marbo30 Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 Witam Chcialem na Mikolaja kupic dziecku Bat jednak wogole nie znam sie na tym sprzecie ,a nawet nigdy nie lowilem przy pomocy takiej wedki,prosze o porade jakiej dlugosci ,ewentualnie konkretny model,szukajac po necie w oko mi wpadl ten:Konger ARCUS POLE ,dodam,ze cena jaka moge przeznaczyc to ok. 100zl,dziecko ma skonczone 5 lat ,a lowiska nie przekraczaja 2m glebokosci pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpalis Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 kolego jakikolwiek 4 lub 5 metrowy da rade na początek. Nie koniecznie węglowy żeby zbyt szybko nie trzaskał. W tym roku na wiosennych zawodach aktywów kół własnie takimi bacikami powalczyliśmy wraz z kolegami i było ok:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 30 Października 2014 Autor Share Napisano 30 Października 2014 Wlasnie nie wiem jaka dlugosc 4 czy 5 m ,czy 5-cio metrowym bedzie mu sie dobrze operowalo ,czy lepiej kupic lzejszy 4-ro metrowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpalis Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 Jakiś czas temu dałem kumplowi dla synka własnie czwóreczkę i pasowała, młody teraz poszedł do pierwszej klasy, wiec to powinno być dobre rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 marbo30, zdecydowanie 4 metry. To niby tylko metr, ale piątką dużo trudniej się operuje. Moja córa ma 7 lat i bez problemu radzi sobie sama z 4 metrowym batem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 Zdecydowanie 4m. Jak wygodne łowisko i dobry dostęp do wody, to warto rozważyć 3m. Trójeczkę sam czasami pożyczam od syna, by połowić drobiazgi. Bo to czasami jest tak, jak kupno roweru. Kupię większy i jak dorośnie, będzie jak znalazł. A teraz? Teraz jeździ pod ramą Czwórka będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 31 Października 2014 Autor Share Napisano 31 Października 2014 Tez wydaje mi sie,ze wezme 4m gdyz 5-cio metrowa moze sobie nie poradzic ,a do dalekich rzutow bedzie mial z kolowrotkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic-ek Napisano 22 Maja 2015 Share Napisano 22 Maja 2015 Kolego w dechatlonie są takie baciki 3-4m, jakościowo ok a za śmieszne pieniądze. osobiście na początek polecam ten mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi