Elast93 Napisano 18 Października 2015 Share Napisano 18 Października 2015 Moja życiówka Szczupak 93 cm z 18.10.2015r. łowisko Przylasek Rusiecki PZW Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszmen Napisano 18 Października 2015 Share Napisano 18 Października 2015 Gratki piękna rybka , ja na chwilę obecną największy szczupak 63cm . we wrześniu , w sumie złapałem kilka 60tek na mojej rzece , ale jakoś większy się nie trafił może nie ma , albo jeszcze na mnie tam gdzieś czeka przyczajony Pozdrawiam i połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jangk2 Napisano 19 Lutego 2016 Share Napisano 19 Lutego 2016 po 3 latach w jeziorze pakoskim złowiłem jesienią 10 szczupaków Zdjęcie niezgodne z regulaminem wstawiania zdjęć- tomek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid7123 Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 U mnie we wrześniu życiówka 65cm, w listopadzie 46cm i grudniu 55cm. PZW Katowice rz. Iłownica, Łowie od 2015 bo mam zaledwie rocznikowo 16lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szitu Napisano 4 Marca 2016 Share Napisano 4 Marca 2016 Śliczny Esox gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luxis Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Witam...Coprawda już za pasem sezon 2016 ale nie wypada "nie pochwalić" się ubiegłorocznymi zdobyczami w "nowym" miejscu a takim dla mnie jest Haczyk.pl.Poniżej kilka szczupłych capniętych w zeszłym roku na Polskich jakże rybnych łowiskach........ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 Widzę, że też sobie cenisz gumy od savage'a mnie w zeszłym roku kilka razy zabrakło parę centymetrów do upragnionej metrówy ale co się odwlecze, może już w tym sezonie się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luxis Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 Taak,savage rządzi:) Tyle że zbroję je po swojemu i łączę z obrotówką--taki mepps minnow xxxxl---działa piekielnie skutecznie---wrzuciłem tu mój skopiowany z bloga wpis,spróbuj--warto,1-nkę przekroczysz:) Poniżej combo w całości i mój ulubiony firetiger,blacha to aglia nr 4,rozbrojona,z nowym lekkim korpusem.Ta krew na 2 fotce jest moja---ręką podbierałem,pociął mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi