Robal Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Zapraszam do wstawiania zdjęć, relacji z połowów szczupaków. Pierwszy mój w tym sezonie, miara wskazała 59cm złowiony o godzinie 5:30 na kopyto Relax 7cm białe z czarnym grzbietem na główce 2g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdud85 Napisano 1 Czerwca 2014 Share Napisano 1 Czerwca 2014 51 cm- złowiony na niebiesko białe kopytko na 3 gramowej główce: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajs Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 a to jeszcze się pochwalę na gumke savage białą z czarnym grzbietem, z brzegu. prowadziłem przynętę do samego końca, uderzył tuż przy mojej stopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyswe1 Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 a taki ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkajak Napisano 3 Listopada 2014 Share Napisano 3 Listopada 2014 Witam, Jak ze szczupakiem na Wiśle? Koledzy po fachu mają jakieś wieści? Osobiście złowiłem ostatniego 3 tygodnie temu na kopyto, ale to rybka miała 52 cm a chuda strasznie więc szału nie było. Byłem jeszcze ze 3 razy po tym i nic. Wczoraj na Wiśle też cisza. Osobiście wydaje mi się, że chyba jeszcze za ciepło jest i tak nie żeruje, a może się mylę? Jakie są Wasze spostrzeżenia obecnie? ps. Łowię w okolicach Bydgoszcz (Fordon) - Toruń. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkajak Napisano 5 Listopada 2014 Share Napisano 5 Listopada 2014 Heloł? Nikt już w tym sezonie nie łowi? p.s. Jak nie będzie padać to w weekend wybieram się z żywcem. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warlike Napisano 5 Listopada 2014 Share Napisano 5 Listopada 2014 chodzić chodzę ale z łowieniem problem, na dodatek w poniedziałek kija na zaczepie połamałem...jutro się wybieram znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 5 Listopada 2014 Share Napisano 5 Listopada 2014 dzisiejszy przyłów przy sandaczach - 73cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkajak Napisano 6 Listopada 2014 Share Napisano 6 Listopada 2014 dzisiejszy przyłów przy sandaczach - 73cmObrazek ładny, ładny przyłów Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeeNhq Napisano 7 Listopada 2014 Share Napisano 7 Listopada 2014 92cm 68cm 82cm 70cm Połów z wczoraj i dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 7 Listopada 2014 Share Napisano 7 Listopada 2014 Piękne szczupaki. GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi