Robal Napisano 31 Lipca 2015 Share Napisano 31 Lipca 2015 31.07.2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2015 05.08.2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 19 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2015 19.08.2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 8 Września 2015 Autor Share Napisano 8 Września 2015 08.09.2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 29 Września 2015 Autor Share Napisano 29 Września 2015 29.09.2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 12 Października 2015 Autor Share Napisano 12 Października 2015 12.10.2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 24 Października 2015 Autor Share Napisano 24 Października 2015 24.10.2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 13 Listopada 2015 Autor Share Napisano 13 Listopada 2015 13.11.2015 pawciobra, zostały odjęte Ci punkty, bo dopiero teraz zorientowałem się, że zgłosiłeś certę 31, a próg jest 33. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 24 Listopada 2015 Share Napisano 24 Listopada 2015 Robal, Nie ma problemu. Możliwe, że się pomyliłem za co szczerze przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 24 Listopada 2015 Autor Share Napisano 24 Listopada 2015 24.11.2015 Pokusiłem się też i podliczyłem rekordy na obecną chwilę. Układ się zmienia. A tak wyglądałaby klasyfikacja generalna z całego roku. Kolejno: miejsce; nick; liczba tzw. małych pkt po podliczeniu obu tur; liczba punktów z obu tur (w przypadku tej samej ilości małych punktów) Mam nadzieję, że to podkręci rywalizację na ostatni miesiąc konkursu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 11 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2015 11.12.2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 2 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2016 03.01.2016 Przypominam, że grudniowe ryby można zgłaszać do 10 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2016 Zmiana lidera! Zostały 3 dni na zgłaszanie grudniowych ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 9 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2016 Tak wygląda tabela z uwzględnieniem rekordów. Jutro ostatni dzień zgłaszania ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2016 Ostateczna klasyfikacja i punktacja II Tury Grand Prix haczyk.pl 2015. Zwycięzcą II tury zostaje KrzysiekG, tuż za nim hlehle, natomiast na trzecim miejscu znalazł się pawciobra. KrzysiekG może się poszczycić złowieniem największej liczby rekordów: okonia 44 cm, klenia 53 cm, pstrąga tęczowego 35,5 cm oraz świnki mierzącej 50 cm. Łowcą największej ryby został bez wątpienia hlehle, łowca dwóch potężnych sumów 214 i 218 cm , a także dwóch ponad metrowych szczupaków. Najbardziej wszechstronnymi wędkarzami okazali się pawciobra (płoć, leszcz, wzdręga, certa, sandacz, szczupak) i KrzysiekG (okoń, kleń, świnka, pstrąg tęczowy, szczupak, sandacz). Podobnie jak w I turze, za trzy pierwsze miejsca w II turze konkursu przewidziano okolicznościowe statuetki, zatem proszę użytkowników KrzysiekG, hlehle i pawciobra o przesłanie danych kontaktowych adminowi Tomkowi. Gratuluję wszystkim wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Oj! Ciężko by było cokolwiek wskórać i dobić się do czołówki:) Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlehle Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 KrzysiekG gratulacje, niezły finisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Gratulacje KrzysiekG, za końcową fazę zabawy! Naprawdę niezły finisz! Tak na marginesie, to nie sądziłem, że uda mi się zająć miejsce na podium, gdyż mniej więcej od połowy zabawy w drugiej turze po prostu zrezygnowałem z udziału ze względów formalnych i mniej formalnych i postanowiłem się jedynie przyglądać postępowi sytuacji. Mam nadzieję, że jeżeli uda się zorganizować zabawę w tym roku, to regulamin weźmie pod uwagę konieczność dodawania zgłoszeń musowo przy miarce oraz uwzględni w punktacji dodatkowy gatunek jakim jest krąp. Tak po za tym wypadałoby jeszcze pogratulować pozostałym uczestnikom! GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Dzięki wszystkim za zabawę i te emocje do końca. Jak widać raz było lepiej raz gorzej jednak grudzień starania i wychodzone kilometry mi wynagrodził. Pogoda sprzyjała a drapieżniki ostro pałaszowały więc jak miałem nawet godzinę lub dwie wolnego od razu wsiadałem w auto i nad wodę, co jak widać dało rezultat. Jeszcze raz dziękuje wszystkim za wspólną zabawę, oraz Organizatorom za umożliwienie tej wspaniałej zabawy = rywalizacji. Gratuluję wszystkim wyników a jak widać rybek było sporo i okazałe. KrzysiekG gratulacje, niezły finisz Dzięki Danielu, jakoś tak się udało. Fakt jednak jest taki iż jakbyś zgłaszał wszystkie swoje rybki to już dawno by tu było pozamiatane. Pamiętam lata temu jak z zazdrością patrzyłem na Twoje duńskie "garbusy" to było marzenie... Trochę udało się do ich rozmiarów zbliżyć jednak jeszcze brakuje, może w tym roku uda się znaleźć te jeszcze większe. Gratulacje KrzysiekG, za końcową fazę zabawy! Naprawdę niezły finisz! Dzięki jak to mówią podobno prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym jak kończy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlehle Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Dzięki Danielu, jakoś tak się udało. Fakt jednak jest taki iż jakbyś zgłaszał wszystkie swoje rybki to już dawno by tu było pozamiatane. Aj aj tam. Strategia też się liczy. Uśpiłeś czujność przeciwników, a jak przyfiniszowałeś to już było za późno żeby zgłosić zaległe ryby, ponieważ minął miesiąc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi