szczupak28 Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 Witam.Chciałem zakupić quada .Dysponuje kwotą 5000zł co mogę kupić za te pieniądze , i na co trzeba zwrócić uwagę przy zakupie? Potrzebne jest na to jakieś prawo jazdy? Mam A B T. Chce używanego quada. Jaką pojemność polecacie? Jakiej firmy? Taki starczy czy za słaby?quad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Witam ten kład na początek wystarczy ale nie licz na jakieś super osiągi w błotnistym terenie (ma napęd tylko na tylną oś) i po drogach publicznych nie pojeździsz bo nie ma on homologacji i nie będzie można go zarejestrować. Mam podobnego i do zabawy się nadaje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 quady są dla buraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meth Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 quady są dla buraków Powiedział co wiedział... Czekam na Twoje argumenty potwierdzające, że quady są dla buraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 19 Września 2014 Autor Share Napisano 19 Września 2014 quady są dla buraków Ciekawe czy jak by Moderator czy Admin założył ten temat czy byś tak napisał??? Bo w ubliżaniu to Ci nie żle idzie , ale z odpowiedzią na pytanie to już gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trytix Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 quady są dla buraków Wyżywaj się w ambitnych dyskusjach z młodzieżą - tam znajdziesz równorzędnych partnerów do dyskusji na twoim poziomie. @szczupak28: Co do wskazanego przez Ciebie quada to nie wszystkie części są od ręki dostępne w PL, czasami trzeba szukać u naszych zachodnich sąsiadów, polecam również poczytać fora poświęcone quadom - znajdziesz trochę tematów o problemach z tą marką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Długo by wymieniać, ale tylko buraki łamią prawo i niszczą wszystko wokół przy wtórze pierdzącego motoru. http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/961022,quady-zniszczyly-rezerwat-lipowska-kierowcy-go-rozjechali-zdjecia,id,t.html?cookie=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trytix Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Długo by wymieniać, ale tylko buraki łamią prawo i niszczą wszystko wokół przy wtórze pierdzącego motoru.http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/961022,quady-zniszczyly-rezerwat-lipowska-kierowcy-go-rozjechali-zdjecia,id,t.html?cookie=1 I wszystkich do jednego wora, brawo za obiektywizm! W ten sposób mógłbym napisać o tobie, że wszyscy z Sosnowca są jak "matka" biednej Madzi. Myśl chociaż trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Ktoś ma coś na temat czy zamykamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 19 Września 2014 Autor Share Napisano 19 Września 2014 Tomek tak to już jest że zawsze jak jest nowy temat to znajdzie sie ktoś by uprzykrzył temat......ja przynajmniej się tym nie przejmuje. Co do quada to może polecicie jakąś dobrą markę?Kolega ma 250cm* i szału za bardzo nie ma .Myśle o 500cm-650cm* . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FishingWRO Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Nie kupisz w tych pieniądzach takiego quada. Wpisz w google "forum quady" i tam zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishrun Napisano 19 Listopada 2014 Share Napisano 19 Listopada 2014 też jestem przekonany, że trzeba trochę więcej wydać na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi