jaroslav Napisano 30 Stycznia 2016 Share Napisano 30 Stycznia 2016 Z chęcią się pojawię, ale termin, który mi pasuje to pn-pt. Od soboty (6.02) jestem nieobecny przez cały tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ventus Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 Ponieważ czas goni a nikt nie daje swojego terminu ustalam Warsztaty muchowe pierwsze (mam nadzieję nie jedyne) odbędą się w sobotę 6.02. od godz. 15-tej przy ul. Lotniczej 22 Jest to z drugiej strony gdzie jest policja pierwsza brama naprzeciw Kreatora Po wejściu do klatki na wprost - oszklone drzwi Płatek88 możesz przyjść kiedy Ci pasuje, powinniśmy jeszcze być Dla tych co nie mogą być w tym terminie zrobimy kolejny zlot w późniejszym czasie Przynosimy ze sobą imadła i wszystko co będzie potrzebne do robienia muszek, lecz nie wszystko co mamy w domu bo kto to udźwignie. Zgłaszajcie się kto będzie chętny na tą zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 Z wielka przyjemnością, dowiem się dlaczego moje.muchy są takie brzydkie ☺. Pogadam z synem, jak pozwoli to pojawie.się ok 16-17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 Jak zwalczę GRYPSKO potwornie mocne przez które się ledwo ruszam będę choć na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 Ehh no cóż.. tak jak wcześniej pisałem sobota u mnie odpada. Mam więc prośby dwie jedna to szybka organizacja kolejnego spotkania a druga to umieszczenie zdjęcia każdego typu muchy jaki ukręcicie na forum. KONIECZNIE do tej pory każda muszka, której się od was nauczyłem znajduje trwałe zastosowanie w moim pudełku. Miłego spotkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 2 Lutego 2016 Share Napisano 2 Lutego 2016 Przynosimy ze sobą imadła i wszystko co będzie potrzebne do robienia muszek, lecz nie wszystko co mamy w domu Moja obecność jest mało prawdopodobna, to chociaż wirtualnie na warsztatach będę uczestniczył. U mnie zdecydowanie minimum materiałów, maksimum radochy. Mam zamiar na takie mychole poderwać największe klenie ze Ślęzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PL1962 Napisano 2 Lutego 2016 Share Napisano 2 Lutego 2016 Cześć, w miarę możliwości pojawię się na spotkaniu. Jednocześnie małe ogłoszenie jeżeli jest tutaj ktoś młody któremu finanse nie pozwalają a chciał by zacząć swoją przygodę z "muchą" to zapraszam na pw. powinna się taka osoba ucieszyć. Pozdrawiam Michał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Lutego 2016 Share Napisano 2 Lutego 2016 Cześć, w miarę możliwości pojawię się na spotkaniu. Jednocześnie małe ogłoszenie jeżeli jest tutaj ktoś młody któremu finanse nie pozwalają a chciał by zacząć swoją przygodę z "muchą" to zapraszam na pw. powinna się taka osoba ucieszyć.Pozdrawiam Michał Piękne wejście na forum! Szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 5 Lutego 2016 Share Napisano 5 Lutego 2016 Kurcze, faktycznie wejście smoka klasa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PL1962 Napisano 6 Lutego 2016 Share Napisano 6 Lutego 2016 Smoka? Raczej szczypioru.... Wędka i linka znalazły właściciela ale myślę że dość szybko będzie przekazana dalej. Pozdrawiam Michał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ventus Napisano 6 Lutego 2016 Share Napisano 6 Lutego 2016 To już dzisiaj Lotnicza 22 mam nadzieję, że frekwencja dopisze. Dzisiaj wiązanie much jutro testy nad Ślęzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 7 Lutego 2016 Share Napisano 7 Lutego 2016 Zapowiedziane warsztaty odbyły się w rewelacyjnej atmosferze. Tym razem pojawili się koledzy z Kingfisher Club i pokazali swoje wzory much. Nie będę operował nazwami, bo nie notowałem. Zrobiłem kilka zdjęć, jak zrobić przynętę na sandacza. Dzięki Laudanowi możemy podpatrzeć i spróbować samemu taką zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 7 Lutego 2016 Share Napisano 7 Lutego 2016 jaceen skromnie wspomniał o tym co się działo, dotarło nas 9 osób (naliczyłem) więc sporo jak na pierwszy raz. Ja od razu zacząłem grzebać w materiałach Laudana i porównywać do tego co posiadam. Chłopaki pokazały kilka wzorów much których już nie pamiętam do końca i liczyłem na fotki Jaceena. Jaceen proszę wstaw foto pupy którą robił Laudan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 7 Lutego 2016 Share Napisano 7 Lutego 2016 Jeszcze wklejam kolaż z tego, co udało się uchwycić. Szczerze polecam wygospodarować kilka godzin na warsztaty. To nie tylko muchy a za wiedzę, którą nam przekazują koledzy trzeba by beknąć sporo kasy. O czasie jaki minie zanim sami dojdziemy do pewnych niuansów nie wspomnę. Oczywiście nie wszystko dostajemy na tacy:) taka oczywista oczywistość, że trochę trzeba samemu popracować nad swoim stylem;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Wow! Konik polny mistrzostwo! to pianka? Kto mi pokaże jak wykonać te muszki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 http://haczyk.pl/forum/topic/12117-czas-przed-imadełkiem/ wstawiam temat tutaj i tak tylko tu się coś dzieje w temacie muchowym:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 Na taptalku tylko ostatnie zdjęcie sie wyświetla. Reszta lipa... Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 Dziś kolejna porcja robactwa tym razem główny materiał pianka z Biedronki . Szybkie łatwe i łowne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Z uporem maniaka wstawiam kolejnych kilka fotek moich wynalazków te już bardziej paskudne ale coś tam łowią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Boorys namówił mnie do upublicznienia moich brzydali. Zatem jak kogoś zabolą oczy to przepraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 No i dobrze przynaajmniej nie tylko mnie będa posądzać za kłucie w lewym oku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewy1106 Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Dobra to i ja obfocę moje potwory i wrzucę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewy1106 Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Jak obiecałem wklejam swoje potwory, chciałem edytować wcześniejszy post ale nie widzę takiej opcji... Jeśli chodzi o materiał piankowy to taki tip o ile ktoś nie wie, w empiku arkusze a4 w różnych kolorach można tanio dostać. W 99% kręcę suche @edit teraz tak patrząc po fotach widać, że jestem leworęki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Marciszów 11.02.2016r, rz. Bóbr 06:00 wyruszamy około 08:00 już pląsamy w wodzie, droga fajna powolnym tempem a i tak szybko się jedzie:) Pogoda dopisała, znośnie ciepło w ciągu dnia było słońce a i deszcz ze śniegiem się przez chwilę pokazał. Ryby współpracowały były Pstrągi i Lipienie takie około wymiaru a i mniejsze się wieszały sporo trąceń, spady też bywały:):) Zdziwiony zaskoczył go z nienacka Miejscówki fajne raz płycej raz głębiej . Daj pyska i do wody:) Gdzieś tam był widziałem jak wpływał Woda jak woda ale rybki tą są Zakładników nie bierzemy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Piękna przygoda Panowie. Lektura relacji pogoniła mnie do kanciapy po muchówke i wodery. Jutro rano wyruszam po Ślężańskiego, wymiarowego, ligowego KLENIA Bóg zapłać Grzesiu za motywacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi