Skocz do zawartości
tokarex pontony

Okazja do spotkania przy okazji Targów Wędkarskich 2007

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jeśli ten co na fotce[Rysiu] ,to wierze

ano ten :lol:

ale mimo wszystko Sanger to fajna ekipa.

wierzę ;) naprawdę bardzo fajnie mi poopowiadali co nieco o produktach które mnie zainteresowały :grin:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 180
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

myśle, że możnaby temat kontynuować i tu zacząć się umawiać, na spotkanie przy okazji imprezy...

TARGI WĘDKARSKIE WE WROCŁAWIU

to któż się wybiera? :)

Napisano
Ale przecież trzeba ekipę zmontować na Wrocław

ja się piszę w tej budzie od Pietrka :mrgreen: , ale będzie jazda, brymmm :mrgreen::lol:

:wink:

:cool::grin::grin::grin::grin:

Napisano

Hehe to ja też wpadne :))))

Fajnie że też część z was będzie we Wrocku :wink:

trzeba bedzie jakąś pianke wypić :)

Napisano

Do wrocka mam jak kamieniem rzucić to będe na 100% niebyłem w poznaniuto przynajmniej wrocław musze zaliczyć :mrgreen:

Napisano
Ale przecież trzeba ekipę zmontować na Wrocław

ja się piszę w tej budzie od Pietrka :mrgreen: , ale będzie jazda, brymmm :mrgreen::lol:

:wink:

:cool::grin::grin::grin::grin:

Jak Andi chce ze mną jechać i się nic a nic nie boi ... nie zawiodę go :mrgreen: W końcu do Wrocka droga prosta ... w Katowicach włącza się 1,8-2 zł. i we Wrocku wyłącza. Dwie godziny lekcyjne i na miejscu :lol::lol::lol:

Andi ... zastrzegam, że trzeźwiejszy wraca :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Żartowałem :mrgreen:

Napisano
W końcu do Wrocka droga prosta ... w Katowicach włącza się 1,8-2 zł. i we Wrocku wyłącza

proszę się wpisywać na listę kto chętny :?: sam w tej budzie nie wyrobię :mrgreen::lol:

Napisano
proszę się wpisywać na listę kto chętny

Z takim wariotem? To nie dla mnie taka jazda. Raz tak szybko jechałem- jak zrobiłem autostradę Katowice-Kraków w 22 minuty :twisted: Ale ogólnie to emeryt style :lol:

Napisano
Katowice-Kraków w 22 minuty

Jak zejdziesz do 14 min. to się odezwij :lol: I to na stoper a nie na czasy z brmkowych bilecików ... nie sa zsynchronizowane ;)

a przejedziecie przez Wawę? :P

A gdzie to? Gdzieś k. Ustki? :???::cool:

Napisano
Jak zejdziesz do 14 min. to się odezwij

Średnia powyżej 200? Chyba masz słabą baterie w zegarku :lol:

Poważnie jedziecie z Andim?

Napisano
Średnia powyżej 200? Chyba masz słabą baterie w zegarku :lol:

Tak właśnie, jak Ci spadnie choć na moment poniżej 200, np ktoś Ci wyjedzie i przyhamujesz to kicha. Teraz przy tych przebudowach, zwężeniach i 70-tce, to nie wykonywalne ... za co oni biorą pieniądze? Nie wiem :roll:

Ale ... skoro jesteśmy przy "czasach" na A-4 pomiędzy bramkami, kiedyś byłem świadkiem, jak na stanowisku obok podjechał gościu na motocyklu i do ksjera powiedział a właściwie zawrzeszczał (motocykl tak klekotał ;)) ... jaki tu jest najleprzy czas? Odpowiedzi nie słyszałem, bo to kawałek no i ten motocykl klekotał, ale "mój" bramkarz powiedział, że będzie mił ciężko, bo rekord "TORU" to 9 minut :shock::shock::shock:

A gdzie to? Gdzieś k. Ustki? :???::cool:

eee, bardziej w centrum :P:lol:

Gdzieś koło Bielska Białej?

Napisano
A wracjąc do temtu
To masz shogun_zag kolejne 10 pkt (to już 20) i kolejne 500 mandatu (tylko na tym forum :lol:). Kasa pikuś ale punkty gorsze - we Francji skonfiskowali by Ci auto za "kolejne" przekroczenie prędkości.

Tak jak nie powinno sie propagowac łażenia po cieniutkim lodzie tak i takiego szczeniakowania nie powinno się propagować. Bo to nie "tor" tylko droga publiczna - że też muszę Was do porządku przywoływać :cool:

No co innego jak masz sprzęt....

Taniocha 150 tysiów i śmigasz - te 9 min pobijesz dłubiąc w nosie :mrgreen: No ale nie autem rodzinnym!! Ofert masa - ale wiem, wiem, żona by się wkurzyła. ;)

Napisano

Do Poznania jednak nie dojechałem, a szkoda, myślę jednak że do Wrocka wypali wyjazd, tym bardziej że mam bliżej.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.