Wieslaw666 Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 Otrzymałem od p.Ptaka info, że wprowadzają teraz sporo nowości i potrzebuje jeszcze chwilę czasu by przygotować fajne propozycje sprzętu. Poprosił o chwilę cierpliowości. A było to pewnie z tydzień temu. No nic pewnie nie ma co robić rabanu i trzeba chwilę zaczekać, ale w sumie to trochę frustrujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Października 2014 Autor Share Napisano 31 Października 2014 Wczoraj dostałem informację podobnej treści od p. Waldemara. Po ogarnięciu spraw nowości będzie planował współpracę z wszystkimi autorami tekstów na cały rok. Szacuje, że w połowie listopada powinien się z tym uporać i sprawa ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 20 Listopada 2014 Share Napisano 20 Listopada 2014 Dostaliście już jakieś nowości od Dragona do testów ? Ciekawy jestem co tam wymyślą na nowy sezon ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erin Napisano 20 Listopada 2014 Share Napisano 20 Listopada 2014 Tak, na pewno testują ! Już to widzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw666 Napisano 22 Listopada 2014 Share Napisano 22 Listopada 2014 Mogę mówić tylko za siebie, ale cały czas czekam. Mam jakiś tam kontakt z Dragonem i podobno nie zostało tego czekania już wiele jak będzie czas pokaże, ale fakt, że trochę już to trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 ale fakt, że trochę już to trwa... Wydaje mi się, że obecnie nie ma sensu się śpieszyć, przecież w zimie nie będzie możliwości testowania sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw666 Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 Ja tam łowię cały rok. W styczniu i lutym jak tylko nie ma lodu ganiam po gliniankach za okoniami. Nie mówiąc już o tym, że do końca grudnia staram się dorwać jakieś szczupaki. Sens jest zawsze. Tylko troszkę deprymujące jest czekanie, ale z tego co widzę i tak jestem w lepszej sytuacji niż inni bo mam jakiś tam kontakt z Dragonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 Kiedy by ta wspólpraca nie ruszyła to i tak rzetelny test sprzętu wymaga czasu. Problemem jest oczekiwanie dłuższe niż to nominalne- połowa (miesiąca) z 30 to według moich obliczeń 15... który jest dzisiaj każdy wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw666 Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 Tak jest gdy regulamin nie określa szczegółowego timeingu po obu stronach. Jeśli konkurs trwa do jakiejś daty granicznej to uczestnicy by wziąć w nim udział muszą w tej dacie się zmieścić. Jeśli po zakończeniu termin określenie ram współpracy, które są w tym przypadku nagrodą określony nie jest więc trwa to już dość długo. Generalnie ja wszystko rozumiem, ale mnie osobiście z lekka co prawda, ale zawsze irytuje fakt, określania terminów i ich niedotrzymywania. Tak jak pisałem wyżej rozumiem, że to wymaga czas i do nikogo nie mam pretensji, ale ja na takie działanie nie mógłbym sobie w pracy pozwolić jeśli organizuję jakiś projekt to terminy to rzecz święta, ale nic Czekamy dalej wygląda na to, że sprzęt do testów trafi do nas jak w sam raz w okolicach prezentowego szaleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 Powiem tak - kontaktu żadnego z Dragona nie było. Oczywiście paczkę z upominkami dostałem. Co do przedłużającego się kontaktu to wydaje mi się, że jest pewne wytłumaczenie. W firmach handlowych koniec roku jest zawsze gorący. Wasze kobiety realizują Wasze marzenia o nowym sprzęcie przez co sprzedaż rośnie a ktoś ją musi obsłużyć Dragon pewnie jakiś recenzentów ma więc pewnie akurat sprawa nie jest dla nich teraz w tym gorącym okresie priorytetem. Macie oczywiście rację, że jest to nieco irytujące. Niemniej jednak lepiej skupiać się na łowieniu a nie na irytacji. Lepiej dla zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw666 Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 Kolego tu bardziej chodzi o sam fakt długiego czekania... Sam pracuję w jednej z większych w tym kraju firm zajmujących się e-commerce, epizod z handlem wędkarskim też mam za sobą więc bardzo dobrze wiem jak wygląda czwarty kwartał w firmach handlowych, ale mimo wszystko uważam wszystkie kwestie poboczne dla uczestnika konkursu za mniej ważne niż to, że musi długo czekać tak naprawdę na konkretne informacje co gdzie i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erin Napisano 27 Listopada 2014 Share Napisano 27 Listopada 2014 Wiesiu, nie ma się co nakręcać. Podejście do tematu ze strony dragona jest delikatnie mówiąc nieeleganckie. Jednak...... zawsze możesz pokazać gest i dać sobie na luz z takim kontrahentem. No chyba, że bardzo Ci zależy to czekaj cierpliwie i nie marudź, bo w najlepszym przypadku dostaniesz do testowania procę do robaków ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw666 Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 Nie marudzę tylko lubię jasne sytuacje. A brak określenia konkretnych terminów niestety, ale stawia w małowiarygodnym świetle organizatora konkursu. Uczestnicy zrobili swoje w terminie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 7 Stycznia 2015 Share Napisano 7 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmtt Napisano 19 Lutego 2015 Share Napisano 19 Lutego 2015 Ruszyły u kogoś testy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 20 Lutego 2015 Share Napisano 20 Lutego 2015 tak weekendowe testy na sucho w sklepach Dziś i jutro w sklepie Sazan w Tucholi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw666 Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 Ze swojej strony potwierdzam, testy ruszyły a testowany sprzęt to Nano XT80c 2,45 3-14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi