pawciobra Napisano 12 Czerwca 2014 Napisano 12 Czerwca 2014 Witajcie! Dzisiaj wpadło mi w oko dość ciekawie wyglądający kręciołek mikado, a mianowicie tak jak w temacie Airspace 3008FD. Cenowo ok. ale czy jego mechanizm jest godny polecenia? Posiada lub posiadał go ktoś z was i mógłby zdać o nim opinie? Pozdrawiam Cytuj
kruchy15 Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 Witam posiadam ten kołowrotek i mogę śmiało jego polecić 5 lat gwarancji duży plus solidna konstrukcja kołowrotek używam bardzo często wyciągnąłem nim już bardzo dużo ryb w tym szczupaczek 1m bez Zająkniecia plynnie dzialajacy hamulec naprawdę polecam mimo słyszanych tylu negatywnych opinii ze to mikado Cytuj
Lemiux Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 Poczytaj opinie pod tekstem. KLIK Wygląda na bubel. Za te pieniądze kupisz RYOBI. Cytuj
Shoe Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 Posiadam Mikado Airspace 4008 FD na drugim zestawie i jestem bardzo zadowolony. Podoba mi się jego wygląd i praca. Dużym plusem jest jego waga. Czytając niektóre komentarze ludzi co krytykują kołowrotek wiadomo że nie dbają o sprzęt, rzucą np. o piasek a potem zdziwienie. Cytuj
Avasti Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 Zastanawia mnie jedynie jakość nawijania żyłki. Ma ktoś może jakieś w tej kwesti doświadczenia? Cytuj
karix Napisano 25 Sierpnia 2015 Napisano 25 Sierpnia 2015 Opinnie na jego temat są bardzo zbieżne, jednak trzeba pamiętać do czego został on stworzony. Młynek za dwie stówki, do tego spinningowy w rozmiarze 30000 nie pociągnie rzecznej sandaczowej orki zbyt dlugo. Jak na moje do główek 10-12 gram jest dobry. Większych nie zakładam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi