Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Otrzymałem od p.Ptaka info, że wprowadzają teraz sporo nowości i potrzebuje jeszcze chwilę czasu by przygotować fajne propozycje sprzętu. Poprosił o chwilę cierpliowości. A było to pewnie z tydzień temu. :twisted:

No nic pewnie nie ma co robić rabanu i trzeba chwilę zaczekać, ale w sumie to trochę frustrujące :roll:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wczoraj dostałem informację podobnej treści od p. Waldemara. Po ogarnięciu spraw nowości będzie planował współpracę z wszystkimi autorami tekstów na cały rok. Szacuje, że w połowie listopada powinien się z tym uporać i sprawa ruszy.

• 3 weeks later...
Gość Anonymous
Napisano

Dostaliście już jakieś nowości od Dragona do testów ? Ciekawy jestem co tam wymyślą na nowy sezon ! :razz::razz:

Napisano

Mogę mówić tylko za siebie, ale cały czas czekam. Mam jakiś tam kontakt z Dragonem i podobno nie zostało tego czekania już wiele jak będzie czas pokaże, ale fakt, że trochę już to trwa... :?:

Napisano
ale fakt, że trochę już to trwa...
Wydaje mi się, że obecnie nie ma sensu się śpieszyć, przecież w zimie nie będzie możliwości testowania sprzętu. :razz:
Napisano

Ja tam łowię cały rok. W styczniu i lutym jak tylko nie ma lodu ganiam po gliniankach za okoniami. Nie mówiąc już o tym, że do końca grudnia staram się dorwać jakieś szczupaki. Sens jest zawsze. Tylko troszkę deprymujące jest czekanie, ale z tego co widzę i tak jestem w lepszej sytuacji niż inni bo mam jakiś tam kontakt z Dragonem :???:

Napisano

Kiedy by ta wspólpraca nie ruszyła to i tak rzetelny test sprzętu wymaga czasu.

Problemem jest oczekiwanie dłuższe niż to nominalne- połowa (miesiąca) z 30 to według moich obliczeń 15... który jest dzisiaj każdy wie.

Napisano

Tak jest gdy regulamin nie określa szczegółowego timeingu po obu stronach. Jeśli konkurs trwa do jakiejś daty granicznej to uczestnicy by wziąć w nim udział muszą w tej dacie się zmieścić. Jeśli po zakończeniu termin określenie ram współpracy, które są w tym przypadku nagrodą określony nie jest więc trwa to już dość długo. Generalnie ja wszystko rozumiem, ale mnie osobiście z lekka co prawda, ale zawsze irytuje fakt, określania terminów i ich niedotrzymywania. Tak jak pisałem wyżej rozumiem, że to wymaga czas i do nikogo nie mam pretensji, ale ja na takie działanie nie mógłbym sobie w pracy pozwolić jeśli organizuję jakiś projekt to terminy to rzecz święta, ale nic :lol:

Czekamy dalej wygląda na to, że sprzęt do testów trafi do nas jak w sam raz w okolicach prezentowego szaleństwa :wink:

Napisano

Powiem tak - kontaktu żadnego z Dragona nie było. Oczywiście paczkę z upominkami dostałem.

Co do przedłużającego się kontaktu to wydaje mi się, że jest pewne wytłumaczenie. W firmach handlowych koniec roku jest zawsze gorący. Wasze kobiety realizują Wasze marzenia o nowym sprzęcie :twisted: przez co sprzedaż rośnie a ktoś ją musi obsłużyć ;)

Dragon pewnie jakiś recenzentów ma więc pewnie akurat sprawa nie jest dla nich teraz w tym gorącym okresie priorytetem.

Macie oczywiście rację, że jest to nieco irytujące. Niemniej jednak lepiej skupiać się na łowieniu a nie na irytacji. Lepiej dla zdrowia ;):twisted:

Napisano

Kolego tu bardziej chodzi o sam fakt długiego czekania...

Sam pracuję w jednej z większych w tym kraju firm zajmujących się e-commerce, epizod z handlem wędkarskim też mam za sobą więc bardzo dobrze wiem jak wygląda czwarty kwartał w firmach handlowych, ale mimo wszystko uważam wszystkie kwestie poboczne dla uczestnika konkursu za mniej ważne niż to, że musi długo czekać tak naprawdę na konkretne informacje co gdzie i kiedy :twisted:

Napisano

Wiesiu, nie ma się co nakręcać. Podejście do tematu ze strony dragona jest delikatnie mówiąc nieeleganckie. Jednak...... zawsze możesz pokazać gest i dać sobie na luz z takim kontrahentem. :wink: No chyba, że bardzo Ci zależy to czekaj cierpliwie i nie marudź, bo w najlepszym przypadku dostaniesz do testowania procę do robaków ! :mrgreen::mrgreen:

Napisano

Nie marudzę tylko lubię jasne sytuacje.

A brak określenia konkretnych terminów niestety, ale stawia w małowiarygodnym świetle organizatora konkursu.

Uczestnicy zrobili swoje w terminie...

:evil:

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...