Skocz do zawartości
tokarex pontony

Konkursy-Zgadywanki-Rebusy

maniek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie upadł, nie upadł :mrgreen: ale można odpowiadać tylko raz więc wszyscy szukaja odpowiedzi i jak wiedzą to piszą :lol: (a ta ryba to w żadnych wyszukiwarkach nie wyskakuje ) :roll:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 505
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Nie ma Karasi kolorowych :grin: Z tego co wiem to są na 100% Karpie Koi ( są pomarańczowe, i wiele ludzi choduje je dla ozdoby :grin: )

Napisano
Nie ma Karasi kolorowych
Umówimy się kiedyś u mnie na działce to ci pokaże czerwonego jak pomidor japońca :lol::lol::lol::lol::lol:
Napisano
Nie ma Karasi kolorowych

MagnuM ,ja też zapraszam tata kupił do oczka ostatnio na giełdzie 10 karasków które dorstają do max 15 cm są przystosowane do życia w oczkach ,karmi sie je tak jak rybki w akwarium są czerwone ,czarno pomarańczowe i plamiste w ładnych barwach.Mamy ten stawek na ogrodzie już dośc długi czas stąd mi wleciał do głowy pomysł ,e Mańkowi chodzi o karasie ozdobne :smile:

Napisano

NIE karaś ,NIE karp ,NIE sumik ,NIE welona ,ale dobrze kombinujecie aby tak dalej a ktoś zgadnie.Jako że jesteście blisko odpowiedzi ,już nie podpowiadam.

Napisano

Solver łamiesz zasady regulaminu konkursowego :!:

Nieco regulaminu się przyda zadający może przeznaczyć nagrode lub nie ale napewno powinien o tym napisać.Zgadywać można tylko raz ,ten co zgadnie może zadać zagadke i tylko on ,reszta będzie wykasowana tak samo jak dwukrotne odpowiedzi.
Gość wobler129
Napisano
Widze cisze i brak zainteresowania ,czyli rozumiem że poddajecie się i mam podać rozwiązanie.

Nie rozwiązanie a podpowiedź :mrgreen:

Napisano

No Maniek z tym linem to było dosyc trudne. Ale jak to mówią nie trudnych zagadek tylko czasami nie znamy na nie odpowiedzi.

To kto teraz z zagadeczką, a ........

To niech może @ maniek najpierw zada a ja w między czasie cię wymyślę.

John

Czy aby zagadeczka padnie :cool:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.