wiadomo jak szukac tejnazwy i firmy po samym zdjęciu ale zaraz cos wymysle
keri Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 ale to troche zamało bo nawed nie wiadomo jak szukac tejnazwy i firmy po samym zdjęciu Masz jeszcze na dodatek zdjęcie w kolorze więc nie nażekaj.Dzisiaj podpowiedzi nie będzie ale i tak na pewno dacie rady bo przynęta często pojawia się w ..............
andi64 Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 dzięki bardzo ale to troche zamało bo nawed nie wiadomo jak szukac tejnazwy i firmy po samym zdjęciu he, ale jaja
Papinos Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Masz jeszcze na dodatek zdjęcie w kolorze więc nie nażekaj. dziękuje bardzo że w kolorze ,naprawde gdyby było czarno białe to bym sie załamał i wogle zrezygował
keri Napisano 29 Listopada 2006 Napisano 29 Listopada 2006 Widzę ciszę i marne zainteresowanie więc podpowieć: 1932
keri Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 No i temat padł Może macie pomysł na inne zagadki. Tak aby coś się działo.
Gość Anonymous Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 Nazwa przynęty spin-n-glow producentów wielu , kiedyś sam to robiłem. John
maniek Napisano 30 Listopada 2006 Autor Napisano 30 Listopada 2006 No i temat padł No szkoda by było ,a takie fajne zagadki znalazłem.
keri Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 Nazwa przynęty spin-n-glow John masz rację, zgadłeś o przepraszam wiedziałeś Tym razem się nie wyłamiesz, masz zadać zagadkę a co do nagrody to ustalimy na pw. Pozdrawiam i dzięki że dałeś odp. kiedyś sam to robiłem.I z jakim skutkiem, chodzi mi o skuteczność?takie fajne zagadki znalazłem.No to masz szansę je zadać tylko odpowiedz na zagadkę jaką zada John
Gość Anonymous Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 To niech może @ maniek najpierw zada a ja w między czasie cię wymyślę. John Ps. Skuteczność zerowa.
keri Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 Kolega John z nagrody zrezygnował więc ja w jego imieniu kapnę coś jeszcze na http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=1993&postdays=0&postorder=asc&start=0 Mam nadzieję John że tak będzie OK.
maniek Napisano 30 Listopada 2006 Autor Napisano 30 Listopada 2006 To niech może @ maniek najpierw zada Ok .zagadka z typu co to za ryba,dodam że to jest łatwe zadanie i nagrody się NIE przewiduje ,ale....Jak brzmi nazwa ryby ,której odmiana brzmi guolsdorfski?
maniek Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Napisano 2 Grudnia 2006 No co jest, takie trudne? .Keri chyba masz racje.Temat upadł.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.