sina2 Napisano 23 Marca 2016 Autor Share Napisano 23 Marca 2016 ładna łódka , tylko sprzedawać no rzeczywiście już jakiś reklamowy programik sie wsadził, poszukam jakiegoś innego serwera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Może z miesiąc nią popływałem, może trochę więcej i musiałem zrobić sobie następną, trochę mniejszą, tą miałem trochę dłużej, do połowy października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Banita , sory ale moim zdaniem to ten przód jest trochę nie proporcjonalny do reszty łódki? być może się mylę ale wstaw fotki w poziomie tej łodzi to trochę będzie pokazane z innego profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 Wydaje Ci się, zdjęcie jest zrobione obiektywem szerokokątnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sina2 Napisano 26 Marca 2016 Autor Share Napisano 26 Marca 2016 http://www.hydronship.net/download.htm spolszczenie doślę jak ktoś chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Informatyk zemnie żaden, ale może Ty mi podpowiesz, dlaczego za każdym razem kiedy chcę ściągnąć ten program to mam coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sina2 Napisano 28 Marca 2016 Autor Share Napisano 28 Marca 2016 linka postaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 dziś pierwsze ryby na katamaranie za mną. Pogoda kapitalna i płotki dopisały na spławik. Sprzęt sprawdził się kapitalnie. Spławialiśmy się na dzikich rozlewiskach małej rzeczki, ogólnie już cięższych warunków do slipowania się nie wymyśli, łódką zapomnij a my z kumplem pływaliśmy Dobry dzień i naładowane akumulatory na nowy tydzień ciężkiej pracy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sina2 Napisano 30 Marca 2016 Autor Share Napisano 30 Marca 2016 na wiosłach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 30 Marca 2016 Share Napisano 30 Marca 2016 @Goliat to już koniec, czy dodatkowe testy przed dalszą robotą. @sina2, a jak u ciebie, ja za swoją biorę się po niedzieli, pomieszczenie mam już prawie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sina2 Napisano 31 Marca 2016 Autor Share Napisano 31 Marca 2016 na razie nie mam nic do pokazania to i nic nie pokazuje jak coś zmajstruje już to wstawie jestem w trakcie układania krawężników w ogrodzie przydomowym to żony "projekt" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 31 Marca 2016 Share Napisano 31 Marca 2016 No to życzę powodzenia. U mnie została kosmetyka i mogę zaczynać. Przy pomieszczeniu jest jeszcze trochę pracy, zostawiam ją jednak na później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 3 Kwietnia 2016 Share Napisano 3 Kwietnia 2016 Zrezygnowałem ze zrobienia łódki, udało mi się okazyjnie dostać łódkę do niedużego remontu, łódka ma 380 cm długości i 155 cm szerokości. Jednak z chęcią Wam pokibicuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sina2 Napisano 3 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2016 mamy podobną na firmie, tylko remontu ciężko nazwać niedużym wygląda jak sito, zastanawiam się czy ją robić czy wyrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 4 Kwietnia 2016 Share Napisano 4 Kwietnia 2016 @Banita jedno-płaszczówka? ile może ważyć? wiesz może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 Nie więcej jak 80 kg, dno było już wzmacniane, widać też inne klejenia. Trochę roboty będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 12 godzin temu, Banita napisał: Nie więcej jak 80 kg, dno było już wzmacniane, widać też inne klejenia. Trochę roboty będzie. ciekawa koncepcja, chociaż jak na jeden płaszcz to trochę ciężka, za to dość szeroka. Można piękną łódkę stworzyć z tej skorupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 Owszem, ale może po sezonie, (jak jej prędzej nie sprzedam) teraz szybki, ale solidny remoncik i na wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 O 3.04.2016 o 19:47, sina2 napisał: mamy podobną na firmie, tylko remontu ciężko nazwać niedużym wygląda jak sito, zastanawiam się czy ją robić czy wyrzucić Sprzedaj, może ktoś będzie się chciał pobawić i naprawić. Prawie wszystko z laminatu PS da się naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sina2 Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2016 tak pewnie trzeba będzie zrobić, bo ktoś sobie to kosztów roboty nie policzy a jak pracownik zacznie to robić to będzie droższe pewnie od nowej Goliat ? tak z ciekawości jakie wymiary ma ten katamaran ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Środek łódki przygotowałem do zalaminowania kilku pęknięć, wklejenia nowego wzmocnienia pod silnik jak również jest wstępnie oszlifowana do malowania w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 O 6.04.2016 o 09:36, sina2 napisał: tak pewnie trzeba będzie zrobić, bo ktoś sobie to kosztów roboty nie policzy a jak pracownik zacznie to robić to będzie droższe pewnie od nowej Goliat ? tak z ciekawości jakie wymiary ma ten katamaran ? długość 3,0m szerokość 1,7m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 9 Kwietnia 2016 Share Napisano 9 Kwietnia 2016 Skorzystałem z wolnej soboty i zamiast łowić ryby bawiłem się w szkutni. Naprawiłem i wzmocniłem pawęż przy łódce. O Łódce Sam też nie zapomniałem. Co u Was słychać Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sina2 Napisano 9 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2016 ogródek :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi