Skocz do zawartości
Dragon

Okazja do spotkania przy okazji Targów Wędkarskich 2007

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 180
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Mam pytanie :

Czy na targach opłaca sie kupować sprzęt ?

Bo mam nadzieje ze we Wrocławiu na Targach kupie jakąś wędke i kręciołka :)

Napisano

Dudi ja w zeszłym roku straciłem okazje we wrocku a było warto niektóre firmy dały opust do 50%,czy zawsze dobrze tego nie wiem musisz się liczyć że towar ostro "macany".

myślałem że to Józiu Oleksy
No no wujka mi nie obrażaj. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Napisano
zeszłym roku straciłem okazje we wrocku a było warto niektóre firmy dały opust do 50%

Zobaczymy. Jak będzie coś fajnego to też planuję kupić to i owo :wink:

Napisano

Koledzy ..... ja jestem jeszcze początkujący i moze jak sie uda nam spotkać to coś pomożecie wybrać. Tylko coś z mojego przedziału cenowego.

Ale chcę kupić karpiówke i kołowrotek karpiowy może też - ale wędke na sto %

Towarzysze pomożecie ? :mrgreen:

Napisano
Ale chcę kupić karpiówke i kołowrotek karpiowy może też - ale wędke na sto %

To ja się podłączam, też chcę się wyposażyć za nieduże pieniądze :wink:

Napisano

Nie wiem [jeszcze] kto będzie na targach ,na oficjalnej stronie komisarza wystawy brak info ,ale dochodzą mnie ciekawe informacje .

Napisano
to tomku chyba bedziemy musieli mańka pomolestować

się pewnie dołączę :lol:

tylko

bez skojarzeń prosze :mrgreen: :mrgreen:
Napisano

Witam

A feederki beda tam do kupienia?

Bo ja jakis bym kupil sobie tym bardziej ze mowicie o upustach :lol: ale nie wiem ile funduszy bede mial i na jaki mnie bedzie stac :cool:

A wszelkie rady i porady by sie przydaly :twisted:

Chyba sie jednak wybiore do Wrocka skoro ma byc taka ekipa rady i porady :wink:

Pozdr

Tomek gratuluje

Napisano

we wrocławi będzie wystawcą sklep z Ul.tęczowej. zapene będzie miał coś ciekawego jak i w sklepie na codzień ma a znając podejście do handlu to będzie zapewne sprzęt w sprzedaży , pozostaje ci tylko dobre doractwo ( no i kasa ) :mrgreen:

Prosze nie reklamować sklepów.Maniek.

Napisano
Chyba sie jednak wybiore do Wrocka skoro ma byc taka ekipa rady i porady :wink:

no gadasz z sensem w końcu - mam na myśli wyjazd :mrgreen:

Napisano

Trini sensownej gadam bo moze nawet z kobieta przyjade :twisted:

To poki co jeszcze nic pewnego ale coraz blizej jestem decyzji na tak niz na nie

A co do oferty i wystawcow to licze na wasze porady :cool:

Pozdr

Napisano

Powiem Wam tak, że na targach Wrocławskich jestem co roku i zawsze można kupić dużo wspaniałych i tanich jak czyli oczywiście mowa o upustach to tańszych od wystawionych w sklepach na codzień, można uzbroic wędke od podstaw, różne katalogi na 2007 rok są za darmoche, można poznać wspaniałych ludzi z gazet po TV, a w tym roku co słyszałem to ma być dużo firm z zagranicy i ponoć Mistrzowie Angli w łowieniu karpia, a więc zbierać kaske i do Wrocka zapraszam Was wszystkich. PozdrO. :lol::wink::grin:

Napisano
Powiem Wam tak, że na targach Wrocławskich jestem co roku i zawsze można kupić dużo wspaniałych i tanich

I to mi się podoba :razz:

Tomek gratuluje

Dzięki :wink:

Napisano
we wrocławi będzie wystawcą sklep z Ul.tęczowej. zapene będzie miał coś ciekawego
Będzie owszem ale sprzętu na targach nie będzie wystawiał tylko busem dowoził do sklepu jak w zeszłym roku .Z uwagi na to że sprzęt będzie sprzedawany na targach proponuje przyjazd w sobote rano ,można więcej zobaczyć i tłum jakoś mniejszy ,ja wybieram się już w piątek [mam nadzieje] to wieczorem co nieco napisze .
Napisano

Sorry kolego maniek, za reklame będe pamiętał połuczenie :mrgreen::mrgreen:

ale jak info głosi to tylko dwa dni

Firma MARKOZ - SYSTEM ma zaszczyt zaprosić Państwa firmę na kolejną edycję targową, tj.VI MIĘDZYNARODOWE TARGI WĘDKARSTWA,

MYŚLISTWA, MILITARIÓW I SURVIVALU

POŁOWY I ŁOWY 2007

ORAZ III OGÓLNOPOLSKI FESTIWAL KARPIOWY

KARP - FESTIWAL 2007

10 - 11 MARCA 2007r.

w godzinach 10.00-18.00

HALA IASE - WROCŁAW

UL. WYSTAWOWA 1

Dojazd z Dworca Głównego PKP i Dworca PKS

autobusami lini 145 i 146 oraz trwamwajem nr 4

Kierunek Pl. Grunwaldzki, ul Skłodowskiej-Curie Marii, ul.ZygmuntaWróblewskiego (ZOO)

<<>>

Napisano

Panowie skoro juz piszecie o dojezdzie

To moze jakies szersze info dla osob nieznajacych Wroclawia

Np jak dojechac z dworca PKP (aby nie bylo smiechu to sprecyzyje - w ktorym kierunku jechac autobusami tramwajami i ile przystankow oraz gdzie sa takie przystanki :lol: )

Nieukrywam ze jesli pojade to bedzie moja pierwsza wizyta w Breslau wiec raczej bede lekko zakrecony :wink:

Dzieki

Pozdr

Napisano

Możecie mi powiedzieć kiedy te targi są organizowanen(Wrocław)Byłem w Poznaniu i w/g mnie ciut za małe,a poza tym nie można było nic kupić.Nie kontaktowałem się z wami w sprawie spotkania bo jestem zbyt krótko na >>haczyku<

Napisano

Sebek no niemożliwe żebyś nie zauważył tego trzy posty wyżej .

Jeux fakt pisze dwa ,to dlaczego dostałem zaproszenie na piątek sam nie wiem.

Napisano

Maniek dzięki,za bardzo zagłebiłem w temacie chyba okulista mnie oszukuje,muszę go zmienić na innego(zawsze najciemniej pod latarnią).Spróbuję znowu udobruchać Żonkę co by się nie gniewała że znowu mnie cały dzień nie będzie(targi).Dzięki

Napisano
to dlaczego dostałem zaproszenie na piątek sam nie wiem.

Zaprosili cie na piwo Manku :lol::wink:

Jeux i Dudi dzieki za info o dojezdzie

Postaram sie dac wam po punkciku (musze tylko poszukac swojego tematu w ktorym sie wpisaliscie)

Pozdr

Napisano
Dojazd z Dworca Głównego PKP i Dworca PKS

autobusami lini 145 i 146 oraz trwamwajem nr 4

Kierunek Pl. Grunwaldzki, ul Skłodowskiej-Curie Marii, ul.ZygmuntaWróblewskiego (ZOO)

>>

Na prośbę kolegi P - Przemka- przyznałem jeux-owi punkt pomocy w innym temacie, ale zasłużony punkcik jest za precyzyjne informacje dotyczące dojazdu na targi. :wink:

Napisano

mój wyjazd stoi pod znakiem zapytania niestety :(

może coś sie zmieni, na co liczę, ale nic nie obiecuję :(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.