tomik Napisano 9 Grudnia 2006 Napisano 9 Grudnia 2006 W dniach 16-18 lutego 2007 roku na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich, czyli w Poznaniu odbędą się Targi Sprzętu Wedkarskiego NA RYBY 2007 szczegóły na: www.naryby.mtp.pl haczyk.pl jest partnerem medialnym Osobiście wybieram się z racji zrobienia z nich relacji i tak sobie pomyślałem, że byłaby to również doskonała okazja, aby się spotkać. Myślę, że wielu z użytkowników a przynajmniej ci którzy są z Poznania lub mają niedaleko, również będą chcieli odwiedzić Targi, więc jest okazja do spotkania. Stąd proszę o infa w tym temacie od osób, które wybierają się na Targi.
Darkman Napisano 9 Grudnia 2006 Napisano 9 Grudnia 2006 Jak fajnie 5km odemnie, myśle że się spodkamy tam ;]
tomek1 Napisano 9 Grudnia 2006 Napisano 9 Grudnia 2006 Daleko Ale jak mi cos do łba strzeli to kto wie?
Tomaszek Napisano 10 Grudnia 2006 Napisano 10 Grudnia 2006 Ja pass. Ale tomik życzę powodzenia i oby z tych targów wyniknęło coś pozytywnego dla haczyk.pl
andi64 Napisano 10 Grudnia 2006 Napisano 10 Grudnia 2006 Wybieram się mam prośbę jakbyś zachaczył o moje strony to czy mógłbym się z tobą zabrać, z góry dziękuję
solver Napisano 10 Grudnia 2006 Napisano 10 Grudnia 2006 Jako że to u mnie , jeżeli nie wystąpią jakieś zupełnie nieprzewidziane okoliczoności, to będę. Jeżeli Szanowne Grono potrzebuje jakiś informacji, na przykład na temat noclegów, gdzie dają najlepsze piwo itp., to pozostaje do dyspozycji . A co do piwka, to myślę, że miło by było spotkać się gdzieś wieczorkiem.
artech Napisano 10 Grudnia 2006 Napisano 10 Grudnia 2006 Andi64, ze Szczecina do Poznania przez Zabrze wybacz ale chyba pojadę swoją trasą, która biegnie raczej trochę daleko od Zabrza
P Napisano 11 Grudnia 2006 Napisano 11 Grudnia 2006 Witam Wstepnie rowniez postaram sie byc w Poznaniu w tym czasie ale zobaczymy jak sie wszystko pouklada Pozdrawiam
maniek Napisano 11 Grudnia 2006 Napisano 11 Grudnia 2006 W dniach 16-18 lutego 2007 Tomik a dokładnie to którego będziesz,propozycja ciekawa ,w sumie mam też blisko ,kiedyś bywałem często ,ale na tą chwile nie powiem czy moge być .
Gość wobler129 Napisano 11 Grudnia 2006 Napisano 11 Grudnia 2006 Może i ja z tatą wpadne Pooglądam sobie nowy sprzęt
tomik Napisano 11 Grudnia 2006 Autor Napisano 11 Grudnia 2006 Widzę, że może być nas sporo na targach Oprócz zrobienia relacji mam jeszcze przy okazji targów kilka innych pomysłów dla dobra haczyk.pl i jego promocji. Przeglądałem cennik dla wystawców i myślałem przez chwilę, żeby wykupić jakiś mini punkcik - stoisko dla haczyka, ale trochę jeszcze to przerasta moje możliwości finansowe (800zł netto - może ktoś z was ma firmę i potrzebuje kosztów na koniec roku? ) W każdym razie do targów jeszcze dwa miesiące, ale planuję być conajmniej przez dwa całe otwarte dni dla zwiedzających a więc sobotę - niedzielę tak, więc będę miał sporo czasu na spotkanie z wami.
artech Napisano 11 Grudnia 2006 Napisano 11 Grudnia 2006 ja będę chyba tylko jeden dzień ale jeszcze nie wiem czy sobotę czy niedzielę.
camel77 Napisano 11 Grudnia 2006 Napisano 11 Grudnia 2006 Chetnie i ja sie wybiore jezeli uda mi sie nawet namowic kumpla który ma samochód, bo autobusem czy pociagiem to nie jest zbyt mile. Ale jak sie uda to bede
keri Napisano 11 Grudnia 2006 Napisano 11 Grudnia 2006 Andi64, ze Szczecina do Poznania przez Zabrze To może zajedź po drodze po mnie Tak serio to mam chęć tam być, ale ciężko dzisiaj określić się na 100%
Łuki Napisano 21 Grudnia 2006 Napisano 21 Grudnia 2006 No ja też się wybieram na targi Pozdrawiam wszystkich spiningistów a w szczególności łowców sandaczy Mam pytanko czy na targach można kupować sprzęt wędkarski nigdy nie byłem także nie wiem ??
wojtt Napisano 21 Grudnia 2006 Napisano 21 Grudnia 2006 O właśnie też jestem ciekawy czy na targach można kupić sprzęt wędkarski, jeśli ktoś wie to niech sie pochwali swoją wiedzą Co do samych targow to planujemy z Wędkarzykiem że pojedziemy, mam nadzieję że plany dojdą do skutku . Pozdrawiam
tomik Napisano 22 Grudnia 2006 Autor Napisano 22 Grudnia 2006 Byłem na poprzednich targach parę razy świadkiem, że można
Papinos Napisano 22 Grudnia 2006 Napisano 22 Grudnia 2006 Byłem na poprzednich targach parę razy świadkiem, że można niestety ,tata w tym terminie ma delegacje służbową
tomik Napisano 20 Stycznia 2007 Autor Napisano 20 Stycznia 2007 Targi coraz bliżej, przypominam o możliwości spotkania się. Przy okazji znacie może jakiś niedrogi hotel w okolicach targów?
trini Napisano 20 Stycznia 2007 Napisano 20 Stycznia 2007 oooo może się wybiorę... w sumie to nie byłby taki głupi pomysł... tylko nie wiem jak małż będzie pracował ja się wtedy pewnie u kumpeli zatrzymam, więc hoteli nawet nie będę szukać...
sebastian/ Napisano 29 Stycznia 2007 Napisano 29 Stycznia 2007 Cześć ja też będe na tych targach ale z tego co mi wiadomo to targi dla firm są w piątek(?) więc Ja i moja drużyna jedziemy zobaczyć co będzie tego roku nowego na pułkach. To dobra okazja do spotkania się . Pozdrawiam całe forum i do zobaczenia na miejscu
tomek1 Napisano 29 Stycznia 2007 Napisano 29 Stycznia 2007 Jak mnie tak Maniek namawia to się zacząłem nad tym zastanawiać Myślę ewentualnie o pociągu bo raz, że taniej (nawet za 5 dych mógłbym obskoczyć bo jest gratis powrót z targów ) a dwa to zima na drogach Myślę raczej o wypadzie na jeden dzień. Pozostają jedynie negocjacje z żoną A że żonę mam wspaniałą (czyta mi przez ramię ) to napewno się zgodzi
maniek Napisano 29 Stycznia 2007 Napisano 29 Stycznia 2007 to napewno się zgodzi Zgodzi zgodzi już twoja w tym głowa
keri Napisano 29 Stycznia 2007 Napisano 29 Stycznia 2007 No to fajna ekipa się zapowiada Jak to zrobić aby tam być
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.