andi64 Napisano 24 Lutego 2007 Napisano 24 Lutego 2007 he, he, nie poznałem, myślałem że to Józiu Oleksy
dudi Napisano 24 Lutego 2007 Napisano 24 Lutego 2007 Mam pytanie : Czy na targach opłaca sie kupować sprzęt ? Bo mam nadzieje ze we Wrocławiu na Targach kupie jakąś wędke i kręciołka
maniek Napisano 24 Lutego 2007 Napisano 24 Lutego 2007 Dudi ja w zeszłym roku straciłem okazje we wrocku a było warto niektóre firmy dały opust do 50%,czy zawsze dobrze tego nie wiem musisz się liczyć że towar ostro "macany". myślałem że to Józiu OleksyNo no wujka mi nie obrażaj.
tomek1 Napisano 24 Lutego 2007 Napisano 24 Lutego 2007 zeszłym roku straciłem okazje we wrocku a było warto niektóre firmy dały opust do 50% Zobaczymy. Jak będzie coś fajnego to też planuję kupić to i owo
dudi Napisano 25 Lutego 2007 Napisano 25 Lutego 2007 Koledzy ..... ja jestem jeszcze początkujący i moze jak sie uda nam spotkać to coś pomożecie wybrać. Tylko coś z mojego przedziału cenowego. Ale chcę kupić karpiówke i kołowrotek karpiowy może też - ale wędke na sto % Towarzysze pomożecie ?
tomek1 Napisano 25 Lutego 2007 Napisano 25 Lutego 2007 Ale chcę kupić karpiówke i kołowrotek karpiowy może też - ale wędke na sto % To ja się podłączam, też chcę się wyposażyć za nieduże pieniądze
dudi Napisano 25 Lutego 2007 Napisano 25 Lutego 2007 to tomku chyba bedziemy musieli mańka pomolestować - bez skojarzeń prosze
maniek Napisano 25 Lutego 2007 Napisano 25 Lutego 2007 Nie wiem [jeszcze] kto będzie na targach ,na oficjalnej stronie komisarza wystawy brak info ,ale dochodzą mnie ciekawe informacje .
trini Napisano 25 Lutego 2007 Napisano 25 Lutego 2007 to tomku chyba bedziemy musieli mańka pomolestować się pewnie dołączę tylko bez skojarzeń prosze :mrgreen:
P Napisano 25 Lutego 2007 Napisano 25 Lutego 2007 Witam A feederki beda tam do kupienia? Bo ja jakis bym kupil sobie tym bardziej ze mowicie o upustach ale nie wiem ile funduszy bede mial i na jaki mnie bedzie stac A wszelkie rady i porady by sie przydaly Chyba sie jednak wybiore do Wrocka skoro ma byc taka ekipa rady i porady Pozdr Tomek gratuluje
jeux Napisano 25 Lutego 2007 Napisano 25 Lutego 2007 we wrocławi będzie wystawcą sklep z Ul.tęczowej. zapene będzie miał coś ciekawego jak i w sklepie na codzień ma a znając podejście do handlu to będzie zapewne sprzęt w sprzedaży , pozostaje ci tylko dobre doractwo ( no i kasa ) Prosze nie reklamować sklepów.Maniek.
trini Napisano 25 Lutego 2007 Napisano 25 Lutego 2007 Chyba sie jednak wybiore do Wrocka skoro ma byc taka ekipa rady i porady no gadasz z sensem w końcu - mam na myśli wyjazd
P Napisano 25 Lutego 2007 Napisano 25 Lutego 2007 Trini sensownej gadam bo moze nawet z kobieta przyjade To poki co jeszcze nic pewnego ale coraz blizej jestem decyzji na tak niz na nie A co do oferty i wystawcow to licze na wasze porady Pozdr
Bodzio Napisano 25 Lutego 2007 Napisano 25 Lutego 2007 Powiem Wam tak, że na targach Wrocławskich jestem co roku i zawsze można kupić dużo wspaniałych i tanich jak czyli oczywiście mowa o upustach to tańszych od wystawionych w sklepach na codzień, można uzbroic wędke od podstaw, różne katalogi na 2007 rok są za darmoche, można poznać wspaniałych ludzi z gazet po TV, a w tym roku co słyszałem to ma być dużo firm z zagranicy i ponoć Mistrzowie Angli w łowieniu karpia, a więc zbierać kaske i do Wrocka zapraszam Was wszystkich. PozdrO.
tomek1 Napisano 25 Lutego 2007 Napisano 25 Lutego 2007 Powiem Wam tak, że na targach Wrocławskich jestem co roku i zawsze można kupić dużo wspaniałych i tanich I to mi się podoba Tomek gratuluje Dzięki
maniek Napisano 26 Lutego 2007 Napisano 26 Lutego 2007 we wrocławi będzie wystawcą sklep z Ul.tęczowej. zapene będzie miał coś ciekawegoBędzie owszem ale sprzętu na targach nie będzie wystawiał tylko busem dowoził do sklepu jak w zeszłym roku .Z uwagi na to że sprzęt będzie sprzedawany na targach proponuje przyjazd w sobote rano ,można więcej zobaczyć i tłum jakoś mniejszy ,ja wybieram się już w piątek [mam nadzieje] to wieczorem co nieco napisze .
jeux Napisano 27 Lutego 2007 Napisano 27 Lutego 2007 Sorry kolego maniek, za reklame będe pamiętał połuczenie ale jak info głosi to tylko dwa dni Firma MARKOZ - SYSTEM ma zaszczyt zaprosić Państwa firmę na kolejną edycję targową, tj.VI MIĘDZYNARODOWE TARGI WĘDKARSTWA, MYŚLISTWA, MILITARIÓW I SURVIVALU POŁOWY I ŁOWY 2007 ORAZ III OGÓLNOPOLSKI FESTIWAL KARPIOWY KARP - FESTIWAL 2007 10 - 11 MARCA 2007r. w godzinach 10.00-18.00 HALA IASE - WROCŁAW UL. WYSTAWOWA 1 Dojazd z Dworca Głównego PKP i Dworca PKS autobusami lini 145 i 146 oraz trwamwajem nr 4 Kierunek Pl. Grunwaldzki, ul Skłodowskiej-Curie Marii, ul.ZygmuntaWróblewskiego (ZOO) <<>>
P Napisano 27 Lutego 2007 Napisano 27 Lutego 2007 Panowie skoro juz piszecie o dojezdzie To moze jakies szersze info dla osob nieznajacych Wroclawia Np jak dojechac z dworca PKP (aby nie bylo smiechu to sprecyzyje - w ktorym kierunku jechac autobusami tramwajami i ile przystankow oraz gdzie sa takie przystanki ) Nieukrywam ze jesli pojade to bedzie moja pierwsza wizyta w Breslau wiec raczej bede lekko zakrecony Dzieki Pozdr
dudi Napisano 27 Lutego 2007 Napisano 27 Lutego 2007 Mam nadzieje że wam coś pomoge - nie robiłem tej mapki w domu więc jest robiona na szybko http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/cb1265dd68858f2f.html
Gość sebek Napisano 27 Lutego 2007 Napisano 27 Lutego 2007 Możecie mi powiedzieć kiedy te targi są organizowanen(Wrocław)Byłem w Poznaniu i w/g mnie ciut za małe,a poza tym nie można było nic kupić.Nie kontaktowałem się z wami w sprawie spotkania bo jestem zbyt krótko na >>haczyku<
maniek Napisano 27 Lutego 2007 Napisano 27 Lutego 2007 Sebek no niemożliwe żebyś nie zauważył tego trzy posty wyżej . Jeux fakt pisze dwa ,to dlaczego dostałem zaproszenie na piątek sam nie wiem.
Gość sebek Napisano 27 Lutego 2007 Napisano 27 Lutego 2007 Maniek dzięki,za bardzo zagłebiłem w temacie chyba okulista mnie oszukuje,muszę go zmienić na innego(zawsze najciemniej pod latarnią).Spróbuję znowu udobruchać Żonkę co by się nie gniewała że znowu mnie cały dzień nie będzie(targi).Dzięki
P Napisano 27 Lutego 2007 Napisano 27 Lutego 2007 to dlaczego dostałem zaproszenie na piątek sam nie wiem. Zaprosili cie na piwo Manku Jeux i Dudi dzieki za info o dojezdzie Postaram sie dac wam po punkciku (musze tylko poszukac swojego tematu w ktorym sie wpisaliscie) Pozdr
tomek1 Napisano 27 Lutego 2007 Napisano 27 Lutego 2007 Dojazd z Dworca Głównego PKP i Dworca PKS autobusami lini 145 i 146 oraz trwamwajem nr 4 Kierunek Pl. Grunwaldzki, ul Skłodowskiej-Curie Marii, ul.ZygmuntaWróblewskiego (ZOO) >> Na prośbę kolegi P - Przemka- przyznałem jeux-owi punkt pomocy w innym temacie, ale zasłużony punkcik jest za precyzyjne informacje dotyczące dojazdu na targi.
trini Napisano 28 Lutego 2007 Napisano 28 Lutego 2007 mój wyjazd stoi pod znakiem zapytania niestety może coś sie zmieni, na co liczę, ale nic nie obiecuję
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.