Skocz do zawartości
Dragon

Okazja do spotkania przy okazji Targów Wędkarskich 2007

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W dniach 16-18 lutego 2007 roku na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich, czyli w Poznaniu :cool: odbędą się Targi Sprzętu Wedkarskiego NA RYBY 2007

szczegóły na: www.naryby.mtp.pl

haczyk.pl jest partnerem medialnym :cool:

Osobiście wybieram się z racji zrobienia z nich relacji i tak sobie pomyślałem, że byłaby to również doskonała okazja, aby się spotkać.

Myślę, że wielu z użytkowników a przynajmniej ci którzy są z Poznania lub mają niedaleko, również będą chcieli odwiedzić Targi, więc jest okazja do spotkania. :cool:

Stąd proszę o infa w tym temacie od osób, które wybierają się na Targi.

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 180
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Wybieram się

mam prośbę jakbyś zachaczył o moje strony to czy mógłbym się z tobą zabrać,

z góry dziękuję :smile:

Napisano

Jako że to u mnie :mrgreen: , jeżeli nie wystąpią jakieś zupełnie nieprzewidziane okoliczoności, to będę.

Jeżeli Szanowne Grono potrzebuje jakiś informacji, na przykład na temat noclegów, gdzie dają najlepsze piwo itp., to pozostaje do dyspozycji :grin:.

A co do piwka, to myślę, że miło by było spotkać się gdzieś wieczorkiem.

Napisano

Andi64, ze Szczecina do Poznania przez Zabrze :mrgreen::mrgreen::mrgreen: wybacz ale chyba pojadę swoją trasą, która biegnie raczej trochę daleko od Zabrza :wink::wink:

Napisano

Witam

Wstepnie rowniez postaram sie byc w Poznaniu :smile: w tym czasie ale zobaczymy jak sie wszystko pouklada :cool:

Pozdrawiam

Napisano
W dniach 16-18 lutego 2007
Tomik a dokładnie to którego będziesz,

propozycja ciekawa ,w sumie mam też blisko ,kiedyś bywałem często ,ale na tą chwile nie powiem czy moge być .

Gość wobler129
Napisano

Może i ja z tatą wpadne :wink: Pooglądam sobie nowy sprzęt :cool:

Napisano

Widzę, że może być nas sporo na targach :cool:

Oprócz zrobienia relacji mam jeszcze przy okazji targów kilka innych pomysłów dla dobra haczyk.pl i jego promocji.

Przeglądałem cennik dla wystawców i myślałem przez chwilę, żeby wykupić jakiś mini punkcik - stoisko dla haczyka, ale trochę jeszcze to przerasta moje możliwości finansowe (800zł netto - może ktoś z was ma firmę i potrzebuje kosztów na koniec roku? :mrgreen: )

W każdym razie do targów jeszcze dwa miesiące, ale planuję być conajmniej przez dwa całe otwarte dni dla zwiedzających a więc sobotę - niedzielę tak, więc będę miał sporo czasu na spotkanie z wami.

Napisano

Chetnie i ja sie wybiore jezeli uda mi sie nawet namowic kumpla który ma samochód, bo autobusem czy pociagiem to nie jest zbyt mile. Ale jak sie uda to bede

Napisano
Andi64, ze Szczecina do Poznania przez Zabrze
To może zajedź po drodze po mnie :lol::lol:

Tak serio to mam chęć tam być, ale ciężko dzisiaj określić się na 100%

• 2 weeks later...
Napisano

No ja też się wybieram na targi Pozdrawiam wszystkich spiningistów a w szczególności łowców sandaczy

Mam pytanko czy na targach można kupować sprzęt wędkarski nigdy nie byłem także nie wiem ??

Napisano

O właśnie też jestem ciekawy czy na targach można kupić sprzęt wędkarski, jeśli ktoś wie to niech sie pochwali swoją wiedzą :lol:

Co do samych targow to planujemy z Wędkarzykiem że pojedziemy, mam nadzieję że plany dojdą do skutku :grin: .

Pozdrawiam

Napisano
Byłem na poprzednich targach parę razy świadkiem, że można

niestety :cry: ,tata w tym terminie ma delegacje służbową :evil:

• 4 weeks later...
Napisano

Targi coraz bliżej, przypominam o możliwości spotkania się.

Przy okazji znacie może jakiś niedrogi hotel w okolicach targów?

Napisano

oooo może się wybiorę...

w sumie to nie byłby taki głupi pomysł... :D

tylko nie wiem jak małż będzie pracował :roll:

ja się wtedy pewnie u kumpeli zatrzymam, więc hoteli nawet nie będę szukać...

• 2 weeks later...
Napisano

Cześć ja też będe na tych targach ale z tego co mi wiadomo to targi dla firm są w piątek(?) więc Ja i moja drużyna jedziemy zobaczyć co będzie tego roku nowego na pułkach.

To dobra okazja do spotkania się .

Pozdrawiam całe forum i do zobaczenia na miejscu :grin:

Napisano

Jak mnie tak Maniek namawia to się zacząłem nad tym zastanawiać :twisted: Myślę ewentualnie o pociągu bo raz, że taniej (nawet za 5 dych mógłbym obskoczyć bo jest gratis powrót z targów :wink: ) a dwa to zima na drogach :evil: Myślę raczej o wypadzie na jeden dzień.

Pozostają jedynie negocjacje z żoną :wink::lol::lol::lol:

A że żonę mam wspaniałą (czyta mi przez ramię :mrgreen: ) to napewno się zgodzi :cool:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.