Robal Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Dobry patent z tą gąbką musze wypróbować ,jutro jade po wiertła kleje i poliwęglan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Kolejna odsłona produkcji moich wobków Z lewej strony wstępnie pomalowane i dociążone korpusy. Póki co biały podkład. A z prawej strony moje dzisiejsze korpusiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Kolejna odsłona produkcji moich wobków No no Dominik ostro jedziesz, super, no to do Mistrzostw na strugasz trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Robal, a w jakim sklepie zaopatrujesz sie w poliwęglan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 rav91, ja Robalowi mówiłem żeby poszukał firmy reklamowej na pewno ma blisko bo mieszka w dużym mieście i tam niech pójdzie , poprosi o ścinki płyt, oddadzą albo sprzedadzą za grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 roman gawlas, oj będzie czym tam łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Witam Chcę pomalować wobka plakatówkami na próbę tylko że mi zeschły na kość są w ogóle nie używane ? Jak je przywrócić do konsystencji płynnej ? Od 2 godzin leżą na grzejnki ale nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Wito, dolej wody i spróbuj powoli rozmieszac ale o juz i tak nie bedzie to samo co na początku. A co do farbek to polecam plakatówki Astry. Nie są suche i maja ładne żywe kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 rav91, wody zimnej czy ciepłej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Ja jak swoje próbowałem "odnowic" to lałem zimną. Ale mozesz zrobić tak ze do jednego pojemniczka wlej zimna a do dugiego ciepłej i wtedy zobaczysz z którą jest lepiej. Teoretycznie z ciepłą powinny szybciej sie.... no wiesz zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Teoretycznie z ciepłą powinny szybciej sie.... no wiesz zrobic zmienić konsystencję Dzięki za pomoc idę popróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiu93 Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 na plastyce mowili zeby zalac gorącą wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzienciol Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Małe woblerki maluje kredkami ołówkowymi i pastelowymi. Efekt fajny, nie ciapie sie farbami no i w domu nie śmierdzi. Kredki ołówkowe po namoczeniu w wodzie fajnie malują, ponieważ rysik się rozpuszcza i powstała farbka dobrze kryje. Kredki pastelowe są miękkie i po pomalowaniu można je rozmazywać paluchem tworząc ciekawe cienie i można fajnie mieszać kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok29 Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Witam czy do 4cm wielkosci woblerka jest potrzeba mocowania 2 kotwic i czy nie są one za duże, zdjecie poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Darnok29, ważne żeby się nie zaczepiały o siebie albo o ster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Zrobiłem sobie ostatnio kilka wzorów jerków w takim kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Darnok29, ja do 4cm woblerków które ostatnio zrobiłem tez dałem 2 oczka na kotwiczki ale załoze 10 lub nawet 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 greenlife, fajowa zabawka Widze ze mająć areograf do dyspozycji mozna poszalec......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Aerograf chciałbym mieć Wszystko spreyami malowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 No to podziwiam za starannosc i dokładnosc. Aerograf to jest fajana sprawa, jeszcze jak ktos sprzedaje swoje wobki na allegro albo znajomym chociaz za 5zł to szybko moze sie zwrócic. Najwiekszy koszt to ta sprezarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0bek Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 A co się stanie, jak oczka od woblera zardzewieją? Bo mam taki fajny drucik, akurat na woblera, a może zardzewieć. I czy komuś już zardzewiał i co się wtedy stało? Czy taki wobler jest już do wyrzucenia czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 do wobkow 3,4, a nawet cienkiego 5cm cm zakladam kotwiczki nr 10, dwunastki mysle troszke za drobne. co do posta wyzej - KOMPRESOR b0bek jak bys ten drut dokladnie zamalowal to moze by troche wytrzymal, ale jak zacznie rdzewiec to sie pewnie szybko rozkruszy, moze nawet na rybie - lepiej nabyc/poszukac drut nierdzewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 b0bek, możesz użycz drutu ze spinaczy biurowych nie jest nierdzewny ale spokojnie kilka lat wytrzyma sam mam jeszcze kilka takich wobków ktore mają sporo ponad 5 lat ale rdze widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 A zna ktoś z was dobry sposób na wycinanie sterów Ja mam z tym zawsze najwiekszy problem i nigdy nie wychodzą mi jednakowe a czasami to nawet krzywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 A jest jakis przyjemniejszy sposób na struganie korpusów ale taki w miarę bezpieczny ? Bo już mi ręce puchną od tego scyzoryka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi