P Napisano 1 Marca 2007 Napisano 1 Marca 2007 Trini no cos ty Zartujesz sobie chyba Nie ma opcji ze sie wykrecisz My czekamy na przyjazd Pozdr
maniek Napisano 2 Marca 2007 Napisano 2 Marca 2007 Więc ostatecznie będe w sobote cały dzień ,ci co będą i chcą się spotkać podać namiary na PW
P Napisano 2 Marca 2007 Napisano 2 Marca 2007 Witam Manku a nie bedziesz chodzil w czapeczce firmowej W Poznaniu tylko jeden waryjat ja mial Jak bede wiedzial juz tak bankowo czy jade to napisze namairy na siebie wszystkim co beda chcieli sie spotkac i pogadac - ale pewnie w nastepnym tygodniu dopierow bedzie jasne wszystko , Pozdr
maniek Napisano 2 Marca 2007 Napisano 2 Marca 2007 Manku a nie bedziesz chodzil w czapeczce firmowejObowiązkowo napewno tym razem tak.W dniach 10-11 marca we Wrocławiu przy ul. Wystawowej 1odbędzie się kolejna edycja Karp Festiwalu. Wystawiać się będzie kilkadziesiąt firm, w tym oczywiście Karp Max. Swoje stoiska będą mieć m.in.: Fishing Tackle, MG media, Master Carp, Tandem Baits, Carpio Group, Adder Carp, Carp Passion, Karp Max, Top Carp, Carpmaniac, P.M. Profit, Carp Fish Sport, Jet Fish, Tiger, M-Elektrostatyk, Videotronic, Fish Point, Carp Team, Tarpoon, Bako, Duncaen, Lax, Aller Aqua Polska, Salix Alba, Anjo, Think Big, Dicam, Krispol, Renifer, Krokodyl, M6, Bistana, Active Holidays, Łowisko Rodeo,Leader, Stil, Hobby, Kam, Sec Pol.
trini Napisano 8 Marca 2007 Napisano 8 Marca 2007 Czy wybiera się ktoś na targi samochodem i będzie zahaczał o Warszawę lub bliskie okolice? Chętnie bym się wybrała i przy okazji dorzuciłabym się do paliwa zależy mi na w miarę szybkiej odpowiedzi, jeśli znajdzie się ktoś taki
tomek1 Napisano 8 Marca 2007 Napisano 8 Marca 2007 Atenzzione!!! Lista obecności na sobotę Planuję być na stacji PKP we Wrocławiu około 10. Kto jeszcze się wybiera? Wiem, że P i na 90% Trini
P Napisano 9 Marca 2007 Napisano 9 Marca 2007 Witam Ja sie wybieram Mysle ze bede we wrocku o 9 lub 9:30 ale dokladnie musze na zywo dopytac PKP bo na ich stronce cos mi nie pasuje Obecnosc w czapeczce jesli ktos ma obowiazkowa Pytanko dla osob obieganych w temacie - na pewno o 10 zaczynaja sie targi i ile mniej wiecej zajmuje dojazd z dworca do tej hali Dzieki za odp Pozdr
trini Napisano 9 Marca 2007 Napisano 9 Marca 2007 Obecnosc w czapeczce jesli ktos ma obowiazkowa daruj mi przynajmniej mogę do plecaka doczepić?
maniek Napisano 9 Marca 2007 Napisano 9 Marca 2007 Będe czekał na targach ,w czapeczce .Tomek ma na mnie namiary .Dla przybywających w PKP link jak dojechać z dworca na targi /PATRZ TUKlikając w dany przystanek otwiera się ,czas odjazdu z przystanku .Bilet to tylko 2pln.Jest to chyba najlepsze połączenie z dworca PKP ,autobus ma kierunek SĘPOLNO. Tu jest druga linia autobusowa też pasuje /[PATRZ TU Ten autobus ma kierunek BARTOSZOWICE.
trini Napisano 9 Marca 2007 Napisano 9 Marca 2007 pozwoliłam sobie spisać tych co deklarowali przyjazd Shogun (?) Andi (?) Dudi Maniek Tomek1 Trini P Jeux Bodzio (?) sebek (?) to tyle osób co się wpisało w tym temacie
Bodzio Napisano 9 Marca 2007 Napisano 9 Marca 2007 No ja będe napewno ze swoją paczką znajomych, tylko jeszcze dzisiaj nie wiem czy w Sobote czy w Niedziele, ale jak będe w sobote to dopiero po 15, a jak w niedziele to od otwarcia czyli od 10 do około 13.Nara i PozdrO.
trini Napisano 9 Marca 2007 Napisano 9 Marca 2007 ok - ja będę na 100%, mamy transport z małżem, także do zobaczonka
wojtt Napisano 9 Marca 2007 Napisano 9 Marca 2007 i ja bede jutro, jeśli pociągiem to ok 10 na dworcu Pozdrawiam
trini Napisano 9 Marca 2007 Napisano 9 Marca 2007 ok, pochrzaniło mi się i to ostro niestety nie przyjedziemy samochodem okazało się że pękł bak i leje się benzyna... Więc jedziemy pociągiem - o 5.50 wyruszamy z Warszawy - o 12 jesteśmy na miejscu więc jak tylko się uda najszybciej dobijemy do targów Ale będę
maniek Napisano 9 Marca 2007 Napisano 9 Marca 2007 Się jakoś zagłębiaki zamilkli ,chyba z partyzanta przyjadą.
tomek1 Napisano 9 Marca 2007 Napisano 9 Marca 2007 Nie przyjadę, muszę do pracy Robota nie Gołota- nie ucieknie Się jakoś zagłębiaki zamilkli ,chyba z partyzanta przyjadą Maniek jest tam jakaś knajpa koło targów żeby szło się zintegrować?
maniek Napisano 9 Marca 2007 Napisano 9 Marca 2007 Maniek jest tam jakaś knajpa koło targów żeby szło się zintegrować? Coś się znajdzie .
shogun_zag Napisano 9 Marca 2007 Napisano 9 Marca 2007 Może i nie, ale sa rzeczy, które jak się zacznie należy skończyć tym bardziej, jesli ktos na to liczy.
tomek1 Napisano 9 Marca 2007 Napisano 9 Marca 2007 Coś się znajdzie No to dobrze. Przyjeżdżam o 10 na PKP. Planujemy spotkanie z P i prawdopodobnie z Wojtt-em na dworcu i potem ruszymy na targi Powrotny pociąg mam o 17.30
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.