Papinos Napisano 2 Grudnia 2006 Napisano 2 Grudnia 2006 nie upadł, nie upadł ale można odpowiadać tylko raz więc wszyscy szukaja odpowiedzi i jak wiedzą to piszą (a ta ryba to w żadnych wyszukiwarkach nie wyskakuje )
maniek Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Napisano 2 Grudnia 2006 Ha ha ha ,i tu was mam ,czyli inernet nie zawsze jest górą.A ryba jest wan wszystkim znana.
maniek Napisano 4 Grudnia 2006 Autor Napisano 4 Grudnia 2006 No fakt cisza ,więc podpowiadam odmiana ta jest chodowana w małych stawach jako ozdoba.
Papinos Napisano 4 Grudnia 2006 Napisano 4 Grudnia 2006 Karaś (taki kolorowy do oczek wodnych i płytkich stawków o ogrodach)
MagnuM Napisano 4 Grudnia 2006 Napisano 4 Grudnia 2006 Nie ma Karasi kolorowych Z tego co wiem to są na 100% Karpie Koi ( są pomarańczowe, i wiele ludzi choduje je dla ozdoby )
keri Napisano 4 Grudnia 2006 Napisano 4 Grudnia 2006 Nie ma Karasi kolorowych Umówimy się kiedyś u mnie na działce to ci pokaże czerwonego jak pomidor japońca
Papinos Napisano 4 Grudnia 2006 Napisano 4 Grudnia 2006 Nie ma Karasi kolorowych MagnuM ,ja też zapraszam tata kupił do oczka ostatnio na giełdzie 10 karasków które dorstają do max 15 cm są przystosowane do życia w oczkach ,karmi sie je tak jak rybki w akwarium są czerwone ,czarno pomarańczowe i plamiste w ładnych barwach.Mamy ten stawek na ogrodzie już dośc długi czas stąd mi wleciał do głowy pomysł ,e Mańkowi chodzi o karasie ozdobne
Papinos Napisano 4 Grudnia 2006 Napisano 4 Grudnia 2006 pewnie Maniek powie ,,,,,prosze panstwa wygrał nikt. czekamy na nastepne odpowiedzi
maniek Napisano 5 Grudnia 2006 Autor Napisano 5 Grudnia 2006 NIE karaś ,NIE karp ,NIE sumik ,NIE welona ,ale dobrze kombinujecie aby tak dalej a ktoś zgadnie.Jako że jesteście blisko odpowiedzi ,już nie podpowiadam.
tomii Napisano 5 Grudnia 2006 Napisano 5 Grudnia 2006 Solver łamiesz zasady regulaminu konkursowego Nieco regulaminu się przyda zadający może przeznaczyć nagrode lub nie ale napewno powinien o tym napisać.Zgadywać można tylko raz ,ten co zgadnie może zadać zagadke i tylko on ,reszta będzie wykasowana tak samo jak dwukrotne odpowiedzi.
solver Napisano 5 Grudnia 2006 Napisano 5 Grudnia 2006 Solver łamiesz zasady regulaminu konkursowego Przepraszam, nie doczytałem. Moja wina.
maniek Napisano 7 Grudnia 2006 Autor Napisano 7 Grudnia 2006 Widze cisze i brak zainteresowania ,czyli rozumiem że poddajecie się i mam podać rozwiązanie.
Gość wobler129 Napisano 7 Grudnia 2006 Napisano 7 Grudnia 2006 Widze cisze i brak zainteresowania ,czyli rozumiem że poddajecie się i mam podać rozwiązanie. Nie rozwiązanie a podpowiedź
maniek Napisano 9 Grudnia 2006 Autor Napisano 9 Grudnia 2006 Widze że zagadka była doś trudna to czas na rozwiązanie . Rybe o którą pytałem jest Lin
keri Napisano 9 Grudnia 2006 Napisano 9 Grudnia 2006 No Maniek z tym linem to było dosyc trudne. Ale jak to mówią nie trudnych zagadek tylko czasami nie znamy na nie odpowiedzi. To kto teraz z zagadeczką, a ........ To niech może @ maniek najpierw zada a ja w między czasie cię wymyślę.John Czy aby zagadeczka padnie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.