tom@ha Napisano 4 Lutego 2018 Share Napisano 4 Lutego 2018 Dostałem dziś od kolegów srogo po tyłku. Po prostu pokazali jak się powinno łowić, niemniej też dorzucę swoje 3 grosze. tutaj pan @bacyk przy pracy ( nie zimno w tej rzece?): odpasiony pan lipień (nie taki okazały, jak Booryssa, ale i tak walczył pięknie): bobry nad Bobrem, czy nie nad Bobrem bobry? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 17 Lutego 2018 Share Napisano 17 Lutego 2018 Dziś Kaczawa sypnęła złotem 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1 Napisano 18 Lutego 2018 Share Napisano 18 Lutego 2018 gratulacje to chyba górny odcinek Kaczawy? Ja łowię od połączenia Kaczawy z Nysą szaloną z dobrymi efektami, lecz 3 tygodnie temu nic się nie działo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 18 Lutego 2018 Share Napisano 18 Lutego 2018 Godzinę temu, Darek 1 napisał: gratulacje to chyba górny odcinek Kaczawy? Ja łowię od połączenia Kaczawy z Nysą szaloną z dobrymi efektami, lecz 3 tygodnie temu nic się nie działo. ja byłem na tym odcinku w środę na 2,5h, bez kontaktu z czymkolwiek (mucha - streamer) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1 Napisano 18 Lutego 2018 Share Napisano 18 Lutego 2018 Może rybki zostały wyłowione, bo zawsze na tym odcinku coś się meldowało, podobnie....coraz gorzej.... jest też na Nysie Szalonej, miałem tam swoje miejscówki że nigdy nie wracałem "o kiju" a ostatnie 2 lata bardzo słabe efekty. To na Szalonej złowiłem mojego pierwszego 50 tkę. Oj szkoda, coraz gorzej z rybkami u nas, jakoś Czesi i Słowacy radzą sobie lepiej bo ryb więcej, u nas kłócą się włodarze tylko o stołki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 23 Lutego 2018 Share Napisano 23 Lutego 2018 Od kolegi @jaroslav oraz @tom@ha dostałem kije streamerowe do testów. Wyprawa nad Wag coraz bliżej i trzeba się na coś zdecydować. Mikado FLY STX testowałem w weekend, natomiast Echo Base 690 dziś. Obie wędki bardzo fajne. Jeśli chodzi o rzuty, porównywalnie z małą przewagą Echo, które ma zdecydowanie więcej mocy w dolniku. Mikado ma drewniane siodło kołowrotka i to go wyróżnia bo to wędka za około 230 zł. Echo posiada chromowane jednostopowe przelotki wężowe, które w porównaniu do przelotek Mikado wydają się 2-3x solidniejsze. Użyłem linki Vision vibe85wf6/7f. Echo współpracowało z nią przepięknie. Dla Mikado w moim odczuciu to troszkę za dużo, jeśli mowa o bardzo dalekich rzutach. Do uzyskania 15 metrów, wystarczył jeden zamach jedną i drugą wędką. Echo ma wieczystą gwarancję producenta i kosztuje 450 zł. Kije te są warte swojej ceny. Czeka mnie trudny wybór. kamerę ustawiłem pod słońce i troszkę ciemno w kadrze. Kolejne testy nad Kaczawą. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 24 Lutego 2018 Share Napisano 24 Lutego 2018 Panowie "Andrzejowie" potrzebuje pozyczyc do testow powyzszą linke z kolem, kto pomoze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 24 Lutego 2018 Share Napisano 24 Lutego 2018 Andrzeju szanowny, pożyczyłem linkę, o której piszesz, wraz z kołem i wędziskiem naszemu Odysu, więc gadaj z nim, bo u niego to jeszcze zalega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 25 Lutego 2018 Share Napisano 25 Lutego 2018 Nawet Budek siedzi w domu i filmiki ogląda. Chyba wypad na lód nie wypalił. Ryb nie wstawia to zlosilwie filmiki posyła ze smokami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 25 Lutego 2018 Share Napisano 25 Lutego 2018 Wypad na lód wypalił ale nic się nie chwalę bo nie chce mieć nikogo na sumieniu. W piątek trochę okonia wczoraj też okoń a dzisiaj kilka ładnych płoci kilka okoni pod 30cm i jeden garbaty dziadek spadł przy otworzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 25 Lutego 2018 Share Napisano 25 Lutego 2018 3 minuty temu, Budek napisał: Wypad na lód wypalił ale nic się nie chwalę bo nie chce mieć nikogo na sumieniu. W piątek trochę okonia wczoraj też okoń a dzisiaj kilka ładnych płoci kilka okoni pod 30cm i jeden garbaty dziadek spadł przy otworzę. Cicho nie denerwuj zmarzlakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 25 Lutego 2018 Share Napisano 25 Lutego 2018 A jak by tak do Nowej Zelandii wyemigrować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marex Napisano 25 Lutego 2018 Share Napisano 25 Lutego 2018 48 minut temu, Booryss napisał: Ryb nie wstawia to zlosilwie filmiki posyła ze smokami. Kolega Budek przynajmniej nie wstawiał filmów na forum a teraz Ty Kolego Booryss'ie denerwujesz zmarzlaków wstawiając te filmiki, bo gul skacze jak będziesz się wyprowadzał do Nowej Zelandii to zapytaj o zniżkę dla kolegów z forum, może coś ugramy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 26 Lutego 2018 Share Napisano 26 Lutego 2018 Powiedziałem A teraz czas na B! Odnośnie warsztatów muchowych-wobkowych! Oldbolo zaproponował że użyczy do owych celów swoje pomieszczenia biurowe ☺ Są to nie duże 3 pokoje na codzień miejsca pracy więc imprezy ze striptizem nie będzie i jak owe miejsca zastaniemy tak też je nienaruszone opuścić musimy!! Są tam biurka więc sprawę stołów mamy zalatwioną lecz jakieś krzesełka wędkarskie by się przydały! W grę wchodzi Piątek 02.03.2018r. Propozycja startu 17:00 Zróbmy listę kto jest chętny i zobaczmy czy pomysł Wypali! 1.Oldbolo 2.jaceen 3. Booryss 4... W ten mroźny czas będzie chwila spotkać się z oszolomami po kiju pogadać, wymienić się materiałami, podpatrzeć coś nowego a nawet pochwalić się najbrzydszą muchą jak najlepiej nam wychodzi. Lokalizacja lokalu Grabiszyńska więc taktyczne całkiem nieźle! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 26 Lutego 2018 Share Napisano 26 Lutego 2018 1 minutę temu, Booryss napisał: Lokalizacja lokalu Grabiszyńska więc taktyczne całkiem nieźle! hehehe, cwaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 26 Lutego 2018 Share Napisano 26 Lutego 2018 Teraz, Odys80 napisał: hehehe, cwaniak Jak jest tu jakiś cwaniak to dwie dychy reszta po piątku hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymek07 Napisano 26 Lutego 2018 Share Napisano 26 Lutego 2018 1.Oldbolo 2.jaceen 3. Booryss 4.szymek07 5.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 26 Lutego 2018 Share Napisano 26 Lutego 2018 1.Oldbolo 2.jaceen 3. Booryss 4.szymek07 5. Tom@ha Wstawiajmy listę tu żeby nie szukać po trzech wątkach 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marex Napisano 26 Lutego 2018 Share Napisano 26 Lutego 2018 1.Oldbolo 2.jaceen 3. Booryss 4.szymek07 5. Tom@ha 6. Marex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 26 Lutego 2018 Share Napisano 26 Lutego 2018 Hej. A o 19.00 to nie pocałuje klamki i do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 26 Lutego 2018 Share Napisano 26 Lutego 2018 32 minuty temu, jacolan napisał: Hej. A o 19.00 to nie pocałuje klamki i do domu? Klamkę może całować do domu nie bardzo co najwyżej na piwo,! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalosix Napisano 26 Lutego 2018 Share Napisano 26 Lutego 2018 szkoda , że nie w weeksa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 27 Lutego 2018 Share Napisano 27 Lutego 2018 8 godzin temu, michalosix napisał: szkoda , że nie w weeksa . Akurat po robocie przyjedziesz😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 27 Lutego 2018 Share Napisano 27 Lutego 2018 Oj Panie Booryss zły termin! Ja będę/ nie będę 50/50 tak jak Jacek +-19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 27 Lutego 2018 Share Napisano 27 Lutego 2018 Kto malo pracuje, temu termin pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi