Skocz do zawartości
tokarex pontony

Okazja do spotkania przy okazji Targów Wędkarskich 2007

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 180
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Trini no cos ty :?:

Zartujesz sobie chyba :roll:

Nie ma opcji ze sie wykrecisz :lol:

My czekamy na przyjazd :cool:

Pozdr

Napisano

Witam

Manku a nie bedziesz chodzil w czapeczce firmowej :twisted:

W Poznaniu tylko jeden waryjat ja mial :lol::wink:

Jak bede wiedzial juz tak bankowo czy jade to napisze namairy na siebie wszystkim co beda chcieli sie spotkac i pogadac - ale pewnie w nastepnym tygodniu dopierow bedzie jasne wszystko :cool: ,

Pozdr

Napisano
Manku a nie bedziesz chodzil w czapeczce firmowej
Obowiązkowo napewno tym razem tak.

W dniach 10-11 marca we Wrocławiu przy ul. Wystawowej 1odbędzie się kolejna edycja Karp Festiwalu. Wystawiać się będzie kilkadziesiąt firm, w tym oczywiście Karp Max.

Swoje stoiska będą mieć m.in.:

Fishing Tackle, MG media, Master Carp, Tandem Baits, Carpio Group, Adder Carp, Carp Passion, Karp Max, Top Carp, Carpmaniac, P.M. Profit, Carp Fish Sport, Jet Fish, Tiger, M-Elektrostatyk, Videotronic, Fish Point, Carp Team, Tarpoon, Bako, Duncaen, Lax, Aller Aqua Polska, Salix Alba, Anjo, Think Big, Dicam, Krispol, Renifer, Krokodyl, M6, Bistana, Active Holidays, Łowisko Rodeo,Leader, Stil, Hobby, Kam, Sec Pol.

Napisano

Czy wybiera się ktoś na targi samochodem i będzie zahaczał o Warszawę lub bliskie okolice?

Chętnie bym się wybrała i przy okazji dorzuciłabym się do paliwa :)

zależy mi na w miarę szybkiej odpowiedzi, jeśli znajdzie się ktoś taki :)

Napisano

Atenzzione!!!

Lista obecności na sobotę :mrgreen:

Planuję być na stacji PKP we Wrocławiu około 10. Kto jeszcze się wybiera? Wiem, że P i na 90% Trini

Napisano

Witam

Ja sie wybieram :smile:

Mysle ze bede we wrocku o 9 lub 9:30 ale dokladnie musze na zywo dopytac PKP bo na ich stronce cos mi nie pasuje :lol:

Obecnosc w czapeczce jesli ktos ma obowiazkowa :wink:

Pytanko dla osob obieganych w temacie - na pewno o 10 zaczynaja sie targi i ile mniej wiecej zajmuje dojazd z dworca do tej hali

Dzieki za odp

Pozdr

Napisano

Będe czekał na targach ,w czapeczce .Tomek ma na mnie namiary .Dla przybywających w PKP link jak dojechać z dworca na targi /PATRZ TUKlikając w dany przystanek otwiera się ,czas odjazdu z przystanku .Bilet to tylko 2pln.Jest to chyba najlepsze połączenie z dworca PKP ,autobus ma kierunek SĘPOLNO.

Tu jest druga linia autobusowa też pasuje /[PATRZ TU Ten autobus ma kierunek BARTOSZOWICE.

Napisano

pozwoliłam sobie spisać tych co deklarowali przyjazd :)

Shogun (?)

Andi (?)

Dudi

Maniek

Tomek1

Trini

P

Jeux

Bodzio (?)

sebek (?)

to tyle osób co się wpisało w tym temacie :)

Napisano

No ja będe napewno ze swoją paczką znajomych, tylko jeszcze dzisiaj nie wiem czy w Sobote czy w Niedziele, ale jak będe w sobote to dopiero po 15, a jak w niedziele to od otwarcia czyli od 10 do około 13.Nara i PozdrO. :grin:

Napisano

ok, pochrzaniło mi się i to ostro

niestety nie przyjedziemy samochodem :(

okazało się że pękł bak i leje się benzyna...

Więc jedziemy pociągiem - o 5.50 wyruszamy z Warszawy - o 12 jesteśmy na miejscu

więc jak tylko się uda najszybciej dobijemy do targów

Ale będę :)

Napisano
Nie przyjadę, muszę do pracy

Robota nie Gołota- nie ucieknie

Się jakoś zagłębiaki zamilkli ,chyba z partyzanta przyjadą

Maniek jest tam jakaś knajpa koło targów żeby szło się zintegrować? :twisted:

Napisano
Coś się znajdzie

No to dobrze. Przyjeżdżam o 10 na PKP. Planujemy spotkanie z P i prawdopodobnie z Wojtt-em na dworcu i potem ruszymy na targi :twisted:

Powrotny pociąg mam o 17.30

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.