Wrocławianin Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Witam chciałem poruszyć temat zimowisk barek ciekawi mnie co teraz w tej wodzie piszczy? Nie jeździłem tam sporo czasu od początku prac na moście kolejowym i regulacji brzegów,zresztą popieprzyli z tą Odrą teraz nic nie jest takie same koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Informacji o barkach możesz szukać tu: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierek Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Lesszcz, płoć kilka byczków. W zeszłym roku kilka szczupaków, sandacz, boleń i okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierek Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Leszcz, płoć kilka byczków. W zeszłym roku kilka szczupaków, sandacz, boleń i okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Właśnie wróciłem z patrolu rowerowego z 1 barek , o samochodzie można zapomnieć ,parking koło cmentarza Można dojść z buta lub rowerem , dziatki siedziały tylko podleszczaki,spotkany kolega z spininingiem ganial za okoniem ale bez efektu, 1maja znajdę się tam ponieważ nie da rady dojechać samochodem i może nie nie będzie tyle ludzi , z pozdrowieniem wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrocławianin Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Podziękował czyli nic nowego odkąd ja jeszcze przesiadywałem ale na główkach na przeciw murku na popowicach można było trafić ładnego leszcza,sandacza czy suma bo zimowisko było nędzne od jakiegoś już czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Dzisiaj rano z kolegą pojawiliśmy na 1pierwszych barkach , nastawilismy się ze spiningami na ciężko,niestety bez efektu,żadnego brania,jutro powtórka tylko że na lajtowo, byłem zdziwiony bo ludzi ze spinami od groma ale też na zero,jedna jeszcze uwaga strasznie mała woda , drapieżnik nie ma gdzie się trzymać a tam zawsze brały przy nogach z pozdrowieniem wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrocławianin Napisano 11 Maja 2015 Autor Share Napisano 11 Maja 2015 Masz rację wasyl woda faktycznie niska byłem na barkach w sobotę ze znajomym jak na 6 godz spiningowania mały szczupaczek i jedno uderzenie z przegryzioną plecionką,pod nogami faktycznie są ryby ale trące się leszcze Postanowiłem poszukać inny odcinek rzeki i opłaciło się dzisiaj pełen sukces https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1629023290675447&set=pcb.1629024347342008&type=1&theater https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1629023320675444&set=pcb.1629024347342008&type=1&theater z pozdrowieniami Wrocławianin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 Wow! Super okazy gratuluję Sum waleczny czy raczej ospały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrocławianin Napisano 12 Maja 2015 Autor Share Napisano 12 Maja 2015 Wow! Super okazy gratuluję Sum waleczny czy raczej ospały? Dzięki co do Suma uderzenie jak to Sum poczułem w łokciu, hol jednak bez większych przeszkód odjazdów też nie robił. Dzisiaj byłem w tym samym miejscu ale woda niska niższa jak wczoraj nałapałem pierdyliard okonków takich do 25cm i dwa przestrzelone uderzenia najprawdopodobniej szczupaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FullWengjel Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 A na co łowiłeś ten pierdyliard okonków? Ja jakoś nie mam szczęścia do nich w tym roku na barkach. Nawet nastawiony stricte na nie, nie złowiłem więcej niż 3 sztuk na wyjście w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tollos Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Dziś dwie godzinki przed pracą na II zimowisku barek i...kompletnie nic. Próbowałem na wszystkie kolory kopyt, następnie przerzuciłem się na boczny trok w poszukiwaniu okonków ale i przy tej metodzie nie zadziałało... Może innym razem będzie lepiej Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrocławianin Napisano 14 Maja 2015 Autor Share Napisano 14 Maja 2015 A na co łowiłeś ten pierdyliard okonków? Ja jakoś nie mam szczęścia do nich w tym roku na barkach. Nawet nastawiony stricte na nie, nie złowiłem więcej niż 3 sztuk na wyjście w tym roku. Różnie wobler,blaszka i paprochy nie wybrzydzały liczyłem bardziej za jaziem i kleniem przy warkoczu trafiały się tylko okonki, niedawno tarł się leszcz i pewnie żerowały między kamieniami za ikrą stąd ta ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrocławianin Napisano 14 Maja 2015 Autor Share Napisano 14 Maja 2015 Dziś dwie godzinki przed pracą na II zimowisku barek i...kompletnie nic.Próbowałem na wszystkie kolory kopyt, następnie przerzuciłem się na boczny trok w poszukiwaniu okonków ale i przy tej metodzie nie zadziałało... Może innym razem będzie lepiej Połamania W domu nie złapiemy trzeba próbować Pozdrawiam i z fartem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tollos Napisano 14 Maja 2015 Share Napisano 14 Maja 2015 Dziś dwie godzinki przed pracą na II zimowisku barek i...kompletnie nic.Próbowałem na wszystkie kolory kopyt, następnie przerzuciłem się na boczny trok w poszukiwaniu okonków ale i przy tej metodzie nie zadziałało... Może innym razem będzie lepiej Połamania W domu nie złapiemy trzeba próbować Pozdrawiam i z fartem oczywiście Dokładnie tak jak mówisz Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi