Skrętek Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Byłem tam raz, to na białe i czerwone robaki leszcze i kleniki, obyło się bez rewelacji największy leszczak miał 37cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocny_drwal Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 Witam, Znacie jakies fajne miejsca gdzie mozna polowic sandacze na gumy? Slyszaledm duzo dobrego o okolicach Brzegu Dolnego, ktos wie moze gdzie dokladnie nalezy pojechac (jaka miejscowosc) tak aby trafic na porządne główki ? pzdr nocny_drwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indi Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 czy można dostać gdzieś mapy batymetryczne zbiorników wodnych na Dolnym Śląsku? głównie chodzi mi o odre w okolicach Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 głównie chodzi mi o odre w okolicach WrocławiaNie ma czegoś takiego,raz że to rzeka dwa że co roku pogłębiają Odrę trzy ostatnie mapy żeglugowe robili Niemcy przed wojną ,zapraszam do biblioteki miejskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indi Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 skorzystam z podpowiedzi... swoja droga czyzby nasza zegluga stala na tak niskim poziomie ze wogole maja to gdzies ile jest wody pod kilem?chyba ze "czytaja" az tak pieknie wode ale sadze ze raczej plyna stalymi szlakami i tyle:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 swoja droga czyzby nasza zegluga stala na tak niskim poziomie ze wogole maja to gdzies ile jest wody pod kilem?chyba ze "Nie ,nie żegluga na Odrze ma codzienne odczyty z wodowskazów ,tory wodne mają powiedzmy stałą głebokości [pi razy oko] TU masz linka na wrocławski węzeł żeglugowy ,gdzie jest podane jakie są głębokości na danych odcinkach ,masz też codzienny komunikat stanu wód a nawet jest podana tem.wody niestety nie kompletna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 Polecam ten link co do stanu wody w rzekach itp http://www.pogodynka.pl/hydro.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek-legnica Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 Witam Prosze o podpowiedz miejscówek z głębokimi główkami w w/w odcinku Odry,albo pochwalcie sie gdzie ostatnio na tym odcinku miało sie do czynienia z Wąsaczem. Z góry za podpowiedz DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 Nie liczył bym na twoim miejscu ze ktoś ci zdradzi swoje miejsce sumowe ,sam szukałem takiego 6lat ,w końcu po bardzo wielu nockach i obserwacjach znalazłem "bankówke sumową",ale nawet na torturach nie zdradził bym tej tajemnicy .na twoim miejscu skupił bym się na szukaniu głębokich dołków a takich nie brakuje w twoich okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 arek-legnica to pozostaje Ci śledzić Mańka w sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daTeo00 Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Kolego arek-legnica co do wąsaczy.. Chociażby nad żwirownię do Rokitek, czy staw po starej cegielni w Chocianowie.. jeśli chcesz znać szczegóły, pytaj... pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek-legnica Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 daTe00 - Rokitki ,żwirownia to dość duzy zbiornik wiec prosze o jakiś namiar dokładniejszy miejsca pobytu(jakiś punkt odniesienia brzegu z którego molbym rzucać) Króla Naszych Rzek chodzi mi z ktorego miejsca i na jaką odległość szukać dołka gdzie ten przystojniak może sie chować?Wiem ze Twoja podpowiedz daTee00 - mogła by sprowokować ok.200 wedkarzy na tą miejscówke Wiec prosze o szczegóły na adres email (arek.legnica@wp.pl) Ale tak naprawde to Ty podejmi decyzje ,zawsze możesz napiasc to też na forum,każdy bedzie mogł sie spróbowac zmierzyc z sumem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daTeo00 Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 arek-legnica masz moje gg w moim profilu.. odezwij się, opowiem, z resztą, niedaleko mieszkamy, zawsze można się albo ustawić, albo przy piwku pogadać... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 witam też byłbym zainteresowany tym sumikiem bo nigdy go nie złapałem z ciągłe siedzenie przy płotkach już mnie znudziło - byłbym bardzo wdzęczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek222 Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 a moze byscie dali mu spokojnie sie wytrzec a potem go szukali sum o tej porze wedruje na tarlisko swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek^wro Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Homegeon, w takim wypadku puszka OFF'a i lecisz co pare sekund ... z zapalniczka :D:D:D Bo OFF sam w sobie nie dziala. Ja korzystam z moskitiery, ktora jako jedyna da ochrone na glowe, kark i ramiona, zas na reszte to niestety ... trza sie smarowac czym sie tylko da. Odnosnie miejsciowki : Nie wybiera sie ktos niebawem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzinho Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Mi udalo sie zlowic lina 36cm na odrze w Ścinawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike_Mil Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 Witam,ja z takim małym pytaniem.... Byliśmy z kumplami kilka razy na Odrze w okolicach Wrocławia,ale woda tak rwie że nie idzie nic połowic... Wie może ktoś gdzie się coś dzieje na jakichś kanałach lub czymś podobnym...?? Chodzi mi o białoryb,spławik lub koszyk...... Zanim woda opadnie i się unormuję to jest szansa że sobie krew upószczę..... Pozadrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kromik Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 Witam,ja z takim małym pytaniem....Byliśmy z kumplami kilka razy na Odrze w okolicach Wrocławia,ale woda tak rwie że nie idzie nic połowic... Wie może ktoś gdzie się coś dzieje na jakichś kanałach lub czymś podobnym...?? Chodzi mi o białoryb,spławik lub koszyk...... Zanim woda opadnie i się unormuję to jest szansa że sobie krew upószczę..... Pozadrawiam Boleń ładnier zeruje także mozna chwilowo się przestawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 słyszałem ze jakiegoś bolenia połowiłeś, na rędiznie? na co ? bylem ostatnio ale ani brania, a woda przed i poniżej jazu w jednej linii ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek^wro Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Homegeon, fajnie bolki bija kolo Kolejowego, tego przy Milenijnym. Nic tylko sie zaczaic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 byłem byłem... ;] i nic nie złowiłem, na barkach łowią ładne bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek^wro Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Homegeon, masz na mysli kanal? Tam tez jednego trafilismy, 57 cm. Zaraz w miejscu gdzie nurt Odry scina sie z woda z kanalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 na samych barkach tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek^wro Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Homegeon, no to grubo Ja tam preferuje miejsca bardziej dzikie, coraz czesciej sie za Wrocław zapuszczam. Wczoraj np oblowilem czesc Slezy w okolicach A4 Bylo nawet nawet przyjemnie, szkoda ze tyle mułu i dosyc mocno przez to brodzic sie balem. Pelno zaskronców i nie jestem pewien czy żmiji nie przyuwazylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi