Gość Vasyl Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Pana sinusa prosze ponownie o odpisanie na moje wiadomosci prywatne. Ta niekonsekwencja jest bezczelnie rozbrajajaca. Czyzby moj avatarek klul w oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Czyzby moj avatarek klul w oczy? Vasyl, a tak szczerze to po co mieszać politykę z tym pięknym hobby To nic osobistego, każdego bym o to zapytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Vasyl, a tak szczerze to po co mieszać politykę z tym pięknym hobby To nic osobistego, każdego bym o to zapytał Święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Pana sinusa prosze ponownie o odpisanie na moje wiadomosci prywatne oczywiście odpiszę jak tylko znajde wolny czas żeby poświęcić go dla forum, aktualnie zajnmują mnie poważniejsze sprawy niż fochy kolegi vasyla pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Za sam avatar powinien byc ban. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Za sam avatar powinien byc ban. Vasyl, a tak szczerze to po co mieszać politykę z tym pięknym hobby dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 a tak szczerze to po co mieszać politykę z tym pięknym hobby no jak ktoś nie wie czym zwrócić uwagę to właśnie wstawia sobie takie różne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 marewel, a tu się niezgodzę, Vasyl, jest widocznie za Pisem, ja jestem za całkiem innym "nurtem" a gdyby wstawił np. Hitrela to rozumiem. Każdy ma parwo do wybranai sobie swojej polityki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Każdy ma parwo do wybranai sobie swojej polityki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 y? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 warszawa_24, ja tak piszę po paru drinkach, hehe, no ale Ty jesteś na to przecież za młody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 Panowie myślę, że to nie jest odpowiednie miejsce (mam na myśli całe forum, nie tylko ten temat) na spory dotyczące poglądów politycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 Parę słów do avatarka Vasyla - jest to zwykła reklama partii politycznej i jako reklama powinna być odpłatna (tomik prześlij mu fakturę ), ale to jest najmniejszy z problemów. Przed nami będą różne wybory (do PE,parlamentu krajowego, samorządu,prezydenckie) i co się z tym wiąże, w każdym przypadku będzie także okres tzw. ciszy wyborczej. Jeżeli w tym czasie Vasyl będzie pisał na forum jakieś posty, to może ściągnąć nieprzyjemne konsekwencje ze strony PKW i organów ścigania zarówno dla tomika, jako administratora strony, jak i dla samego siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 Za sam avatar powinien byc ban. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Jeżeli w tym czasie Vasyl będzie pisał na forum jakieś posty, to może ściągnąć nieprzyjemne konsekwencje ze strony PKW i organów ścigania zarówno dla tomika, jako administratora strony, jak i dla samego siebie. Sądy mi grożą teraz PKW i inne organy ścigania. Brakuje jeszcze FBI i CIA. A wszystko za prowadzenie forum... wędkarskiego. W każdym razie wcześniej na to nie zwracałem uwagi ale teraz przy okazji Vasyla dostrzegam parę avartów, które poproszę aby usunięto lub zmieniono. Vasyla już poprosiłem i wierzę, że przychyli się wkrótce do mojej prośby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 O! Znalazłem ciekawy wątek. Na poczatku zaczne od bzdur, ktore nalezy zdemetowac. Lesio napisał/a:arę słów do avatarka Vasyla - jest to zwykła reklama partii politycznej i jako reklama powinna być odpłatna (tomik prześlij mu fakturę ), ale to jest najmniejszy z problemów. Przed nami będą różne wybory (do PE,parlamentu krajowego, samorządu,prezydenckie) i co się z tym wiąże, w każdym przypadku będzie także okres tzw. ciszy wyborczej. Jeżeli w tym czasie Vasyl będzie pisał na forum jakieś posty, to może ściągnąć nieprzyjemne konsekwencje ze strony PKW i organów ścigania zarówno dla tomika, jako administratora strony, jak i dla samego siebie. Na poczatku dziekuje za troske. Jesli uwazasz, ze moj avatarek jest niezgodny z prawem wyborczym RP, to gratuluje poczucia humoru. Avatarek jako zaklocenie ciszy wyborczej Wypowiedz nadaje sie do pajacykow w kultowym programie MDM. Zarzucacie mi upolitycznienie i inne cuda nie widy. Podkreslam, ze to tylko avatarek. W zadnym temacie nie propagowalem linii partyjnej. Powtorze ponownie. Regulamin nie zabraniał umieszczania partyjnych avatarkow. To regulamin wlasnie powinien byc wykładnią, a nie prywatne poglady modow i admina. oczywiście odpiszę jak tylko znajde wolny czas żeby poświęcić go dla forum, aktualnie zajnmują mnie poważniejsze sprawy niż fochy kolegi vasyla pozdrawiam Do tej pory nie odpisales. Zobrazuje sprawe. Dotyczyla ona rzekomych postow nie na temat, ktore dotyczyly miesiarstwa owena. Wielu uzytkownikow potepilo tego dzieciaka, a ostrzezenie otrzymalem tylko ja. Dodatkowo pokazalem sinusowi wiele postow, ktore faktycznie nic do watku nie wnosily. Autorzy tych wypowiedzi owego ostrzezenia nie otrzymali. Czyzby moj avatarek klul w oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Moj nik kluje w oczy u co z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 zaczne od bzdur, ktore nalezy zdemetowac. Zanim czyjąś wypowiedź nazwiesz bzdurą, podrap się po głowie. Wydrukuj sobie ten awatarek i go porozklejaj na drzewach w czasie ciszy wyborczej, a zobaczysz efekt. Wystarczy sobie uświadomić, że wszystko, co znajduje się na niniejszym forum (oprócz części dostępnej tylko po zalogowaniu) - posty, zdjęcia, awatarki - ma charakter publiczny. A teraz spokojnie możesz na tomika i na mnie poszukać teczek w IPN, a będziesz miał przynajmniej jeden argument merytoryczny do dalszej dyskusji, choć nie wiem, czy ma ona sens, bo kontrowersyjne logo partyjne zniknęło z naszego forum, oby na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Czyzby moj avatarek klul w oczy? nie to raczej bliżej nie określony ale pewny spisek liberałów i komunistów, na niespotykaną jak dotąd skalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 No to przed nami... weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 W górnym menu z odnośnikami pojawił się odnośnik do Regulaminu oraz zostały bardziej wyeksponowane odnośniki FAQ i Szukaj. Liczę, że wszystkim nam się to teraz oraz w przyszłości pozytywnie przysłuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Witam. Chcialem sie dowiedziec dlaczego moje 2 posty zostaly usuniete a potem dostalem jeszcze ostrzezenie dlatego ze spytalem dlaczego tak sie stalo. Jesli to nie jest odpowiednie miejesce na to pytanie to prosze o wskazenie odpowiedniego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Jeżeli zostały usunięte to z uzasadnieniem. Wskazówki jak pisać posty masz w Regulaminie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Czytalem regulami i nadal nie rozumiem jak blad popelnilem. Prosze o kokretna odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi