Lesio Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Dajcie Panowie spokój Dareczkowi, o subiektywnych odczuciach względem innych można pisać wiele, ale ważniejsze jest chyba to, co da się wykazać. Trawestując wieszcza Adasia, mogę stwierdzić, że do mnie silniej mówi mędrca szkiełko i oko niż Wasze czucie i wiara... co to znaczy "za mijaka"? To chyba jakiś rodzaj toastu, tylko kim u diabła jest mijak?Widzę, że tomik wyraźnie ewoluuje, potrafi nie tylko zmienić wcześniejszą decyzję (z bana na zakaz pisania), ukarać jednego z sierżantów, ba - nawet i osobiście pójść do Canossy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 potrafi nie tylko zmienić wcześniejszą decyzję (z bana na zakaz pisania), komu? To chyba jakiś rodzaj toastu, tylko kim u diabła jest mijak? "mijak" to coś co się omineło, niezauważyło, przeoczyło... a nie powinno. Więc sobie przypomniałem o regulaminie Przy okazji sprawdziłem, że sam sobie też mogę dać ostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Jakiś czas temu widziałem status zbanowany u starego stażem Kolegi, ale jeżeli ban ma tylko charakter czasowy i można z niego wyjść automatycznie po miesiącu, to pewnie nie było żadnej zmiany decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Przy okazji sprawdziłem, że sam sobie też mogę dać ostrzeżenie Jak dla mnie to trochę dziwnie wygląda ostrzeżenie u admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Jakiś czas temu widziałem status zbanowany u starego stażem Kolegi, ale jeżeli ban ma tylko charakter czasowy i można z niego wyjść automatycznie po miesiącu, to pewnie nie było żadnej zmiany decyzji. Każde ostrzeżenie bez względu na wartość znika po 30 dniach, niemniej przypomnij mi na PW kto to był bo może zapomniałem i miałem coś więcej dla niego zrobić. Jak dla mnie to trochę dziwnie wygląda ostrzeżenie u admina Należało mu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 To chyba jakiś rodzaj toastu, tylko kim u diabła jest mijak? Ubawiłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Fajny kawał znalazłem, przerobiłem go trochę na moje potrzeby Siedzi Tomik i dwóch użytkowników haczyk.pl na wspólnym wędkowaniu w łódce na środku jeziora. Połowy nocne, wędki w wodzie, spokój, sielanka, powoli zaczyna się rozwidniać. Jeden z użytkowników zagaja: - Słońce wschodzi. Drugi mówi: - Faktycznie, dawno nie widziałem takiego wschodu. Nagle Tomik szybkimi ruchami ramion wypycha dwóch użytkowników z łódki. Ci, przerażeni, machając gorączkowo rękoma wołają do niego: - Odbiło ci!? Za co? Ten mówi: - Pierwszego za offtopic, a drugiego za flooda. Na to wściekli użytkownicy w wodzie: - A ty to co, cwaniaczku jeden!! A Tomik w odpowiedzi chwyta za wiosło i wpychając końcem dwóch uzytkowników pod wodę mówi: - A za niepotrzebne dyskusje BAN !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 wędkowaniu w łódce na środku jeziora. Połowy nocne, Nie wolno w nocy z łódki łowić chcesz ostrzeżenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 wędkowaniu w łódce na środku jeziora. Połowy nocne, Nie wolno w nocy z łódki łowić chcesz ostrzeżenie? He, he mogłem przerobić na piękny słoneczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 Nie wszędzie jest zakaz łowienia w nocy z łódki więc tomik nie musisz przerabiać nocy na dzień bo nie napisałeś na jakim jeziorku maiła miejsce ta historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 tomik, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 Nie wszędzie jest zakaz łowienia w nocy z łódki więc tomik nie musisz przerabiać nocy na dzieńbo nie napisałeś na jakim jeziorku maiła miejsce ta historia. Ha widzisz artech, chcesz ostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 To najpierw poproszę o wskazanie gdzie wolno w nocy łowić z łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 8 Października 2008 Share Napisano 8 Października 2008 Mógł bym postąpić jak niektórzy na tym forum i napisać Ci ze jest to napisane, ale powiem od razu: Zbiornik poraj koło Częstochowy można łowić w dzień i w nocy z łodzi i wywoźić. W regulaminie nie jest to napisane ponieważ ta uchwała została wprowadzona w późniejszym terminie po wydrukowaniu regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 "Administrator zablokował Tobie możliwość pisania w tym forum" - Tomiczku , można wiedzieć z jakiej racji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 Tomiczku jesteś śmieszny. Napisz chociaż za co zablokowałeś mi pisanie na forum , a po powyższym poście zawiesiłeś mi konto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 Nie można powielać kont - jest powód - wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 Nie można powielać kont - jest powód - wystarczy? wystarczy żebyś dostał w czape. Pytanie nie jest do Ciebie lizusie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 wystarczy żebyś dostał w czape. Pytanie nie jest do Ciebie lizusie .... Widac że kolega Dareczek przeobraził się w Darsona... po nicku wydoroślał, ale zachowuje sie jednak gorzej niż młodzian... faktycznie ten szczupak go "pogrążył", szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 faktycznie ten szczupak go "pogrążył", szkoda "Jedna jaskółka wiosny nie czyni" Szkoda DareczeKa, cieszyłem się że wrócił, łudziłem się, że nieco ostygł i teraz troche wyluzuje...choć jestem już na tyle stary, by wiedzieć, że "wraca się tylko po zemstę " Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 wystarczy żebyś dostał w czape. żal mi takich ludzi jak Ty... niestety są ludzie i ludziska. Dlatego nigdy nie przepadałem za ludźmi którzy "głośno szczekają" bo oni są zwykle mocni... ale w gębie, więc idąc dalej tym tropem: nie są niebezpieczni, kontynuując są słabi. I Ty to potwierdziłeś dzisiejszym "zagraniem" Szanujmy się jeśli chcemy, aby inni nas szanowali Pozdrawiam i dla mnie temat jest zakończony definitywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 Szanujmy się jeśli chcemy, aby inni nas szanowali Gdyby Wszyscy się tym kierowali ten temat, jak i parę innych byłoby niepotrzebnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Młody wędkarz młody charakter na dzieńdobry ostrzeżenie ,a chciał się tylko spytać czy wędkarstwo to drogi sport... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Czytałem Rozumiem chłopaka, bo każdy musi kiedyś zacząć. Najlepiej jednak na początku pogadać z kimś w realu, na forum ciężko tak na początku objaśnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Młody wędkarz młody charakter na dzieńdobry ostrzeżenie ,a chciał się tylko spytać czy wędkarstwo to drogi sport... Pisać umie to i zapewne czytać też. Dlatego na początek poleciłem mu regulamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi