Robal Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 Zapraszam do wstawiania zdjęć, relacji z połowów szczupaków. Pierwszy mój w tym sezonie, miara wskazała 59cm złowiony o godzinie 5:30 na kopyto Relax 7cm białe z czarnym grzbietem na główce 2g. Cytuj
tomdud85 Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 51 cm- złowiony na niebiesko białe kopytko na 3 gramowej główce: Cytuj
Ajs Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 a to jeszcze się pochwalę na gumke savage białą z czarnym grzbietem, z brzegu. prowadziłem przynętę do samego końca, uderzył tuż przy mojej stopie Cytuj
mkajak Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 Witam, Jak ze szczupakiem na Wiśle? Koledzy po fachu mają jakieś wieści? Osobiście złowiłem ostatniego 3 tygodnie temu na kopyto, ale to rybka miała 52 cm a chuda strasznie więc szału nie było. Byłem jeszcze ze 3 razy po tym i nic. Wczoraj na Wiśle też cisza. Osobiście wydaje mi się, że chyba jeszcze za ciepło jest i tak nie żeruje, a może się mylę? Jakie są Wasze spostrzeżenia obecnie? ps. Łowię w okolicach Bydgoszcz (Fordon) - Toruń. Pzdr Cytuj
mkajak Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 Heloł? Nikt już w tym sezonie nie łowi? p.s. Jak nie będzie padać to w weekend wybieram się z żywcem. Zobaczymy Cytuj
Warlike Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 chodzić chodzę ale z łowieniem problem, na dodatek w poniedziałek kija na zaczepie połamałem...jutro się wybieram znowu Cytuj
kadziul Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 dzisiejszy przyłów przy sandaczach - 73cm Cytuj
mkajak Napisano 6 Listopada 2014 Napisano 6 Listopada 2014 dzisiejszy przyłów przy sandaczach - 73cmObrazek ładny, ładny przyłów Gratuluję! Cytuj
DeeNhq Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 92cm 68cm 82cm 70cm Połów z wczoraj i dzisiaj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi